P a z a r S a b a h l a r ı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hz. Muhammed’in Sözleri
Advertisements

Şiir Müzik : H.MANCINI.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
SON NEFESİME KADAR SEN…
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Aşk nedir ?.
Oyhan Hasan Bıldırki İyi günler diler.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Paris ve sen Yağmur yağıyor Bu sonbahar Eskiden olduğu gibi
Hazırlayanlar kimmiş biliyor musun?
Kendimizi evlenince, bir bebek sahibi olunca, sonra bir tane daha olunca yaşamın daha güzel olacağına inandırmışızdır. Sonra çocuklarımızın yeterince yetişkin.
Ben ZİYA LEVENT TOPÇUOĞLU.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
KENDİNİ DÜŞÜN. KENDİNİ DÜŞÜN Kimi istersen onu seç, ama önce kendini seç. Kendin için yaşa, Kendin için sev, kendin için aşık ol. Kendini beğen ve.
Sözünde Durmak Dürüst ve Güvenilir Olmak
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
KUR’AN AKLIMIZI KULLANMAMIZI İSTER
Benim gönül dostlarım: Dünyanın dört bir kö ş esinden derledi ğ im çiçekler.
KAFİYE VE REDİF ÖRNEKLERİ
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
Bir yaz günü üçgen tek başına parkta oynuyordu.
Güvenin Yitirilmesi... Sesli İzleyin.
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Ömer Hayyam Rubailer BÖLÜM-2
dünyanın “NEHİR”lerindeki her damla su...
Yaşanan tüm güzel anlar bitmiş meğer gözünde…
ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU …
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
P a z a r S a b a h l a r ı.
ÇAĞRI.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
SIFATLARIN ÜSTÜNLÜK DERECELERİ
Yansımaları dünün güne Devasa aynalarda olabildiğine net
Sayfa no yok Cilt no yok Hane no yok
NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
GÖKYÜZÜ HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME
TUTUNMAK Birinci Bölüm.
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ
YILDIZLARIN VE AYIN GİTTİĞİ YERE GİDEN SEVGİLİYE...
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
GiTTiĞiN YeR.
SAMİMİYET.
ARKADAŞLIK İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur. Mevlana.
Bir bilgeye sormuşlar:
hazırlayan: eda kanbur sınıf:6/a no:20 ders:bilişim teknoloji
Olmasa da olur dediğimiz insanlarla doludur hayatımız; tanıştığımız,selamlaştığımız; Klasik cümlelerle iletişim kurduğumuz, yanıtlarını merak etmediğimiz.
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
DÜRÜSTLÜK BİR ERDEMDİR
=>YAZIM KURALLARI<=
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
7. BÖLÜM KAVRAM, BECERİ ve SOSYAL BECERİ ÖĞRETİMİ ÖZEL EĞİTİM GÜZEL GELECEK.
9. BÖLÜM ENGELLİ HAKLARINA GENEL BİR BAKIŞ ÖZEL EĞİTİM GÜZEL GELECEK.
İslam’da Bilginin Kaynakları
KAVGAYI ağacın yaprağına yaz; Sonbahar gelsin yaprak KURUSUN diye.
IŞIK VE RENK Doğada temel olarak yedi renk vardır.Yedi rengin üçü ana, dördü ara renktir. Ana renkler; kırmızı, mavi ve sarıdır. Ara renkler; yeşil, kahverengi,beyaz.
Kur'an'da Bilgi Edinme Yolları
Peygamberlerin İnsanlardan Seçilmesinin Nedenleri
Uzak bir ormanın yamacında bir ördek yaşarmış
SEVG İ HER BOYUTTA OLAB İ L İ R. Dostlarımız bizi destekler…
HEDEF VE HEDEF DAVRANIŞLAR KONU ANLATIMI DEĞERLENDİRME.
OTUZ BEŞ YAŞ.
METNİN KONUSU,ANA FİKRİ VE YARDIMCI FİKİRLERİ KONU:Bir yazıda,eserde ele alınan düşünce,olay veya duruma konu denir.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
Düzeltebileceğin Tek Şey Kendinsin.
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, can paramparça... Ve elerim kelepçede,
BEN SENİ SEVİYORDUM İCLAL AYDIN. S Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi… Onca zamanın üstünde.
Sunum transkripti:

P a z a r S a b a h l a r ı

Bu sabah kahvaltıdan önce Yüzünü gökyüzünün mavisi ile Yıkadın mı Bu sabah kahvaltıdan önce Yüzünü gökyüzünün mavisi ile Yıkadın mı ? Gökyüzü oldun mu ? Uzaktan denizin kokusu geliyor mu ? Tüm evrenle birlikte nefes aldın mı ? Seninle bir yağmur başlıyor mu ? Bakışların İstanbul oluyor mu ? Düşlerinde bir bahar dalı arıyor musun ? Örneğin Japon elması..

Ekim ayının uçurtmaları Sonbahar esintisiyle Sallanıp uçuyorlar mı Ekim ayının uçurtmaları Sonbahar esintisiyle Sallanıp uçuyorlar mı ? Seyrediyor musun ? Yoksa uçurtmaları bırakıp Bilgiçlik taslayanları mı dinliyorsun ? Ölçülü ve dürüst konuşan İnsan bulmak zor Akıl vermek kolay Bir işi bitiren insan olmak zor..

Yemin etmek kolay,söz vermek de Verdiği sözünde duran olmak zor Hile,yalan,riya,kalleşlik kolay Doğru olmak,samimi insan olmak zor Doğmak kolay,yaşlanmak kolay Namuslu yaşlanan insan olmak zor.. Herşey kendi şeklini yaratır Sen de kendi şeklini yarat Su olup namusluca ak.. Dünyayı kirletmeden gitmelisin...

Yarım kalmış bir insan Rastlantısal bir varlık olma Bilim ve düşünce dünyasına katıl Ne bilginler geldi dünyaya Işık saçtılar.. Damla nasıl inci olursa denizde Sedefler içinde gizlenerek Sonsuzlukta uyuya kaldılar..

O bilge insanların Çözemediklerinden başka Bir sır daha olmalı Onların bildikleriyle yetinme Geç öteye.. Herşey şu an var,her şey mucize Açan menekşeler,mimozalar gibi.. Çık sokağa biraz yürü Dertli,fakir insanlar görürsen Bil ki dünya üç beş bilgisizin elinde..

Hayallerimiz.. Üç beş bilgisizin yönetiminde olmayan Bağımsız hayallerimiz.. Onlardan uzak kalma Hayallerin arasında Üç bin yıllık Myndos kentinde Kadehine kırmızı şarap doldurup İçtiğin oldu mu ? Bizans çağı kilisesini Birkaç sur duvarını dolaştığın oldu mu ?

Ya da hayallerin arasında Gökteki yıldızlarla Flört ettiğin oldu mu Ya da hayallerin arasında Gökteki yıldızlarla Flört ettiğin oldu mu ? Dans ettin mi onlarla Limon renginde kocaman bir ay Sizi seyretti mi ? Bu hayallerini en zor günlerinde Senin yanında olan Dostlarına anlatsana..

En zor anında kim senin yanında ise En güzel gününde onu hatırla ve ara Bu farkı gözetmeksizin Herkese güvenmekten çekin.. Kendine ise daima güven Çevrendeki insanlar Sana aksini söyleseler bile Kendine olan güvenini ve doğrularını Devam ettir..

Başkalarından farklı düşünüyorsun diye Çekingen durma Başkalarından farklı düşünüyorsun diye Çekingen durma.. Çevrende senin gibi düşünen Seni anlayan insanlar yoksa Belki de, Yanlış yerde,yanlış kimselerle Birliktesindir.. Gene de onları bırakıp gitme Çünkü onlar da senin gibi düşünmeye Mecbur değildirler...