Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
Advertisements

SLIDEPLAYER.COM.TR Size sunuyoruz
SLIDEPLAYER.BIZ.TR Size sunuyoruz
MS OFFICE 2013.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
2012
Türkiye. -2- RoketFON RoketFON 500, 1000, 2000 ve 3000.
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
.com İletişimde Kökten Çözüm...
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
Sosyal Medya.
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için

Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
TURKCELL Çeyrek Finansal Sonuç Açıklaması 6 Mayıs 2010.
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
YEŞİLAY İNDİRİM KARTI ile, Bir İlk’te hep birlikte…
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
Garanti Bankası-11 Aralık 2007 Gündem Garanti Bankası Online Stratejisi ve Örnekleri Study Case: 5 dk.da Kredi Mobil Mecra.
K3 Toplantımıza Hepiniz
2 AY DENEMESİ BEDAVA 10 AY İNDİRİM KAMPANYASI.
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.
Autodesk Aralık Kampanyaları. Q4 Satis Kampanyalari Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite Kampanyasi- 13 Ocak’a kadar gecerlidir (uzatildi) AutoCAD LT 2012.
PİLVAK ANLAŞMALI KURUMLAR
TESK ESNAF TARİFESİ. Tesk Esnaf Tarifesi Amaç 24 Kasım 2010’dan itibaren abone alımına açılan TESK Esnaf Tarifesi ile; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu.
TURKCELL Proje Önerileri.
Festival veya konser gibi etkinliklere giderken kimlik, para ve kredi kartından önce akıllı telefonlarını alanların oranı 92% Müzikseverler Telefonlarını.
1 STRICTLY CONFIDENTIAL & FOR PERSONAL USE ONLY TURKCELL LALE SARAL DEVELİOĞLU GENEL MÜDÜR YARDIMCISI PAZARLAMA.
Özel Alışveriş Sitesi.
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
1 TURKCELL GRUP BÖLGESEL LİDER (*): Owned through Fintur. Turkcell holds a 41.45% stake in Fintur. TURKCELL GRUP Turkcell 9 ülke 68.1 milyon mobil abone.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
Galaxy SII. Genel Bakış SUPER AMOLED PLUS Çift Çekirdek.
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
AK Sigorta Ücretsiz İşyeri Sigortası Kampanyası.
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
12/11/ TURKCELL / İŞ TCELL PROJE ÖNER İ LER İ.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
2 ay içinde abone iptal etmezse aşağıdaki koşullar geçerli olur İnternet Paketi 2 ay bedava!* Kullanım Ücretsiz! Kota Aşım, Bağlantı Ücreti ve Vergiler.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Nasıl Aktive Ederim? Adım 1
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Kullanıcıların Bilgilendirilmesi
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
Sunum transkripti:

Avon Temsilcileri Turkcell Kullanıyor, Hayatın Güzelliklerini Paylaşıyor...

Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava ! Şimdi Turkcell’in avantajlı konuşma paketlerinden dilediğinizi seçin, paketinize ilave olarak diğer AVON Temsilcileri, Takım Öncüleri, Bölge Satış Sorumluları, Şefleri ve Müşteri İletişim Merkezi ile BEDAVA 500 dakika Grup içi Konuşma, Turkcell yönüne 500 adet SMS, 200 MB İnternet kazanın!

Artık Avon Grup içi İletişim Bedava ! Mevcut Tarifenize ek olarak Grup içi 500 dakika Turkcell’lilerle 500 SMS 200 MB İnternet Faturalı Hatlar için Grup içi 500 dakika Mevcut Tarifenize ek olarak Turkcell’lilerle 500 SMS Hazır Kartlar için Hazır Kartlar’da internet paketi bulunmadığından 200 MB bedava internet sadece faturalı hatlar için geçerlidir.

AVON Temsilcilerine Özel Bu Fırsattan yararlanmak için; Turkcell Abonesi iseniz  AVON yazın 2222 ye SMS gönderin. Turkcell Abonesi değilseniz  Önce Turkcell İletişim Merkezi’ne giderek numaranızı Turkcell’e taşıyın, sonra AVON yazın 2222 ye SMS gönderin.

Üstelik; Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü’ne anında üye olup, Kulüp kapsamında sunulan markaların fırsat ve indirimlerinden yararlanın, evde ve mutfakta tasarruf sağlayın.

Kurallar; Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için 444 0 532 numaralı telefondan Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz. Bu fırsat sadece AVON Temsilcileri’ne özeldir ve Temsilcilerimizin AVON sisteminde kayıtlı olan Turkcell GSM numaraları için geçerlidir. 3 kampanya sipariş vermeyip sistemden çıkan Temsilciler bu fırsattan yararlanamayacaklardır. Bedava 500 dakika grup içi konuşma, AVON yazıp 2222’ye SMS göndererek bu tarifeye geçmiş olan AVON Temsilcileri, Takım Öncüleri, Bölge Satış Sorumluları, Şefleri ve (0212) 473 11 11 numaralı Müşteri İletişim Merkezi arasındaki konuşmaları kapsamaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için faturalı hat ya da hazır kart kullanan Temsilcilerimizin mutlaka uygun konuşma paketlerinin olması gereklidir. Faturalı hatlarda Bizbize, Genç ve Tarife Saniye Tarifeleri hariç aylık konuşma paketi sahibi AVON Temsilcileri, Hazır Kartlarda ise Yıldız Paket, 20 TL’lik Nar Paketi, 25 TL’lik Nar Paketi, 30 TL’lik Nar Paketi, Genç Nar Paketi, Her Yöne Extra 500 Paketi ve Hoşgeldin Paketi sahibi AVON Temsilcileri bu fırsattan yararlanabileceklerdir. Hazır Kartlarda internet paketi bulunmadığından 200 MB bedava internet sadece faturalı hatlar için geçerlidir.

Fırsatlar bununla da bitmiyor ...

İnternet daha uygun fiyata ve her an elinizin altında ... Turkcell ile yaptığımız işbirliğiyle size çok uygun fiyatlara 4 GB VINN satınalma fırsatını da sunuyoruz ... 12 ay taahhüt ile, 12 ay 39 TL ödemek yerine 12 ay boyunca 29 TL ’ye VINN sahibi olabilirsiniz. 12 ay 39 TL Böylece; 12 ay sonunda 120 TL tasarruf sağlayacaksınız. 12 ay boyunca sadece 29 TL yerine K6’da siparişinizle birlikte kolinizden çıkacak Broşür’ün içinde yer alan VINN Çeki ile Turkcell İletişim Merkezi’ne başvurarak indirimden yararlanabilirsiniz.

Çok özel indirimlerle Tablet PC ve Netbook sahibi olun... Böylece yeniliklerimizi internet sitemizden ya da Türkiye Avon Facebook sayfasından anında öğrenin, anında paylaşın. Avon siparişlerinizi www.avon.com.tr den daha hızlı ve kolayca verin. Tablet PC Netbook Tablet PC ve Netbook siparişlerinizi internet sitemizdeki linkten ya da www.avoncell.com sitesinden verebilir, kredi katınızla 12 ay vadeli satın alabilirsiniz.

Avon Temsilcisi olmak her zaman ayrıcalıktır !