Artık Güvendesiniz !... Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü üretmek, tedarik etmek, kurulumunu yapmak ve satış sonrası hizmetlerini.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
2012
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
ankara ekol elektronik telekomünikasyon ve güvenlik sistemleri tic. san. ltd. şti.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
NİDAKULE KOZYATAĞI m2 KENT GIDA FABRİKASI m2.
Lider Mühendislik 2006 yılında elektrik proje ve taahhüt alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sektör bilgi ve tecrübesini.
Türkiye’deki Kamu İnternet Siteleri Ne Kadar Vatandaş Odaklı?
Enerji Performans Uygulamaları,
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Muayene Yapan Kurum/Kuruluş
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Aerobus Güvenliği ve Emniyeti Aerobus yolcularının ve sisteminin Güvenliği ve Emniyeti için alınması gereken Proaktif Önlemler.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
TELSİZ HABERLEŞME SİSTEMİ ALTYAPI DEĞERLENDİRME VE DURUM TESPİTİ
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Bilişim Yönetiminde Stratejik Yaklaşımlar
Petrol Sektöründe Tehlikeli Madde Taşımacılığı ve “ADR” Uyum Süreci
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
BİNA OTOMASYONU VE YANGIN SİSTEMİ BİNAMIZDA TOPLAMDA 1200 OKUYUCU SENSÖRLE KURULMUŞ BİR OTOMASYON VE YANGIN ALGILAMA-SÖNDÜRME SİSTEMİ YARDIR.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Mayıs 2012.
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ (AUS) Ali Rıza YÜCEULU Karayolu Düzenleme Genel Müdürü.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖLÇ ÜM VE DENETİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
SAVUNMA SANAYİİNDE AR-GE VE TEKNOPARKLAR SİNERJİTÜRK 08 ANTALYA
SANAL DEVLET.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
BURSA / TÜRKİYE
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
FiDAN 1982’den beri TANITIM.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Bilgi Teknolojileri ve Bilişim Hukuku Öğr. Gör Mehmet Akif BARIŞ.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
PRONET GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
KISA TANITIM İntessa Yapı Tasarım Islak Hacim ve Otel Banyo Ekipmanları olarak , Paslanmaz ve krom banyo aksesuarları, otel odaları için oda ekipmanları.
Güvenli Sürüş Teknikleri
GÜRÜLTÜ KONTROLÜ Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
DURMA DURAKLAM VE PARK ETME KURALLARI DURMA: Görevli kişilerce verilen dur emrinde, sesli, işaretli dur emrinde, kırmızı ışıkta,işaret.
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
SAVUNMA SANAYİİNE YAPILAN TEŞVİKLER
Güvenli Sürüş Teknikleri Güvenli sürüş teknikleri eğitimi, otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, kamyonet, çekici, tır ve motosiklet gibi trafiğe çıkan her.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Eğitim Öğretim Destek Şube Müdürlüğü
COŞKUNLAR SÜRÜCÜ KURSLARI Trafik ve Çevre Bilgisi
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Çınar Mh. Eren Sk. No:5/22 Maltepe/İSTANBUL
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

Artık Güvendesiniz !..

Güvenlik ve Savunma Sanayi Sistemleri sektöründe en etkin çözümü üretmek, tedarik etmek, kurulumunu yapmak ve satış sonrası hizmetlerini yürütmektedir. Grubumuz bünyesinde hizmet verdiğimiz kurumlar arasında ; Rasyonel Group Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti.

İzmit, İzmir, Kırıkkale, Batman, Rafinerileri Giriş & Çıkış Güvenlik, Geçiş Sistemleri

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlük ve Şube Müdürlüklerinin CCTV Kamera Sistemleri Satış, Montaj ve Satış Sonrası Teknik Servis Hizmetleri Sunumu…

T.C. Adalet Bakanlığı Adalet Bakanlığı ; Türkiye Genelinde Mevcut Ceza Duruşma Salonları ile Cezaevleri Ses ve Görüntülü Bilgi İletişim Sistemi Kurulumu

Ankara ‘ da (M2 Kızılay-Çayyolu Metro Hattı) Seslendirme & Anons Sistemleri Kurulumu T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

Yüksek İhtisas Hastanesi Çubuk Devlet Hastanesi Bilgi Hastaneleri CCTV Kamera - Yangın & PDKS Sistemleri T.C. Sağlık Bakanlığı Ankara da ;

Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri T.C. Maliye Bakanlığı

İstanbul Haliç Köprü İnşaatı ; Kargı Barajı Gölbaşı Fabrikası CCTV Kamera ve Alarm Sistemleri

Rfm Diyaliz Hastaneleri Aydınlıkevler Mamak Yenimahalle CCTV Kamera - Yangın & Hırsız Alarm Sistemleri

CCTV & Otomasyon Projeleri ;

Turpak Ankara, Kırıkkale, Çankırı Bölge Bayi & Servisliği sürecinde hizmet sunduğumuz, Shell, BP, Opet, PO, Tp, Total, Akpet, Lukoil ve Moil’e ait yaklaşık 400 adet Akaryakıt İstasyonlarının ; Elektromanyetik Yakıt İkmal Sistemleri Pompa Otomasyonu Tank Otomasyonu CCTV Kamera Sistemleri Alt yapı çözümleri Akıllı Sistemler ile Teknik Servis faaliyetleri...

Firmamız ayrıca ; Bünyesinde mevcut profesyonel Satış Departmanı ile Rezidans, İş yeri, Site, Ofis vb. mekanların Elektronik Güvenlik Sistemleri, Otomasyon Sistemleri, Turnike & Personel Devam Kontrol Sistemleri faaliyetlerini yürütmektedir.

Kalite Belgelerimiz ; Kalite Yönetim Sistemi Türk Standartları Enstitüsü Hizmet Yeterlilik Belgesi Çevre Yönetim Sistemi İş Sağ.ve Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgi Teknolojileri Güvenliği Yönetim Sistemi Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi

“ARTIK GÜVENDESİNİZ !...” Rasyonel Group Tek. ve Güv. Sis. Ltd. Şti. Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri Destek Elini Uzatıyor Çözüm Önerilerimizden Bazıları ;

Giriş Noktalarına Sabit Gama Görüntüleme ve Bomba İmha Sistemi

Yüksek güvenlik bölgelerinde Yerleşim yeri girişlerine konuşlandırılacak Sabit veya Mobil Gama Görüntüleme, Bomba İmha ve İhbar Sistemi ile Tehlike arz eden patlayıcı maddeler daha Giriş noktasındayken tespit edilip girişinin engellenmesine veya patlayıcı taşıyan vasıtanın imha edilmesine olanak sağlamaktadır. Çalışma süresi oldukça hızlı olup Saat de 500 Otomobil 200 Kamyon ve Otobüs vb. vasıtaların kontrollü geçişine olanak tanımaktadır. Cihaz araç içindeki sürücü ve yolcuları da tarama özelliğine sahip olup kişi üzerinde bulunacak tehlike içeren materyalleri de tespit etmek mümkün. Komuta ve kontrol merkezi Sisteme 500 mt uzaklıkta herhangi bir noktada kablosuz Lan Bağlantı ile çalıştırılabilir. Yüksek güvenlik içeren noktalarda etkin çözümler sağlayacaktır…

Road Blocker ( Yükselen Yol Bloğu ) ; Yol blokaj sistemleri; askeri binalar, kamu binaları, elçilikler gibi yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kullanılabilen cihazlardır. 35 ton dan 65 ton aks yüküne kadar rahatlıkla dayanabilen bu cihazlar, bomba yüklü taşıt ve kamyonları durdurabilecek mekanik aksama uygun olarak imal edilmiştir.

Kent İzleme ve Güvenlik Sistemleri ;

Plaka tanıma sitem ve yazılımları, Hız kontrol ve tespit olanakları, Şüpheli Paket ve Durum Alarmı, Görüntü Analizi, Genel İzleme ve Raporlama Özellikleri Sayesinde Kentin güvenliğinin sağlanmasına olanak tanımaktadır.

Turnike Geçişli Personel Devam Kontrol Sistemleri ; Mifare Kart Teknolojisi

Turnike Geçişli Personel Devam Kontrol Sistemleri ; Turnike kontrollü Personel Devam Kontrol Sistemleri uygulamalarımız ve ürün seçeneklerimiz bir çok alternatif çözümü de içerisinde barındırmaktadır. Okuyucularımız arasında ; Proksimity Kartlı Geçişler, Mifare Kartlı Geçişler, Parmakizli Geçiş Kontrolleri, Yüz tanıma Sistemli Geçiş Kontrolleri, Bulunmaktadır.

Bagaj ve Personel Kontrol Sistemleri ; X- Ray Teknolojileri ; Metal Kapı Dedektörleri;

X-Ray Bagaj Kontrol cihazları ve Meta Kapı Dedektörleri genelde güvenliğin yüksek önem taşıdığı Hava alanları, Toplumsal Binalar, Konferans Salonları, Stadyumlar Oteller, Restaurantlar, Alışveriş Merkezleri, Adalet Sarayları ve Cezaevleri Askeri birlikler, Devlet Yönetim ve Komuta merkezleri gibi toplu yerlerde tercih edilen ve uyguladığımız projeler arasındadır. Kullanım alanlarına Örnek olarak ; T.C. Adalet Bakanlığı T.C. Maliye Bakanlığı T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. Ulaştırma Bakanlığı T.C. Toprak Mahsulleri Ofisi Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (Tüpraş) Koç Sistem Bilgi Teknolojileri A.Ş. Shell – Opet – Lukoil – BP – Total – vb. Gibi önemli kurum ve kuruluşlar yer almaktadır.

Akıllı Otomasyon Sistemleri ; Akıllı Ev Teknolojileri ; Akıllı Ev Aksesuarları ;

Kullanım alanları genelde Teknolojinin yüksek önem taşıdığı, Toplumsal Binalar, Konferans Salonları, Oteller, Rezidanslar, Devlet Yönetim ve Komuta eğitim merkezleri gibi yerlerde tercih edilen ve uygulanan projeler arasındadır. Kullanmakta olduğumuz ürünlerimiz ileri teknoloji içeren katma değeri yüksek ürünler olup, Kolay kullanımı, grafik tasarımı vb. hususlar ile kullanıcıya anlaşılabilirlik sağlamaktadır ; En önemli özelliği kablosuz düzenekleri ve senaryo yapısının kullanıcı tarafından yapılabiliyor olmasıdır. Kablosuz alt yapısı ile kullanıcı dilediği taktirde ilgili aksesuarı alıp kendisi bile değiştirebilecek kolaylığı sağlayacak yapıda olmasıdır. Akıllı Ev Sistemleri ;

Yangın İhbar Sistemleri ; Acil Aydınlatma Sistemleri ; Yetkili Satıcısı & Servis Seslendirme Sistemi ;

Birlikte Çalışabilmek dileği ile…