Teşekkürler b-fit.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Özürlüler Destek Programı Hibe Programının Konusu:
Advertisements

TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
HACETTEPE GO TOPLULUĞU (HUGOKU)
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
HEMODİYALİZDE KALİTE ANKETİ Kriter belirleme ve mevcut durum
5. Hendese Grup Toplantısı
SPOR BİLİMLERİ DERNEĞİ
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
CYEA THE JCI CREATIVE YOUNG ENTREPRENEUR AWARD JCI YILIN YARATICI GENÇ GİRİŞİMCİSİ.
Başarı FIRSAT ile Başlar!
REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
Bazı Ekonomilere İlişkin Büyüme Tahminleri
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
AB ve Spor. Yaklaşık 125 milyon AB vatandaşı herhangi bir spor etkinliğine katılmaktadır. Bu her dört kişi başına 1’den fazla bir rakamdır. Bireyler,
Erasmus+ Programı ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
TÜRKİYE MEME VAKFI FARKINDAYIM KORKMUYORUM “ ARKADAŞIMA ANLATIYORUM ” MEME SAĞLIĞI EĞİTİMİ.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
GLOBAL GİRİŞİMCİLİK HAFTASI Etkinlik El Kitabı 2014
31. IFUW (Uluslararası Üniversiteli Kadınlar Federasyonu) Kongre ve Konferansı 16 – 21 Ağustos 2013.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
SİVAS TİCARET VE SANAYİ ODASI. SİVAS 1901 yılında kurulmuştur. Yaklaşık 4000 aktif üyesi bulunmaktadır. 24 meslek grubundan 62 meclis üyesi ve 20 personeli.
TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ PROJELERİ
DESTEK PROGRAMLARI ve HİZMETLER 2013
İLAÇLA AKILCI TEDAVİ EĞİTİMİNDE TFD’nin ROLÜ
Proje Hakkında  Proje T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Intel Türkiye ve KAGİDER tarafından hayata geçirilmektedir.
GREEN MARKETING KONFERANSI
T.C. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ.
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SİSTEM
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞTE YENİ SBS SİSTEMİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Görele Çok Programlı Lisesi LEONARDO DA VINCI (LdV) Ortaklık Projesi ( ) ÇPL İngilizce Öğretmeni-Proje Koordinatörü: Abdullah KORKMAZ.
Türkiye’de Eğitimin Kalitesi ve Eşitlik
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
……….. Rotary Kulübü Rtn. …….. ……. Kulüp Başkanı.
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
24 Mart 2015 Haliç Üniversitesi Kağıthane Kampüsü
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Faaliyetleri ve 2015 Hedefleri PROF.DR.NEVİN ERGUN 10 Mart 2015
Stock Car Challenge İstanbul İstanbul.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
1. TÜRKİYE GÖZLÜK SANAYİCİLERİ DERNEĞİ Tarihçe ve Tanıtım -Kuruluş Çoğunluğun Sesi -Modern Teknoloji 2.
MİHRİ HATUN ANAOKULU HAZİRAN 2013
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
BİRBİRİMİZİ FARKLI ANLADIĞIMIZ KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli.
AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi. Life of Minorities with Us or Alongside Us ? Azınlıklara dair Comenius Projemiz 2012 Yılının Eylül ayında başlamıştır.
Life of minorities with us or alongside us?. KATILIMCI ÜLKELER ÇEK CUMHURİYETİ ( KOORDİNATÖR) TÜRKİYE (KATILIMCI ÜYE) POLONYA (KATILIMCI ÜYE) SLOVAKYA.
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
Çalışmamızın amacı: Öğrencilerimizin evlerinde yada çevrelerinde yapabilecekleri yada yaptırabilecekleri bilinçlendirme çalışmalarını örneklendirerek.
AK PARTİ GENEL MERKEZ KADIN KOLLARI DIŞ İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
“Hizmet Yoluyla Barış” BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ FAALİYETLERİ.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
ENGELLİLER VE SPOR  Bilindiği gibi spor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gerekli bir uğraştır ve tüm insanlar için önemlidir. Ancak sporun, engelli bireyler.
Yrd Doç Dr Turhan ŞALVA İş Sağlığı ve Güvenliği
Betül GÜLER
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

Teşekkürler b-fit

b-fit nedir? Teşekkürler Kadınların spor ve yaşam merkezidir. Tüm dünyada büyük ilgi gören ve sadece Amerika’da 13 milyon kişinin katıldığı 30 dakikalık özel bir spor programıdır. Belirlenmiş sürelerle (30 saniye) ve sırayla aerobik ve hidrolik aletli çalışmaların birleşmesiyle gerçekleştirilir. Sadece kadınlara hizmet verir. Kadınlar tarafından kurulmuştur. % 100 Türk markasıdır. Teşekkürler

Vizyonumuz ve Misyonumuz Ekonomik olarak özgür, yaşam kalitesi yüksek, çalışan, üreten ve spor yapan kadınların yaşadığı bir Türkiye için çalışmak. Misyonumuz Her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak bedensel ve zihinsel gücünü arttırmaya hizmet etmek. Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmak. Kadınların sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının ve yaşam kalitelerinin artmasına hizmet etmek. Teşekkürler

Başarı Öykümüz ve Ödüller Bedriye Hülya, 23 yaşından itibaren başladığı girişimcilik serüveni Amerika’da her gün katıldığı 30 dakikalık egzersiz programları sonucunda ‘’Bu sistemi Türk kadınlarının hizmetine sunmalıyım’’ düşüncesiyle b-fit’i kurdu. Bedriye Hülya; Endeavor Derneği tarafından 2009 yılı “En Başarılı Girişimcisi” 2012 yılında ASHOKA üyesi Schwab Vakfı tarafından 2013 yılı Sosyal Girişimcisi seçildi. Dünya’nın en prestijli konferanslarından biri olan TEDxWomen “Akdeniz Çevresindeki Kadınların Güçlendirilmesi“ temalı konferansa konuşmacı olarak katılmıştır.

Bu işin içinde KADIN PARMAĞI var… b-fit’in Öyküsü Teşekkürler 180.000 kadın üye 48 ilde 220 Franchise ile Türkiye’nin kadınlara özel tek spor ve yaşam alanıdır. Bu işin içinde KADIN PARMAĞI var…

b-fit’in Öyküsü 48 ilde 220 franchisee sayısına ulaştı. b-fit; b-fit Almanya Bochum-Wattenscheid’da ve Kıbrıs Lefkoşa’daki spor merkezleri ile Türkiye sınırlarını aştı.

Çalışan Durumu

Yaş Durumu

Meslek Durumu

Etkinliklerimiz Franchise Kongresi; 250 b-fit Franchisee 31 Mayıs-2 Haziran İstanbul’da yapılacaktır. Kongreye 48 il, Kıbrıs ve Almanya’daki b-fit franchisee’lerimiz de katılacaktır. b-trophy Yürüyüş Yarışı; b-trophy bir kadın yürüyüş yarışmasıdır. Ekim 2013’te Bostancı sahilde 8 km’lik bir parkurda b-fit’in 180.000 üyesinin katılımıyla gerçekleşecektir. Yarışma süresince yarışmacılar 8 adet b-point noktasından geçecektir. b-kadın; 3 ayda bir 250.000 adet bastırılır. Tüm b-fit merkezlerinde ve iş ortağımız hastane, kafe, restoran ve güzellik salonlarında dağıtılır. Spor, sağlık, beslenme, kişisel bakım, moda, teknoloji gibi konularında rehber niteliğinde bir kadın dergisidir. Dedikoducuyuz.biz e-bülten/blog; 180.000 kişilik bir dataya gönderilen haftalık e-bülten ve blog çalışmasıdır.

b-fit’li Kadınlar Klübü 2012 yılında toplam 300 aktivite ile sporun yanı sıra eğlenmeyi de bildiler. Teşekkürler

Teşekkürler b-fit Özel Projeler

Gerçekleştirdiğimiz Etkinliklerimiz Teşekkürler

Teşekkürler