YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
Advertisements

4/3/2017 T. 90/ (Pbx)
Otomobil üzeri reklamda yeni bir devrim başlatıyoruz…
 10 Kanallı: Aynı anda 10 farklı akupunktur noktasına uygulama imkânı.
ZEMİN AKSU TİCARET BİR KERVANCI KURULUŞUDUR.
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
.com İletişimde Kökten Çözüm...
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
ERK İSG-İK HOŞGELDİNİZ
MultiCELL SMS Client 3.2.
Araştırma Tasarımı Shopper Index : 9 il kent merkezinde
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Restoran ve Lokantalarda Hijyen
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Pasif Sistemler Uyarı Hattı Sistemleri
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.

Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
Afetlere müdahalenin, etkili ve işbirliği içinde yapılabilmesi için
Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.
Su Yaşamın Temel Kaynağı SU YOKSA, HAYAT DA YOK!
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
KUZEY DİŞ LABORATUVARI
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ ANKET SONUÇLARI ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ XIII.TOPLANTISI 4 KASIM 2012/ABANT.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
1 1 Vezirçiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan Yol Cad. No: 144 BAŞİSKELE KOCAELİ Tel. Faks : Vezir çiftliği Mahallesi ES Oto Karşısı Yan.
ERK İSG&İK ERK –
ENERJİ VERİMLİLİĞİ NE DEMEKTİR?
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
DOKUN BANA Gelişmiş teknolojiler her alanda boy gösteriyor. İletişim çağı vitrinlere yansımaya başladı. İşte bu noktada mağaza vitrinleri.
PİLVAK ANLAŞMALI KURUMLAR
 Abradable hareketli halindeki çok aşınan bölgelerde kullanılan ve ana metali aşınmalardan korumak için kullanılan kompozit malzemedir.  Hareket halindeki.
İnfo Stand Sistemi ileri teknoloji ürünüdür. İnfo Standlar müşterinize ürünlerinizle ilgili her türlü bilgi ve detayı.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
Emel KAYNAK Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş.2
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
N YAPI İNŞAAT VE DEKORASYON
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
ESENLER İLÇESİNDEKİ MESLEKİ VE TEKNİK LİSELER
DELL Workstation İş İstasyonu Teklifi Paflima Bilişim Teknolojileri.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
INTERNEER INTELLECT PLATFORMU
Ekonomiktir Uygulandığı alandan taşınma durumunda sadece bir temizleme ile yeniden defalarca kullanabilme olanağı sunar.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Kuru Halı Temizliği
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
DEPO ZEMİN KAPLAMALARI
ŞATO Tabldot ve Ev Yemekleri
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
Sunum transkripti:

YÜZEY TEMİZLİĞİ VE KAYDIRMAZ www. mrg-turkiye.com

AQUAFINESSE KAYDIRMAZ Ülkemizde ve Dünyanın bir çok ülkesinde, kaygan zeminlerle mücadele konusunda büyük çabalar harcanmıştır. Havuz kenarları, gemiler, restoranlar, alışveriş merkezleri, eğlence yerleri, mağazalar ve üretim yerleri gibi kamuya açık bir çok alanda yer temizliğinin yapılmasıyla beraber oluşan kaygan zemin artık sorun olmaktan çıkıyor. %88 oranında kayganlaşmayı azaltarak, uygulandığı ortamı da temizlemiş oluyor. www. mrg-turkiye.com

Tek bir kullanım ile kayganlaşmayı %88 oranında azaltır. - Uygulaması çok basit ve uzman ekibe gerek yoktur. - Çevre dostu bir üründür. Diğer ürünler gibi uygulandığı alana zarar vermez. - Her alanda ve zeminde kullanılabilir. Üstün sonuç verir.. www. mrg-turkiye.com

KAYGAN ZEMİNLER İÇİN AQUAFINESSE Bilindiği gibi bir çok kamuya açık yerlerde yer temizliği yapılmasıyla beraber zemindeki nemli alanla beraber kayıp düşme oranları git gide artmaktadır. Buna önlem olarak bir çok firma tabela kullanmakta da olsa oluşan yaralanma ve zararlardan dolayı firmalar yüklü tazminat ödemek zorunda kalabiliyorlar. Kullanılan bir çok temizlik ürünleri zaman içerisinde zemin üzerinde de belirli bir katman oluşturarak zemine de zarar vermektedir. Bu anlamda Aquafinesse oluşan katmanı engelleyip, zemindeki malzemenin deforme olmasını da engellemiş oluyor. www.mrg-turkiye.com

KAYGAN ZEMİNLER İÇİN AQUAFINESSE Sonuç olarak : Basit bir haftalık uygulama ile %88 oranında kayganlığı azaltarak temiz bir ortam sunar. Yüzeyde oluşan katmanları bile kolayca sökerek oluşacak mikropları da yok eder, sert ve sağlam bir temizlik sunar. Çevre dostu temizliği ile sağlığınızı en üst seviyede korur. www. mrg-turkiye.com

www.mrg-turkiye.com AquaFinesse™ Sıcak Küvetler AquaFinesse™ Havuzlar Evren Mah. Halkalı Cad. Seher Sok. No: 2 / 2 Bağcılar İstanbul – TÜRKİYE Tel : 0212 550 30 30 Faks : 0212 550 70 74 Mail : info@mrg-turkiye.com Daha fazla bilgi için www.mrg-turkiye.com AquaFinesse™ Sıcak Küvetler AquaFinesse™ Havuzlar AquaFinesse™ Endüstriyel www.mrg-turkiye.com