BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yabancı Diller Eğitimi Bölümü
Advertisements

HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
Doç. Dr. M. Erkan KOZANOĞLU
Erzurum Masa Tenisi İl Temsilciliği Faaliyet Sunumu
Hacettepe ünİversİtesİ RUGBY ve Touch rugby topluluğu Sunumu
Açıköğretim Fakültesi “Yapısı ve İşleyişi”
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
Güzel Sanatlar Fakültesi
Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 10 Şubat 2014 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
İLAHİYAT FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK GENEL KURUL.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 8 Ekim2012 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
YABANCI DİLLER YÜKSEK OKULU GÜZ DÖNEMİ FAALİYETLERİ A. Kurullar, Komisyonlar, Toplantı ve Törenler A.1. Kurullar A.2. Komisyonlar A.3. Toplantılar:
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
4. MASA TENİSİ ÇALIŞTAYI 2015 ANTALYA. EĞİTİM KURULU Prof.Dr. A.Azmi YETİM GAZİ ÜNİVERSİTESİ Yrd. Doç. Dr. Fatih YENEL GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uzm. Dr. Halil.
OLİMPİYAT SPORCU EĞİTİM MERKEZİ
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PATEN SPORLARI TOPLULUĞU
ESPAÑA SİSTEMA DE EDUCACİÓN LA EDUCACİÓN SUPERİOR LA FORMACİÓN DE LOS DOCENTES AB Ülkelerinde Eğitim Prof. Dr. Mustafa ERGÜN Nurcan BUNAR.
H ACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TOPLULUĞU Kuruluş Yılı 15 Ekim 2010 Başkan Umutcan KAYIKÇI Akademik Danışmanlar Prof.Dr. Engin YILMAZ Doç.Dr. Mutlu HAYRAN.
Dr. Mahmut Nedim Doral-Dr. Egemen Turhan
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİME ÖĞRETMEN YETİŞTİRME
İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
Süleyman Demirel Üniversitesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SİLİFKE GAZİ ANADOLU LİSESİ
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
Okulunuzun adını aşağıya yazınız
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
OLİMPİYATLAR.
Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Genel Kurul Toplantısı 14 Mayıs 2015 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU.
Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı.
Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (Sağlık Yönetimi) için öğrenci alımı planlanmış olsa da; Eğitim.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ.
MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI BÖLÜMÜ. Muhasebe ve Vergi Programı öğrencileri; ▫Muhasebe programı mezunlarına "Muhasebe Meslek Elemanı" unvanı verilmektedir.
İÇ SINAVI.
Tanıtım sunumuz kendiliğinden ilerleyecektir.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ SİLOPİ MESLEK YÜKSEKOKULU
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Sunum transkripti:

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL Eğitim-Öğretim Yılı

Bölüm TAM ZAMANLIYarı ZamanlıDSÜ İdari TOPLAM Doç.Dr. Yrd. Doç.Dr. Öğr. Gör.Dr. Öğr. Gör. Okt.Doç.Dr.Okt. Prof. Dr. Doç. Dr. Okt. Antrenörlük Eğitimi Beden Eğitimi Öğretmenliği Müdürlük 11 Spor Sahası 33 TOPLAM EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ BİLGİLERİ NoBÖLÜM HAZIRLIK SINIFI I IIIIITOPLAM 1 Antrenörlük Eğitimi Bölümü Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü TOPLAM

Yüksekokulumuzun faaliyetleri Yüksekokulumuz, 400 öğrencinin katılım sağladığı 16 spor branşında faaliyet göstermektedir. Yüksekokulumuz öğretim elemanları ile birlikte üniversitemize 27 spor takımı kurmuştur.

Bu takımlar düzenli şekilde antrenmanlar yaparak; Kırgızistan’daki Cumhuriyet ve Üniversiade müsabakalarında üniversitemizi en iyi şeklide temsil etmeye çaba göstermektedir.

Takımlarımız ve antrenörler Spor BranşıAntrenör AtletizmDoç.Dr. Vladimir ZBARSKİY Basketbol (bay)Okt. Yuliya NİKULŞİNA Basketbol (bayan)Öğr.Gör. Azamat TİLLABAEV Voleybol (bay)Okt. Samara KAZİYEVA Voleybol (bayan)Okt. Aydar AKMATOV FutbolDoç.Dr. Toktobek İMANALİYEV FutbolOkt. Murat İŞİNER BoksDoç.Dr. Murat KİYİZBAYEV BoksOkt. Mayrambek ALDAYAROV HalterOkt. Bakıt ASANALİYEV Yüzme (bay, bayan)Okt. Roza BİKKİNİNA Judo (bay, bayan)Okt. Abas TINAEV Sambo (bay, bayan)Okt. Abas TINAEV Satranç (bay, bayan)Okt. Baktıgül TİLENBAEVA OrdoOkt. Akim NURSEYİTOV Toguz Korgool (bay, bayan)Okt. Akim NURSEYİTOV Masa Tenisi (bay, bayan)Okt. Kılıçbek KUDUSOV Güreş (Serbest ve Grekoromen)Öğr.Gör. Dr. Uran KALİLOV Kırgız GüreşiOkt. Dayır CAMANKULOV AerobikOkt. Berdalı ROMANKULOV

ÖZEL YETENEK SINAVI Yüksekokulumuzun Eğitim- Öğretim Yılı yıllık planı içinde yer alan Özel yetenek sınavını gerçekleştirilmiştir. Bu sınav planlanırken şu hususlar göz önünde bulundurulmuştur: Yüksekokulumuzun geçtiğimiz senelerde yapılan sınavları ve öğrenci profilini değerlendirmesi sonucunda sınav sistemindeki eksiklikler tespit edilmiştir.

İstediğimiz kalite ve çeşitlilikte sporcu alabilmek ve eksiklikleri giderebilmek için sınav sisteminde bazı yenilikler yapılmasına karar verilmiştir. Bu bağlamda Üniversitemizin de ikili anlaşma protokolü imzaladığı Gazi Üniversitesi Özel Yetenek Sınavındaki bazı ölçüm yöntemlerinin kullanılması sınav sistemimizi güçlendirmiştir.

13 spor branşında yapılacak branşa özgü sınav sistemiyle, seçkin ve en yetenekli sporcuyu bünyemizde bulundurabilmek için yaptığımız titiz çalışmalarımız sonucunda, Eğitim-Öğretim Yılı Temmuz ayının 24 ünde Özel yetenek sınavı gerçekleştirilmiştir.

ÖZEL YETENEK SINAVI Yüksekokulumuz, bu sene de geçtiğimiz sene olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti kontenjanıyla Türkiye den; 10 adet Beden Eğitimi Öğretmenliği, 10 adet Antrenörlük Eğitimi bölümüne öğrenci almayı planlamıştır.

Yüksekokulumuz ve Gazi üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından Türkiye’de gerçekleştirilen sınavda Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümüne 7, Antrenörlük Eğitimi Bölümüne 1 öğrenci kayıt olmuştur.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuz geçtiğimiz yıl düzenlediği kimsesiz çocuklara hitap eden yaz okulunu hayata geçirmiştir. Bu yıl üniversite personelinin çocuklarını da kapsayabilecek bir proje gerçekleştirilmiştir.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuz yıl içinde düzenlediği tüm turnuvaları ve resmi törenlerde aldığı aktif görevi önümüzdeki yıllarda da almak için hazırdır. Geçmişteki organizasyonlardan edindiğimiz tecrübeler sayesinde Eğitim- Öğretim yılında da öğrenci ve tüm personele hitap eden spor organizasyonlarını düzenlecektir.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan öğrencilerin sorunları sıkıntıları ile yakından ilgilenmek için öğrencileri ile yüksekokul arasında köprü vazifesi görerek aktif görev yapan danışmanların, önümüzdeki yıl için geçtiğimiz senenin bir adım önünde hareket etme gayesiyle hazırlıklarını yapmaktadırlar. Öğrencilerin bilgilendirme, yönlendirme ve motivasyonlarını sağlamak için düzenlenecek toplantıların gündemleri şimdiden oluşturulmaya başlanmıştır. Ayrıca yüksekokulun bütünlüğünü sağlamayı amaçlayan, yıl başında yapılacak olan hazırlık sınıfları ve eğitime devam eden diğer öğrencilerin kaynaşmasını sağlayacak tanışma partisi bu yıl içinde tekrarlanacak organizasyonlardandır.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuzun yaptığı iç değerlendirmede en ihtiyaç duyduğu eksiklerden birini alana özgü kaynak materyal ve ders kitabı olduğunu belirlemiştir.Üniversitemizin Kütüphanesine alınması için talepte bulunduğumuz kitapların büyük kısmı alınamamıştır. Bu yüzden Yüksekokul Müdürlüğünce federasyonlara, üniversitelere ve yayın evlerine yazılan mektuplarla kitap isteğimiz iletilmiştir,bu sayede yüksekokulumuz içinde küçük bir kütüphane planlanmaktadır. Bunun yanı sıra Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Kanat Canuzakov ve Prof.Dr. Abakir Mamıtov’un ortak hazırladığı eğitim bilimleri konusunda ve öğretim elemanlarımızdan Doç.Dr. Cıpara Abdırahmanova’nın Biyomekanik konusunda hazırladıkları ders kitapçıkları matbaaya verilmek üzere hazır beklemektedir. Öğretim görevlisi Aykut ARUCA’nın Atletizm konusunda ders kitapçığı ve Okutman Cüneyt BALABAN’ın fitnes konusunda öğrenciye kaynak olacak ders kitapçığı hazırlanmaktadır.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuz yıl boyu oluşturdukları takımlarımızla antrenmanlar yapmışlar ve üniversitemizi üniversiade de başarıyla temsil etmişlerdir. Yılın bitmesine rağmen sporcularımız katıldıkları uluslararası ve ulusal turnuvalara katılarak başarılar göstermeye ve üniversitemizin adını duyurmaya devam edecektir. Rektörlüğümüz desteğiyle Yüksekokulumuzun en başarılı 20 sporcu öğrenciye yıl boyu yemek kartı verilmektedir.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI Yüksekokulumuzun kendi bünyesine katmak istediği sporcu öğrenciler dışında Üniversitemizin diğer bölümlerinde okumak isteyen spor altyapısı olan öğrenciler için bir planlama yapılmaktadır. Her yıl Üniversitemizin fakültelerine, yüksekokullarına öğrenciler alınırken spor hazırlığı iyi olan, yetenekli olan 1-2 öğrencinin alınması için kontenjan açılması için hazırlık ve planlama yapılmaktadır.

ÖĞRETİM YILI PLANLAMALARI eğitim-öğretim yılında kapalı spor kompleksimiz bittiği takdirde KC Eğitim Bakanlığı ve Devlet Beden Eğitimi ve Spor Bürosu ile birlikte Kırgızistan ve Türkiye'nin Orta öğretim okullarındaki Beden Eğitimi ve Spor okutmanları I.Kongresini düzenlemeyi planlamaktayız. İki ülkenin beden eğitimi dersinin Öğretim yöntemlerini ve özelliklerini analiz etmek ve öğretmenlere yöntemler konusunda rehberlik etmeyi bu sayede eğitim kalitesini yükseltmeyi amaçlamaktayız.