PRIME AJANS www.primeajans.co m.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stok Fotoğrafçılığı.
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Google Analytics Nedir?
Prof. Dr. Aysel Aziz İstanbul Arel Üniversitesi
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
Yaşam3Geni Eğitim Danışmanlık
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Kurumsal İletişim: İşletmelerin amaçlarını gerçekleştirmek için uyguladıkları stratejileri ve planladıkları iletişim çalışmalarının bir entegrasyonudur.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
REKLAMCILIK Hafta 5.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ.
REKLAM KAMPANYALARI VE UYGULAMALARI
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
Fahri Trafik Müfettişleri Derneği
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
YURTDIŞINDA OFİS-MAĞAZA AÇMA, İŞLETME VE MARKA TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ (Tebliğ No: 2005/4)
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
Kent Pazarlama ve Etkinlik Yönetimi Firma Profili 2011
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
Spor’un Gelişmesini İstiyorsak…
HAFTA I.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
Pazarlama İletişimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı
BİZ KİMİZ? KREA Direct, 2002 yılında kurulan ve “Doğrudan Pazarlama", “Etkinlik Pazarlaması", “İnteraktif Pazarlama" and “Bütünleşik Pazarlama İletişimi"
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
BLOGLAR ARACILIĞIYLA Pazarlama SEDAT BAŞDAĞ. Kelimenin ilk oluşumu, "Web" ve "Log" kelimelerinin birleşmesinden oluşmuş, “Weblog” olarak isimlendirilmiştir.
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Halkla ilişkiler Tüm işletmelerin varoluş ve işleyiş amaçlarını topluma yeterince açıklayabilme arzularıdır.
Sponsorluk 1.
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Emrah KÜÇÜK Mete MAZLUM
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY®’NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) Turquality Şubesi.
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
SEÇİL ARICAN 1977 doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Ve Halkla İlişkiler mezunu. Üniversite 2. sınıfta hocası olan Betül Mardin’in.
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
Pazarlama İlkeleri.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Sosyal Medyada Tanıtım ve Pazarlama
2 Pazarlama Strateji ve Planlarının Geliştirilmesi
KUŞ GRİBİ VE İNSANA TESİR EDEN SALGINA HAZIRLIK VE MÜCADELE PROJESİ Hayvan Sağlığı Bileşeni İnsan Sağlığı Bileşeni Kamuoyu Bilinçlendirme ve Koordinasyon.
 Daha fazla iç ve dış satış.  Yüksek karlılık (EBITDA).  Yüksek şirket değeri.
İSMEK 14. Genel Sergi ve Festivali 31 Mayıs – 14 Haziran 2011 Feshane Kültür Merkezi / Eyüp – İstanbul ORGANİZASYON Dünyanın En Büyük El Sanatları Sergisi’nde.
ÜRÜN YERLEŞTİRME NEDİR?
Temel Bilgiler İlgili Çalışmalar Araştırmanın Yöntemi Bulgu ve Sonuçlar Araştırmanın Kısıtları ve Gelecek Çalışmalar.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Ayşegül ARSLAN.
Teknoloji ve Tasarım Dersi
Gaka Trade Promosyon – ajans - Fuar çalışmaları
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Sunum transkripti:

PRIME AJANS www.primeajans.co m

Prime Ajans Sunum ve İçerik

Prime Ajans danışmanlık Hizmetleri Prime Ajans Şirketlerin, Kurumların ve Kuruluşların hizmet ihtiyaçları doğrultusunda; Stratejik planlar yaparak marka yaratmak marka değerini yükseltmek ve idarelerin Reklam, tanıtım, Eğitim insan kaynakları gibi vs. Alanlarda danışmanlıklarını ve Organizasyonlarını yapmaktadır. Bu hizmetlerin yanı sıra şirketlere destekleyici analizler satış pazarlama yöntemleri ve süreç danışmalığı hizmetleri de vermektedir. Amacımız tüm çalışmalarımızda verdiğimiz ve vereceğimiz hizmetlerle; müşteri memnuniyetini en iyi şekilde Sağlamaktır. . gelişerek değişen Global dünyada Prime Ajans olarak toplumsal ve sosyal sorumluluklarının Bilinciyle ile hareket ederek tüm çalışmalarına bu doğrultuda yer vermektedir. Sponsorluk desteği ile yanımızda olan ve özgüvenimizi sağlamlaştırarak, güçlendiren, siz, değerli kuruluşların iş birliği ile bundan sonraki tüm etkinliklerimizde yer almanızı temenni eder çalışmalarınızda başarılar diler teşekkürlerimizi sunarız. «  

2 İletişim Danışmalığı İletişim danışmalığı Kurumsal kimlik çalışımları Medya ilişkileri yönetimi Medya satın alma hizmetleri Tanıtım filmi prodüksiyonu TV program konseptleri yaratmak Demo çekimleri ve sunum Festival Projeleri hazırlamak ve sunmak Yeni ve yaratıcı fikirlere oluşum ortamı sağlamak

Lansman Organizasyonları Sanatçı konser Organizasyonları Festival Organizasyonu Yabancı Show gurubu Organizasyonları Çocuklar için kutlama ve parti Organizasyonları Dans Organizasyonları Dekor süsleme çalışmaları Tanıtım- Standı düzenleme Catering hizmetleri

Tasarım Reklam Çalışmaları Matbaa- baskı çalışmalar Sahne dekorasyon Katalog çekimleri Web tasarım Klip çekimleri

Sponsora Sunulanlar Etkinlik ana Sponsorluğu 2014 yılı Prime Ajans yapacağı tüm etkinlikler için Sponsorluk paketleri ve seçenekleri Etkinlik ana Sponsorluğu Dönem Sponsorluğu & Organizasyon Ana Sponsorluk Firmanıza sağlanacak tüm olanaklar aşağıdaki gibidir; Firma Adınız etkinliğimizin tüm alanlarının en ön sahasında yer alacaktır. Ana sponsor firmanın kendi belirleyeceği tanıtım öneresi değerlendirilebilir ve ayrıca etkinlik içerisinde firmaya özel bir reklam çalışması da yapılabilir.

Firma Logonuz Basılı tanıtım materyallerinde; Dergi, broşür, poster, raket, Billboard, mg, yaka kartları, klasör, çanta, defter ve kalemlerin Üzerinde Etkinlik fotoğraflarının ve videolarının cd-rom etiketlerinde ve etkinlik alanı donanımların da Etkinliğin kendi internet sitesinin yanı sıra kardeş kuruluşların internet sitelerinde de yer alacaktır. Ayrıca; Organizasyon kapsamında firmanın Promosyon Ürünleri dağıtılacaktır. Radyo ve televizyonlarda magazin programlarında yazılı sözlü olarak Firmanızın ismi duyurulacaktır. (Açılış kapanış sundu sunar gibi vb.)

Destek Sponsorluğu   Basılı tanıtım materyallerinde (broşür, poster, program vb. cd-rom etkinliklerinde etkinlik alanı donanımında internet sitemizin sponsorlar sayfasında tanıtımları yer alacaktır. Baskı Sponsorluğu Etkinlik öncesi tanıtım amaçlı hazırlanan materyallerin temini ve veya bedeli. Malzeme/Donanım Sponsorluğu Kırtasiye, laboratuvar sarf malzemesi ve benzer etkinlik malzemelerinin temini ya da bedeli. Yiyecek & İçecek Sponsorluğu  Etkinlik sürecinde ya da içeriğindeki yiyecek ve içecek temini veya hizmet bedeli.                        

Neden Sponsorluk? Halkla İlişkiler Açısından Kurum kimliğinizi ve imajınızı güçlendirir. Markanızı hedef kitlelere duyurur. Halkın takdirini kazandırabilir ve medyanın dikkatini çeker Neden Sponsorluk ? Reklam Ve Tanıtım Faaliyetleri Açısından değerlidir çünkü Ürünlerinize kamuoyu desteği sağlayabilir etkinlik sürecinde gerçekleştirilen tüm İletişim faaliyetlerinden yararlanabilirsiniz. Pazarlama politikalarınızda farklı stratejiler deneyebilir ve yeni ürünlerinizi Lanse edebilirsiniz. Ürünlerinizin kullanımını teşvik edebilirsiniz dağıtım ağınızı ve kanallarınızı Genişletebilir Uluslararası pazarlama çalışmalarınıza da katkı sağlayabilirsiniz.

Sponsorluk Ayrıcalığı Sponsorluk faaliyetleri diğer iletişim yöntemleriyle karşılaştırıldığında birçok Benzersiz avantaja sahiptir. Sponsorluklar son derece interaktiftir. Müşterilerle deneyimlere dayalı İlişkiler kurma fırsatı sunar.  Sponsorluk, markaya olan güveni ve sempatiği arttırır. Sponsorluk, hedef kitlelere düşük maliyetlerle ama yüksek etkinlikle ulaşmanızı sağlar. Sponsorluk kuruluşların sosyal sorumlulukları çerçevesinde en çok verim Alabilecekleri bir tanıtım yöntemidir. Sponsorluk, tüm pazarlama öğretilerinin temel noktası olan 4p’nin (place/mekan, pirice/fiyat, product/ürün, promosyon) imkan ve kabiliyetlerine, tek noktadan Ve direkt olarak ulaşmasını sağlar.

Etkinliğimizde Sponsor olarak; Etkin marka imaj tanıtım olanağı elde edin. Ulusal ve uluslararası alanlarda marka birliğinizi arttırın. Sosyal sorumluluk alanında marka imajınıza katkı sağlayın Vergi avantajlarından faydalanın. Organizasyon kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde Promosyon malzemeleri dağıtır. Sponsor kuruluş topluma, karşı sorumluluğunu kendisi tarafından Yönlendirilmeyen bir faaliyeti destekleyerek yerine getirmiş olur. Böylece bir yandan topluma hizmet eder ve kendi imajında gelişmesini sağlar.   Prime Ajans Nurgül AKAR Esentepe Mah.yazarlar Sk.gazeteciler St.Kılıç Plaza No:15 kat3 D7 10 Şişli /İstanbul t.+ 90 0212 213 66 60 f.+ 90 0212 213 66 70 c.+ 90 536 439 65 02 nurhül@primeajans.com www.Primeajans.com