KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
Advertisements

proSuccess - Yaşam Değiştiren Organizasyon
çılgın türkler kitabından bir alıntı..
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
Küçük bir jest….
HERKES İÇİN BİRAZ MUTLULUK
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Boş ver be yaşı başı. gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
Lütfen sesi açıp Tıklayınız..
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
kıymetli bir hazinedir...
Tanrı, melek ve bebek:.
SAĞLAM DUR YÜREĞİM Aşağıdakilerden hangisi daha zordur? a) gitmek b) kalmak c) mızıkçıyla oyun oynamak Sus yüreğim.Feryat etme.Çığırtkanlara yaraşır bu.
İstemek Deniz mavisine çalan gözlerinde Sandal olup içinde gezmek isterdim Nurlu yüzünden akan yaşlarında Damla olup derya ya düşmek isterdim Dilindeki.
En iyi biçimde yaşlanmanın gizemi Türkçeleştiren: Onur AYANGİL
Yavrum ve ben.
iyimserlik,üzüntü,bilgi …
Türkiyenin en büyük mail grubu
İngilizceden çeviri : Orkideler İngilizceden çeviri : Müzik: Autumn Rose.
(Rehberlik Danışmanı)
Adam ve hayattaki tek arkadası olan köpeği
BİR KORUYUCU MELEĞİ VARDIR
Hiç kimse geri dönemez ve parlak geçmişini geri getiremez. Ancak şu andan itibaren herkes yeni bir başlangıç yapabilir ve parlak bir sona ulaşabilir.
ÜÇ İHTİYAR MİSAFİR ÖYKÜSÜ
…Bu sunuda anlatılan olaylar gerçekten yaşanmıştır…
Mutlu olmak için atılacak 10 adım
Zıt Anlamlı Kelimeler Kelime(Sözcük)
Bir dilim pasta ya ne dersiniz?
Etkili İletişime Giriş
HüLYaMa Hülyaların hep gerçek olsun Üzüntüler senden çok  çok uzak dursun Lacivertler düşmesin yüreğine Yaşamın hep beyaz gül olsun Arkadaşım,canım dostum,bacım.
ÖZLÜ VE GÜZEL SÖZLER.
Müdürümüz Ertuğrul Bey bize çok iyi davranır Bazen hafif dokundurur hatalardan hayıflanır Yeni sipariş gelince şirketiyle gururlanır Ofiste sevinçle koşar.
Sen hangisini seçerdin?
OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRMEDE
Sonbaharımsın Artık
KADIN Bir kadın çocuktur aslında..   Çocuk gibi davranmayı sever.   Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister. Bir çocuğu.
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız!.
KÜSMEYELİM KÜSTÜRMEYELİM
Bir zamanlar Dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış
Hayatta,birşeyin eksikliğini hissettiğimiz
AİLE HUKUKU PRATİK ÇALIŞMA-18
ÖLÜMCÜL HASTALIK... Doğan Cüceloğlu'nun eğitimindeki katılımcılarla bir konuşmasından: Doğan Cüceloğlu: - Arkadaşlar, aranızda ölümcül hastalığı olan var.
Zamansızdır hep ayrılık.... Yalnız hayat bin işkence, Kim demiş ki bahtiyarlık? Can bedenden gitmeyince, Zamansızdır hep ayrılık.
Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,
Gözlerine Selam Söyle gözlerine selam söyle benden Selamlarımı söyle benden O güzel gözlerine Dalıp dalıp gidersem.
BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!
Bu sabah kalktığında...sana dikkatle baktım...bana konuşmanı umdum....
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMAK İSTİYORUM!!!
MERHAMET ŞEVKAT FEDAKARLIK
Ben hiç utanmadımki sevgimden, kendimden
Fotoğraflar ve sunum: Öykücü ERIC CLAPTON Istanbul’da Sesi açınız.
"Mendelssohn" By space.
Facebook.com/KimPsikolojiKim kimpsikoloji ZORLU MÜCADELE.
Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem Annelerin en güzeli, Sensin, benim güzel annem. Ilık esen bahar yeli, Sensin, benim güzel annem.
Günün konusu Bağımlılık Bağımlılığın gelişimi 1.
AİLE OLMAK DEĞERLER EĞİTİMİ.
ŞAH VE PİYON sesli
Türk Kadınlar Birliği ülkemizde her yıl çocukları için büyük fedakarlığa katla­nan annelerden birini yılın annesi seçer. Yılın annesinin kişiliğinde tüm.
ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Özel Yeteneklerin Geliştirilmesi Daire Başkanlığı.
KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü
bir kadın çocuktur aslında...
Guten Morgen Bugün küçük mucizelerin günü olsun...
İSMAİL ACUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜZ KUTLU OLSUN Başarımda sen varsın…Kalbim ismini ansın…Saygılar seninle olsun…Sevgili öğretmenim’miz 5 yaşında başlarsın.
Sarayburnu / İSTANBUL.
değerli bir hazine !... Arkadaşlığın ...;
Sunum transkripti:

KADIN Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü Bir melek yanına yaklaştı ve: “Neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyorsun?”dedi Tanrı yanıtladı: “Onu nasıl yarattığımı öğrenmek ister misin?" Hersey Serbest

ve en önemlisi bunu sadece iki elle yapabilir”. “O,yıkanabilir, ama plastikten değil, 200’den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemeği yapabilir, kalbinde birden çok çocuğa yer verebilir, incinmiş dizden kırık kalbe kadar her şeyi sevgiyle iyileştirebilir ve en önemlisi bunu sadece iki elle yapabilir”.

Melek çok etkilenmişti “Sadece iki el....bu imkansız!“ Bu standart bir model mi?! “Bir güne bu kadar emek.... Yarına kadar dinlenin efendim,onu sonra tamamlarsınız“.

Melek, kadına yaklaştı ve ona dokundu. “Olmaz”, dedi Tanrı. “Eserimi tamamlamaya az kaldı, onun kalbimde apayrı bir yeri olacak”. “O,hasta olduğunda kendi kendisini iyileştirebilir ve günde 18 saat çalışabilir”. Melek, kadına yaklaştı ve ona dokundu.

“Peki düşünebiliyor mu?" diye sordu melek. Tanrı yanıtladı: “Ama siz onu çok yumuşak yaratmışsınız,efendim” “Evet,öyle", dedi Tanrı, “Ama ayrıca güçlü de yarattım. Onun nelere dayanıp nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemezsin.“ “Peki düşünebiliyor mu?" diye sordu melek.  Tanrı yanıtladı: “Düşünmekle kalmıyor, nedenini sorguluyor ve tartışıyor da."

Melek kadının yanağına dokundu.... “Tanrım, bu yaratık su sızdırıyor galiba! Ona çok şey yüklemiş olmalısın.”  “Su sızdırmıyor....O gözyaşı” diye düzeltti Tanrı “Ne için?" diye sordu melek.

Bu yanıt meleği çok etkiledi; “Efendim, siz bir dahisiniz. Tanrı yanıtladı: “Göz yaşları onun üzüntüsünün,tasalarının,sevgisinin,yalnızlığının,çektiği acıların,gururunun göstergesi” Bu yanıt meleği çok etkiledi; “Efendim, siz bir dahisiniz. Her şeyi düşünmüşsünüz. Kadın gerçekten muhteşem!"

Kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var. Evet öyle! Kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var. Sıkıntıyla başa çıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir. Mutluluğu,sevgiyi ve zekayı elinde tutar. Çığlık atacak hale geldiğinde gülümser. Ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyler, mutlu olduğunda ağlar ve korktuğunda kahkaha atar.

İnandığı şey uğruna savaşır. Adaletsizliğin karşısındadır. Yeni çözüm önerilerine her zaman açıktır. Ailesi için canını feda etmeye hazırdır. En kötü anında dostunun yanındadır. Sevgisi koşula bağlı değildir.

Çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker. Arkadaşlarının başarısıyla gururlanır. Doğum ve evlilik haberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar.

Bir akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar. Fakat,kendisinde hayatla mücadele edecek gücü bulur. Bir öpücüğün bir kucak açışın kırık kalpleri iyileştireceğini bilir.

Kendisinin paha biçilemez bir varlık olduğunu unutur... Onun bir tek yanlışı vardır: Kendisinin paha biçilemez bir varlık olduğunu unutur...

Bu slaytı,kadının ne müthiş bir varlık olduğunu hatırlatmak için tüm bayan arkadaşlarınıza gönderin....Ayrıca tahmin edeceğiniz üzere baylara da göndermenizde fayda var. Bazen onlara da hatırlatmak gerekir..!!!

Çeviren(translated by): Serdar Fırat İrtibat(contact): Serdarfirat1907@hotmail.com