YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mütekaip Görüşme (Follow Up)
Advertisements

Temiz Mail Yollama Yöntemi
PARANIN ZAMAN DEĞERİ Dr.Mehmet Maşuk FİDAN.
Hayat Biçimini Seçmektir
Turkcell Profesyoneller Kulübü
BAŞARILI BİR ÖĞRETMEN NASIL OLUNUR? Dersimiz.com Katkılarıyla
ALGORİTMA VE AKIŞ ŞEMALARI.
KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
2/A SINIFI 2.VELİ TOPLANTISI.
YAPAMAZSIN, BAŞARAMAZSIN, BU İŞ
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
İlk 100 Hayır!
Güvenli İnternet Kullanımı
MEGA HOLDINGS TRADING fileupdo.com'da network slaytlarınızı, word ve excel belgelerinizi paylaşarak işinizi büyütebilirsiniz.
Sevgili Çalışanımız, Yeni bir maaş zammı dönemine yaklaşmaktayız. Maaşınıza ne kadar zam yapacağımıza karar vermek için sizinde fikrinizi almayı uygun.
YAPAY ZEKA Genel Kavramlar hturgut.com
4 KARE.
Ocak ©Copyright M.Tınaz Titiz, SMUH® Askıya Alınmış Yargılarla İletişim=Etkileşim Zamanimizin neredeyse %90’ini kaplayan “iletisim”in en iyimser.
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
TARTIŞMA YÖNTEMİ.
Facebook’ta iletişim biçimi üzerine Işık Barış Fidaner.
Şiiri el yazı ile Türkçe defterine yazalım. ALISVERIS
MEGA HOLDINGS TRADING.
*Öğrenmek * Çalışmak ve *Başarmak
Arkadaşlar az önce haberlerde izledim ve hemen internetten araştırdım. Hugo adlı oyunu hepiniz bilirsinizi sanırım.
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ.
Bireysel Finansman KREDİ KARTLARI
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
HERKESİN AİLESİ FARKLIDIR 
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
TEOG Sınavından Yüksek Puan Almak İçin 10 Altın Tavsiye
İnternetin Güvenli Kullanımı ve Sosyal Ağlar
Derslerini seviyor musun?
Sınav kaygısı. Sınav kaygısı nedir * öğrenilen bilginin sınavda hatırlanamaması, kullanılamaması bunun olacağına dair kişide oluşan olumsuz senaryolardır.
Soru Cevap.
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ 15 ADIMDA TEST ÇÖZME: 1.Çözeceğiniz testin konusunu önceden mutlaka okuyun… 2.Testi hazırlayan kişinin ne demek istediğini düşünüp.
SINAV KAYGISI.
AMAÇ BELİRLEME.
NASIL BAŞARILI OLUNUR?.
" Nasıl Başarılı Oldum ?”.
360° Pazarlama İletişimi
Fatih İlkokulu Rehberlik Servisi
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
TAKIM RUHU.
MÜŞTERİ ANKET ÇALIŞMASI VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
Tedarikçi Firma Sunumu
Etwinning Plus öğretmenlerinin, eTwinning projenize dahil edilmesi
Medya ile ilişkiler Webinar-3 Kütüphan-e Türkiye Projesi Tanıtım Çalışma Grubu 23 Ekim 2014.
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA TEKNİKLERİ
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
İnternet Okur Yazarlığı
VERİMLİ VE PLANLI DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ NİHAT HASPOLATB.MUSTAFA YAĞMUR Rehb.ve Psi.Dan. Rehb.ve Psi.Dan.
MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
HOŞGELDİNİZ. YOL HARİTASI BELİRLEMEK AKILLI TECRÜBEDEN YARARLANIN !
Haydi Acele Edin Bu Sunumu Sonuna Kadar Okuyun ve Listenizdeki Herkese Gönderin.
SEMINER 1 : MERHABA SıNAV ÇALIŞMAYI SEVMEK. TEOG sistemini dikkate alarak çalışmalarımızı nasıl yapılandırmalıyız, verimli ders çalışma tekniklerini nasıl.
İŞ ARAMA YOLLARI ROJE REVŞAN AYDıN-G GÜLEÇ ERTURAN-G
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
Ayşegül ARSLAN.
MALİYET HESAPLAMASI ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Amacımız kişilerin becerilerini arttırmak ve yanlışları azaltmaktır.
Şirket Adı İş planı sunusu.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Öğr.Gör. Hüseyin TURGUT / Tefenni MYO hturgut.com.
SINAVLARDA BAŞARILI OLMA YOLLARI
YAPAY ZEKA Genel Kavramlar hturgut.com
Sunum transkripti:

YAPACAĞINIZ İŞE HAKİM OLUN Bu makaleyi laf olsun diye yazmıyorum; eğer cevap veremeyeceğiniz veya duraksayacağınız bir tek soru bile olursa başarılı olmayı unutun... Bir çok kişinin sık yaptığı hata karşısındakini kendi kadar akıllı ve kolay anlayan biri olarak görmektir. “Nasıl olsa biliyordur?” düşüncesi ile bazı ayrıntıları atlayabilirsiniz. Bunu kesinlikle yapmayın! Yaşadığım tecrübeler sonunda gördüm ki, aylardır yaptığı (!) iş hakkında sorulan sorulara cevap veremeyen insanlar var. Bu kişiler nasıl başarılı olabilir ki? Kendi Sık Sorulan Sorularınızı çıkarın Görüşmelerinizde en sık karşılaştığınız konuları listeleyin ve bu konular için herkesin anlayabileceği, akılda kalıcı ve ikna edici örneklemeler çıkarın.

Örnek Dialog - Network Marketing konusunda tecrübelimisiniz Ahmet Bey? - Hayır ilk defa duyuyorum. - Pekala, size basitçe anlatayım. - Peki - Yaşadığınız yerde, siz ve etrafınızdaki bir çok kişinin alışveriş yaptığı bilinen büyük bir alışveriş merkezi var mı? - Evet var, migros.. - Bütün semt migrostan mutlaka migrostan alışveriş yapıyor öyle değil mi? - Evet tabiki. - Öyle ise Migros çok kazanıyor olmalı - Hem de çok - Peki sizler migrostan alışveriş yaptığınız için para kazanıyor musunuz? - Hayır - Şöyle düşünün; Migros mağazalarda değil de sadece internette satış yapsa ve mağazalara,toptancılara vereceği parayı kendisinden alışveriş yapan kişilere dağıtsa nasıl olur? - Çok güzel olur elbette - İşte NETWORK MARKETİNG bunu yapıyor Ahmet Bey. Sırf alışverişinizi oradan yaptığınız ve arkadaşlarınızı da davet ettiğiniz için cirosunun büyük bir bölümünü sizlerle paylaşıyor. Bilmediğiniz hiçbir soru, çözüm üretemeyeceğiniz hiçbir konu asla olmamalıdır. Bu konuda kendinizi mutlaka geliştirin.

Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz.. Network Marketing işine yeni başlayan bazı kişiler bir süre her konuyu sponsorlarına soruyorlar. Bazıları bu dönemi kısa sürede atlatıp kendi başının çaresine bakabilirken bazıları ise bunu bir alışkanlık haline getirir ve en basit soruları bile sürekli sormaya devam eder. Üye kayıt olacak ama nasıl kaydedeceğimi anlayamadım, yardım eder misiniz? Hayır edemem! Bu işe ciddiyetle yaklaşıyorsanız bunu öğrenmek zorundasınız. Bu sizin içinde , ekibiniz için de geçerlidir. Herşeye hakim olmalı ve üyelerinizin de herşeye hakim olmasını sağlamalısınız. Tecrübelerle sabittir ki ; onları her konuda sırtınızda taşımaya başlarsanız böyle gidecektir.

BİLGİ GÜÇTÜR Bu konularda eksiksiz bilgiye sahip olmalısınız • Nasıl üye olunur? • Ne kadar kazanılır? • Mantığı nedir? • Sistem nasıl çalışıyor? • Ürün alımı,gönderimi,geri iadesi.. • Ürünlerin kalitesi,bedenleri,markaları, • Şirket hakkında tüm bilgiler.. • Ödemeler hakkında tüm bilgiler.. • Kontrol Paneli hakkında tüm bilgiler.. • Liderlik hakkında bilgi • Diğer network marketinglerden farkları BİLGİ GÜÇTÜR