1. DUYURU BİLGİ ÜNİVERSİTESİ DOLAPDERE KAMPÜSÜ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Prof.Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Advertisements

T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.
MultiCELL SMS Client 3.2.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Döner Sermaye Mali Yönetim Sistemi DEVİR İŞLEMLERİ
TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ADAY BAŞVURU BELGESİ akademik yılı Yüksek Lisans Programı giriş sınavına katılmak.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ KADIN SORUNLARI ARAŞTIRMA
Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi.
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
20. Dönem Genel Üye Toplantısı EMO Ankara Şubesi 20. Dönem Genel Üye Toplantısı (5 Mart 2011)
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ.
UYGUN AVUKATLIK BÜROSU ŞUBAT 2011 BİLGİ NOTU I Temel Kanunlar Değişti; Henüz Yürürlüğe Girmedi.
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Dernek Başkanı: Beyza Cerrahoğlu Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD) Sınav Stresiyle Mücadele Derneği (SSMD)
Dudak Damak Yarıkları Çalışma Gurubu Kongre Raporu
SAĞLIKTA DEĞİŞİM: DEĞİŞİMİN YÖNETİMİ SEMPOZYUMU
6-7 Mart 2010 Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu Kadın Emeği Etkinliği
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
SİZİN ÇOCUKLARINIZ! BİZİM ÖĞRENCİLERİMİZ! ÖĞRETMEN PDR PGB ÖDB.
Merkezi Randevu Sistemi
IV. MEME KANSERİ HEMŞİRELİĞİ KURSU HAZİRAN 2014
DÜZENLEME KOMİTESİ Aydın il Sağlık Müdürlüğü
ODTÜ KİŞİSEL GELİŞİM TOPLULUĞU TANIŞMA TOPLANTISI 7 Ekim 2009.
TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Projelerini Hazırlama Eğitimi Şubat 2014
Kongreye Davet ve açılış konuşması) genel bilgiler kurullar bilimsel program kurslar bildiri gönderim kuralları kayıt&konaklama sosyal program iletişim.
Burcu Di ş isa ğ lam S.M.M.M.. YEN İ ARACILIK SÖZLEŞMES İ DÜZENLENEN MÜKELLEFLERE İ L İ ŞK İ N B İ LG İ G İ R İ ŞLER İ BU TEBL İĞİ N YÜRÜRLÜ Ğ E G İ RD.
KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ
EasyChair KULLANIM KILAVUZU Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu Haziran 2012.
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
1.ANTİBİYOTİK FARKINDALIK SEMPOZYUMU 20 Kasım 2012 ÖNEMLİ TARİHLER Özet gönderme son tarihi Özet kabul bildirim tarihi Bildiri Tam.
H.Ü KAYAK VE SNOWBOARD TOPLULUĞU
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
YABAN HAYATI VE DOĞA BELGESELCİLİĞİ TOPLULUĞU
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
BÖTE BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ WEB SİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
SDÜ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İMALAT MÜHENDİSLİĞİ
UYEK 5. Dönem Yönetim Kurulu Faaliyet Sunumu.
Estetik Cerrahi Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ANNE ÖLÜMLERİNİ ÖNLEME SEMPOZYUMU
Yrd.Doç.Dr.Mehmet Akif Ocak.  Oyun ve oyunun özellikleri  Oyunun psikolojik ve sosyolojik incelemesi  Bireylerin gelişimsel özellikleri ve oyun ilişkisi.
TTB-UDEK DÖNEMİ ÇALIŞMALARI ÖZET SUNUM TTB-UDEK Olağan (Seçimsiz) Genel Kurul Toplantısı 8 Aralık 2012, Ankara Saat: TTB Merkez Konsey.
YENİDOĞAN HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU II. Duyuru 4-5 Kasım 2010 Kayseri
TÜRK TABİPLERİ BİRLİĞİ KADIN HEKİMLİK ve KADIN SAĞLIĞI KOLU II. KADIN SAĞLIĞI KONGRESİ 2010.
Model ve Teoriler Bölüm 14 İletişim ve İşbirliği Modelleri
E-Posta Hesapları.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrenci Danışmanlık Sisteminin Güçlendirilmesi Tıp Eğitimi Çalıştayı Grup Çalışması
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
AİLE VE ERGEN HAYATIN İÇİNDEN PSİKOTERAPİ MERKEZİ.
AVANS MAHSUBU ( KAPATILMASI) İÇİN GEREKLİ BELGELER 1.FATURA 2.MUAYENE TESLİM TUTANAĞI 3.MAKİNE TECHİZAT ALIMI VARSA YÜRÜTÜCÜNÜN BAĞLI OLDUĞU BİRİMDEN ALINACAK.
İlköğretimde Mesleki Yönlendirme Toplantısı 25 Mart 2005, İstanbul Lisesi Yüksek Öğrenimde Rehberliği Tanıtma ve Rehber Yetiştirme Vakfı.
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM
Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneği Üyelerinin Profili 2011.
BİZ KİMİZ 2000 Yılından bu yana farklı organizasyonlarda aktif olarak görev almış; alanında uzman ve akademik anlamda ciddi projelere imza atmış bir ekibiz.
SEREBRAL PALSİ SEMİNERİ
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
1. Hafta: Tanışma ve dersin içeriğinin tanıtılması
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Poster Başlık Yazarlar
IX. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ
Sunum transkripti:

1. DUYURU BİLGİ ÜNİVERSİTESİ DOLAPDERE KAMPÜSÜ

Değerli Arkadaşlar, İstanbul Psikodrama Günleri’nin bu yıl 5.cisini yapmaktayız ve seçtiğimiz tema “öfke” .. “Öfke” , saldırganlık, yıkıcılık, kızgınlık, kin, haset, nefret… isyan, acı, korku, bazen yaratıcılığa dönüşen itici güç.. ..ve sınırsız çeşitlilikteki nice yüzleri ile sürekli ilişkide olduğumuz bir “ insanlık hali” … anlık ya da süregen tepkileri içeren, insanın ve toplumun gelişme sürecinde canlının ilk anlarından kuşaklar arası etkileşime iz süren, kısaca öznel ve toplumsal kimliğimizin asli bir ögesi niteliğinde olan, çok kapsamlı ve kapsayıcı bir kavram. İPDG5’de “öfke” teması farklı boyutlarda ele alınacak. Büyük grup ve yaşantı gruplarında “öfke” ye, psikodrama sahnesinde, yaşantılarımızdaki yansımaları ile yaklaşacağız. Konferans ve panellerde psikodrama öğretisi ve diğer farklı kuramsal yaklaşımlar ışığında bilgi ve düşünce alanımızı genişleteceğiz. Serbest bildiriler / Psikodrama tezleri / Poster oturumlarında ise, alandaki arkadaşlarımızın çeşitli çalışmaları ile buluşacağız. İPGD5’de yeni açılımlar dileği ile… Fatma SAYMAN

SERBEST BİLDİRİLER / PSİKODRAMA TEZ ÖZETLERİ / POSTER BİLDİRİLER K A T I L I M C I L A R KONFERANS: CEM KAPTANOĞLU YAVUZ ERTEN ZEHRA ÜNSAL ARŞALUYS KAYIR ÖGET ÖKTEM TANÖR PANEL: BEHİCE BORAN NALAN GARİPARDIÇ BARIŞ TOK EBRU SORGUN EJDER A. YILDIRIM MUZAFFER KAŞAR İLKER KÜÇÜKPARLAK HAKAN KARAŞ GRUPLAR: BÜYÜK GRUP – AÇILIŞ: ARŞALUYS KAYIR - CAN GER KAPANIŞ FORUMU – YANSIYANLAR: FATMA SAYMAN- CANER BİNGÖL YAŞANTI GRUPLARI: ARŞALUYS KAYIR NEVİN ERACAR ZUHAL YERLİKAYA – BEYHAN COŞKUN NUŞİN S. BAYDEMİR – HÜLYA DENİZ BEHİCE BORAN – NALAN GARİPARDIÇ SERBEST BİLDİRİLER / PSİKODRAMA TEZ ÖZETLERİ / POSTER BİLDİRİLER

------------------------------ DÜZENLEME KURULU Fatma SAYMAN Nalan Ö. GARİPARDIÇ Beyhan ÇOŞKUN Caner BİNGÖL Turabi YERLİ Barış TOK Emel ATİK DANIŞMA KURULU * Nazmiye ATALAN Behice BORAN Hülya DENİZ Nevin ERACAR Can GER Burak İSMANUR Nevzat U. MUHTAR Gül ŞENDİL Berna TUNAK Zuhal YERLİKAYA Ejder A. YILDIRIM ------------- *Alfabetik sıra ile BİLİMSEL KURUL * Ali BABAOĞLU Nuşin S. BAYDEMİR Arşaluys KAYIR Fatma SAYMAN Öget Ö. TANÖR Füruzan YAZICI ------------------------------ *Alfabetik sıra ile

PSİKODRAMA VE GRUP TERAPİLERİ DERNEĞİ ETKİNLİKLERİ: --------------------------------------------------------------------------------------------- 18-19.12.2010 GRUP ÇALIŞMASI: ‘’RÜYALAR’’ DOÇ.DR. EMRE KAPKIN 30.12.2010 ATÖLYE ÇALIŞMASI: ‘’OKULLARDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ’’ PSK. PSİKOTERAPİST JANSEN LOTHAR YAŞANTI GRUPLARI ‘’İLİŞKİLER VE CİNSELLİK’’ PROF. DR. ARŞALUYS KAYIR ( Ocak 2011’den itibaren başlayacaktır.) ------------------------------------------------------------------------------------------- 6 AY SÜRELİ SEMİNER “ ERGENLİK” ( Ergenlik Dönemi gelişimsel özellikleri ve sorunlarına psikodramatik yöntemlerle yaklaşım) PROF. DR. BAHAR GÖKLER ( 9 Ocak 2011’den itibaren başlayacaktır) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Adres: Lamartin cad.37 Mert iş hanı Kat: 7 Taksim İletişim: 0535 609 88 28- 0535 733 89 85 E-mail: fatmasym@gmail.com Etkinlikler, Hekim, Psikolog, PDR, SHU,Yük.Hemşire v.d Sağlık ve Eğitimle ilgili bölüm mensuplarının katılımına açıktır. İLETİŞİM: E- posta: ipdg2011@gmail.com fatmasym@gmail.com nalangaripardic@gmail.com GSM: Fatma Sayman - 0535 609 88 28 Dernek - 0535 733 89 85

01.01.2011’den sonra 100 TL 125 TL 150 TL 200TL 175 TL 225 TL Psikodrama Tezi Serbest Bildiri Poster Bildiri sunmak isteyen arkadaşların, ön değerlendirme için, 15.12.2010 tarihine kadar ÖZET göndermeleri gerekmektedir. Metin’ler en çok 1000 kelime olmalıdır. Sunum süresi 15 dakikadır. Bilimsel kurul ÖZET’leri inceleyecek ve 20 gün içerisinde yanıt verilecektir. KAYIT ÜCRETLERİ 01.01.2011’e kadar 01.01.2011’den sonra Üniversite Öğrencileri 100 TL 125 TL Psikodrama ve Grup Terapileri Dernek Üyeleri 150 TL 200TL Diğer 175 TL 225 TL Ödemelerin Aşağıdaki Hesaba Yatırılması Ve E-Mail Adresine Bildirilmesi Rica Olunur: T.İŞ BANKASI: 1052 TAKSİM MÜŞTERİ NUMARASI: 0327 399 66 MÜŞTERİ ADI: SAYMAN FATMA – GARİPARDIÇ NALAN HESAP NO: 1052 0904 102 IBAN: TR20 0006 4000 0011 0520 9041 02 YAŞANTI GRUPLARI, 2 GÜN 3’ER SAATTİR, PSİKODRAMA EĞİTİM GRUPLARI ÖĞRENCİLERİNİN DEVAM SAATLERİNE SAYILIR KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR. İLETİŞİM: E- posta: ipdg2011@gmail.com fatmasym@gmail.com nalangaripardic@gmail.com GSM: Fatma Sayman - 0535 609 88 28 Dernek - 0535 733 89 85