BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
2007 / 30 SAYILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMDE TANITIM VE YÖNELTME ÇALIŞMALARI GENELGESİ DOĞRULTUSUNDA İLÇEMİZ İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA YAPILMASI.
BURAYA OKUL ADINIZI YAZINIZ. Buraya okulunuzun web adresini yazınız.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
İlçemizde tüm okullarda ödül yönergesi Eğitim – Öğretim yılında uygulanmaya başlanmıştır.Tüm okullar her iki dönemde de ziyaret edilerek önce.
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
T.C. SARUHANLI KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SINAVLARA HAZIRLANMA VE BAŞARIYI ARTIRMA EYLEM PLANI.
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
T.C ALACA KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-A SINIFI VELİ TOPLANTISINA.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
AYDIN DALAMA ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2014
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
REHBER ÖĞRETMEN/PSİKOLOJİK DANIŞMANLARIN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA OKULLARDA YAPMASI GEREKEN ÇALIŞMALAR
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
ÖDÜL YÖNERGESİ. Kaymakamlığımız himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ödül Yönergesi üç farklı alanda verilmektedir. 1.Yönetici.
YANLIŞLARIN BAŞARIYA OLUMSUZ ETKİSİ. Okul Zümre Öğretmenleri ve Yöneticileri ile yapılan tüm toplantılarda Yanlış işaretlenen her sorunun başarıyı nasıl.
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
2013 SBS SİSTEMİ SEMİNERİMİZE HOŞ GELDİNİZ. SINIF BAŞVURU VE ÜCRET YATIRMA TARİHİ SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN İNTERNETTE YAYIM TARİHİ SINAV TARİHİ SINAV.
IŞIKLI İLKÖĞRETİM OKULU
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
– 2012 DEĞERLENDİRME ÖĞRENCİ SAYILARI YıllarYeni Kayıt Toplam Öğrenci.
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 2014 MEZUNİYET PROGRAMI
Okula uyum konusunda: Öğretmen ve velilere müşavirlik
SBS Genel Bilgilendirme Sunusu
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ
ŞEHİT ÖĞRETMEN SEVDA AYDOĞAN İLKÖĞRETİM KURUMU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ.
DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU
MEHMET HİKMET KAŞERCİ ORTAOKULU
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEHMET UYGUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ELMADAĞ MESLEKİ TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU ETKİNLİKLERİ HAZIRLAYANLAR AYFER YILDIZ NAGİHAN KARACA TÜLAY REÇBER.
GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM PROJESİ”
AİLE EĞİTİMİ PROJESİ PROJENİN ADI: Aile Eğitimi Projesi
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
YUSUFELİ DEREİÇİ İLKÖĞRETİM KURUMU 29/05/2013. GÜNDEM MADDELERİ 1-Okulumuz hakkında genel bilgiler 2-Okulumuzun ve çevresinin fiziki durumu hakkında bilgiler.
Yapılan Çalışmalar Sunusu
PROJESİ VEZİRKÖPRÜ AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMA VABA
KOCAELİ ANADOLU LİSESİ YETİŞTİRME KURSLARI (12
OKULUN KISA TARİHÇESİ 1 Aralık 1949 tarihinde kız okulu olarak açılmıştır yılında İstasyon Caddesindeki şimdiki binasına taşınmıştır
DİYARBAKIR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Aykut Yiğit Ortaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi KASIM 2014 ? ? ?
TÜRKİYE’NİN 13. SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2014 / 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZDEN BİR DEMET.
Eylül Ayında Yapılacak İş ve İşlemler
HURİYE EREN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI
Rehber Öğretmenlerimiz Elif BAŞ BULUT Mustafa ŞENDEN Hoş geldiniz
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
 AYIN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNİN ÖDÜLLENDİRİLMESİ  AYIN ÖĞRENCİSİNİN BELİRLENMESİ  AYIN EN TEMİZ SINIFI UYGULAMASI  KONFERANSLAR  KERMESLER.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
AKEV (Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı) OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINAHOŞGELDİNİZ.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 44 Öğrenci Sayısı : 703 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 28 Fen Laboratuarı Sayısı :2 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
KURŞUNLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TANITIMI
Cemal Artüz İmam Hatip Ortaokulu
BURHANİYE HMFK ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
Sunum transkripti:

BALIKESİR MUHARREM HASBİ ANADOLU LİSESİ 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Veli Toplantısına HOŞ GELDİNİZ (15.04.2012- Pazar)

GÜNDEM: A) Konferans Salonu 1-Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı, 2-Okul Müdürü Dr. Mehmet ÖZKAN’ın konuşması, 3-Okul Aile Birliği Başkanı Züleyha KİRAZLI’nın konuşması, 4-Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimizin’in konuşması, 5-Dilek ve öneriler. B) Sınıflar 1-Sınıf öğretmenleriyle öğrencinin sınıfında görüşme ve ara karne dağıtımı, 2-Ders öğretmenleriyle öğrenci başarı ve davranış durumlarının bire bir görüşülmesi.

Aralık 2011-Nisan 2012 Arasında Yapılan Çalışmalar 07 Aralık 2011 Çarşamba günü Kermes. (Polis Meslek Y.Okulu) 18 Aralık 2011 Pazar/ Kahvaltı.(Otel Asya/Pamukçu) Öğrencilerimize velilerimize yönelik akademik başarı ve kişisel gelişim konularında seminer/konferanslar.(Rehber Öğretmenlerimiz tarafından velilere Ocak ayında, son sınıf öğrencilerine YGS öncesi PMYO dan Psikolog (Papatya Hanım) ve YGS sonrası Rehber Öğretmenimiz Mustafa Doğruel tarafından) 4) Kulüp ve İlan Panolarımız tamamlandı, lavabo çeşmeleri ve Tuvalet kapıları tamir edidi.

Aralık 2011-Nisan 2012 Arasında Yapılan Çalışmalar ve Elde Edilen Başarılar 5) Futsal takımımız il 1.si oldu. 6) Badminton takımımız il 3.sü oldu 7) 2 öğrencimiz Karete il müsabakalarında il 3.sü oldu. 8) Bir öğrencimiz Kutlu Doğum Haftası Yarışmalarında Kompozisyon dalında il 3.sü oldu. 9) KRT Okullar Yarışıyor’da Okulumuz Finale Kaldı. (11.05.2012 Cuma günü final yarışması olacak) 10) Merkez Çinge Köyünde 200’ün üzerinde mezunlarımız adına fidan diktik.

Aralık 2011-Nisan 2012 Arasında Yapılan Çalışmalar ve Elde Edilen Başarılar ÖSYM istatistiklerine göre (1. yerleştirme sonunda); 11) 2011-ÖSYS Yerleşme yüzdesine göre okul sıralamamız %76,923 ile * Tüm okullar arasında İl 10.su (İl ve İlçelerdeki Tüm Okullar) * Anadolu Liseleri arasında il 5.si (İl ve İlçeler dahil) * Anadolu Liseleri arasında il mekezinde il 2.si (Merkez) 12) YGS DENEME SINAVI SONUÇLARINA GÖRE (SON SINIFLAR) Balıkesir İlinde 65 öğrencimiz ilk 1000 de. Sınava 9000’in üzerinde katılım oldu. 30’a yakın öğrencimiz ise 1000- 2000 aralığında.)

Aralık 2011-Nisan 2012 Arasında Yapılan Çalışmalar ve Elde Edilen Başarılar 13) 17 Ocak 2012 tarihinde İl Genelinde Yapılan Başarı Tespit Sınavında ise okulumuz İl ve İlçelerde bulunan tüm Resmi Ortaöğretim Kurumları Arasında YGS-1, YGS-3, YGS-4, YGS-5, YGS-6 Türlerinde İl 9. su YGS-2 türünde ise il 10.su olmuştur. OYAK Matematik Yarışmasında okulumuz İl 10.su oldu. (39 okul katıldı)

15 Nisan 2012’den sonra yapılması planlanan Çalışmalar 1) Okul bahçesinin düzenlenmesi (Mayıs-Haziran) 2) Okul dergisinin çıkartılması (Mayıs) 3) Okul broşürünün çıkartılması (Mayıs) 4) Velilerimize - öğrencilerimize Seminer/Konferans (Nisan-Mayıs) 4) Bir Bahar Akşamı (Şiir Dinletisi İl Programı) Salih Tozan Kültür Merkezi (31.05.2012) 5) Mezuniyet Töreni Yapılması (05.06.2012)

KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ Dr. Mehmet ÖZKAN Okul Müdürü