Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 BEKLENTiSiZ SEVMEYi DENEDiNiZ Mi?
Advertisements

Aşk, Dostluk ve Güven... Lütfen sesli izleyiniz.
Arkadaşlarıma.
CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
MEKTUP SESLİ.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Gidene kal demeyeceksin. .. Gidene kal demek zavallılara,
ASIL EKSİKLİK Asıl eksiklik, eksik olduğumuzu düşünmekti. Asıl eksiklik, çareyi başkasında aramaktı.
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
Can Yücel'den Sesi açınız Slaytı akışına bırakınız
AŞK YARASI SESLİDİR.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Özdemir Asaf’tan
BUGÜN BEN İ M GÜNÜM. YEMEK YEMEGİ ÇOK SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİM BÜYÜMEM İÇİN EN DOĞAL HAKKIM.
P a z a r S a b a h l a r ı.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
Biraz moral bulalım.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.
Kırlangıcın biri, bir adama aşık olmuş
Eskipazar Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Aile Okulu Dersleri-5 Hoş geldiniz.
Bir zamanlar bir ağaç varmış
Hayatta, birinin eksikliğini hissettiğimiz
Yeşim (12) Böbrek Nakli : Mayıs Sağlık durumu iyi,
HİKAYEMDEKİ SEN Bir hikayem var Adını hayat koyduğum sayfalar Hiç kimsenin bilmediği, duymadığı Her sayfada iki gözün ağladığı Gözyaşlarıyla sayfaların.
Sarı Yumak ile Kara Yumak arkadaş olmuşlardı
BABALAR VE KIZLARI.
Okulun ilk günü, ilk derste profesörümüz, önce kendini tanıttı, sonra 'Bu yıl, yepyeni bir öğrencimiz var. Çok ilginç biri bakalım bulabilecek misiniz'
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
UNUTMA Ki ….
Nasıl Genç Kalırsınız?.
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
Büyük anne ve büyük baba olan dostlar için….
Uzun İnce Bir Fasulye.... Seslidir... Yazar..: Çınar Alişan Yılmaz
CEM YILMAZ GURURLA SUNAR…
Belki doğru insanla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmamız gerektiği doğrudur... Böylelikle en sonunda doğru insanla tanıştığımız zaman bu hediye.
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
Birine sevginizin tümünü sunmak, , asla sizi de aynı şekilde
YILLAR SONRA ÖĞRENDİM Kİ
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Canım Annem Hz begüm taktak.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
MERHABA… BEN SEVGİLİN... AŞIK OLDUĞUN.. SEVDİĞİN..
BAŞLA. KARŞI CİNSTEN BİRİNİN ADINI DÜŞÜNÜN VE YÜREĞE TIKLAYIN.
40 Yaşımda ben….
Bugün...
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
MEKTUP SESLİ.
3. Kardeşler Arasındaki İlişkiler
Seni görmek sesini duymak
ASIL EKSİKLİK.
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
ERGENLİK DÖNEMİ VE GENÇLERLE İLİŞKİLER
2. İnanca Bağlılığı.
BOŞANMA SEBEBİ.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Anne Aslan ve Yavruları
ULUDAĞ İLKÖĞRETİM OKULU
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Bekle beni… hazırlayan : levent karakaş yazı:alıntı
“"Where Is The Love?" ” “ AŞK NEREDE “ SESLİDİR Black Eyed Peas.
Raßi$h-CéM meLeğinden biricik kocasıNa…. oNsuz bir hiç oLduğum insan! Bugün en mutlu günüm.. Seninle ‘kocamla’ beraber geçirdiğim ilk doğum günüm eminim.
Bu India’dan gelen TANTRA.
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
Sunum transkripti:

Yalnız Olanlara; Müşfik KENTER‘ den... Aşk bir kelebek gibidir,peşinden koştukça hep senden kaçar.. En iyisi bırak uçsun, inan ki hiç beklemediğin bir anda gelip omzuna dokunu verir... Aşk mutlu eder, bazen de üzer ama aşk özeldir, aşkını hak eden birine sunarsan eğer..”

Aşkın amacı birileri için Sevgilisi Olanlara; Aşkın amacı birileri için "mükemmel insan" olmak değildir, Seni mükemmelliğe en çok Yaklaştıracak insanı bulmaktır..

Çapkınlara; Aşık olmadığın birini kendine aşık etmektir... Sevmediğin birine asla "seni seviyorum" deme.. İçinde olmayan duygulardan varmış gibi söz etme.. Kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme.. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme, çünkü birine verebileceğin en büyük acı, Aşık olmadığın birini kendine aşık etmektir...

ve aşk "keşke" yerine daima Evli Olanlara; Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir... "neredesin“ yerine "ben buradayım“ diyendir.. "nasıl yaparsın" yerine "niye yaptığını anlıyorum" diyendir.. ve aşk "keşke" yerine daima "iyi ki"diyendir...

Kalbi Kırık Olanlara; Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil, ondan ders çıkarabilmektir.

Aşık Olmaktan Korkanlara; Aşka düş ama tökezleme,anla ama bekleme, paylaş ama isteme, yaralan ama asla acıyı içinde büyütme... www.edebiyatogretmeni.net

Sevdiğini Fazla Sahiplenenlere; Sevdiğinin bir başkasıyla mutlu olduğunu görmekten daha acı bir şey varsa,o da sevdiğinin seninle mutsuz olduğunu görmektir..

Aşkını İtiraf Etmeye Çekinenlere; Sevdiğinden ayrılınca aşk acı verir, sevdiğin seni terk edince daha da çok acı verir ama en acısı, onu ne kadar Sevdiğini bilmesine hiç fırsat vermemektir..

Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere; Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır... Senin aşkını şu gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... Bırak, gitsin... www.edebiyatogretmeni.net