Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Antrenörleri Vakfı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Advertisements

Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
NİDAKULE KOZYATAĞI m2 KENT GIDA FABRİKASI m2.
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
BORNOVA ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI YURT BİNASI PROJESİ
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
EVCİLER İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG SUNUSU
FUTSAL.
Hadi bir futbol kulübü kuralım....
AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
VOLEYBOL.

MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
 Avrupa Üniversiteler Birliği, Avrupa Üniversitelerini temsil eden tek kuruluştur.  Avrupa genelinde Yükseköğretim kurumlarının bütünleşmesini sağlayarak.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
AİLE HEKİMLİĞİNİN TANIMINDAKİ TEMEL İLKELER
EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ
Mustafa Kemal Atatürk. Mustafa Kemal Atatürk Futsal Nedir ? Futbol Salona Girdi “Futsal” Oldu.
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
ADÜ TIP FAKÜLTESİ TEB MÜFREDAT VE ENTEGRASYON ALT BİRİMİ Başkan Doç.Dr. Mustafa ALTINIŞIK.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
HOŞGELDİNİZ. HOŞGELDİNİZ Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat Fakültesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN Sivas CÜ İlâhiyat.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
SINIFLARIMIZ ÖNCEKİ HALİ ŞİMDİKİ HALİ 1. ÖĞRETMENLER ODAMIZ ÖNCEKİ HALİ ŞİMDİKİ HALİ 2.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
UEFA tebrik eder Silivri, Türkiye Jørn West Larsen.
Yeditepe Hukuk Günleri
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
ODALARIMIZ TARAFINDAN YAPILACAK GENEL KURUL TOPLANTILARINA SUNULACAK, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İLE EĞİTİM, TEORİK VE PRATİK KURS PROGRAMLARI.
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
TFF-TÜFAD (GENEL KONULAR VE 23
TÜRKİYE’DE İLLER BAZINDA BİNA İNŞAATI VERİLERİ YARDIMIYLA GIS ORTAMINDA YAPILAŞMANIN ŞEHİRLERE ETKİSİNİN İNCELENMESİ.
Brifing Dosyası Üstay İlkokulu.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
HOŞ GELDİNİZ.
BOLU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
MUHTEŞEM YEŞİL DOĞA ÖRTÜSÜ İLE İ.T.Ü. GÖLET ÖĞRENCİ YURTLARI
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ ÖğrenciÖğretmen Okul ATATÜRK İLKOKULU ve ORTAOKULU.
AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU ( ). AFYONKARAHİSAR İL HAKEM KURULU AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR AMATÖR TAKIMLARDA YAŞI BÜYÜK FUTBOLCU
ADRES: 17 Eylül Mahallesi Servet Çırpan Caddesi No:74 TELEFON:
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
SSB/PL/01 Yayın Tarihi: Rev. No.:Tarih:04/13/03/2014 YENİ BİNA BODRUM KAT Sağlık Kurulu İbraz D eposu Çay Ocağı Depo Ulaştırma Depo Numune Odası.
SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİ UYGULAMALARI TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU.
GÜMÜŞTAY APARTMANI. BİNA ÖZELLİKLERİ  ADRES: İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Amiralorbay Caddesi  Betonarme karkas, temel ve taşıyıcı sistemde.
NİLDA VİLLALARI AĞAÇLI PROJESİ Deniz ve Doğa Manzarası,
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
FIFA OYUNCU STATÜSÜ VE UYUŞMAZLIK ÇÖZÜM DAİRESİ
TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR TÜRKİYE FUTBOLU KUCAKLIYOR.
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
KONFERANS ve SERGİ SALONU
Sunum transkripti:

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Antrenörleri Vakfı TÜFAD TÜFAV

TÜFAD Kuruluş: 5.Ocak.1965 Genel Merkez: Ankara Üye sayısı: 13.654 46 Şube, Batman ve Mardin Kurucu Başkan Merhum Sahir GÜRKAN Amaç: Antrenörlere hizmeti en uzak yurt köşesine kadar götürmek, Antrenörlerin sorunlarına çözüm bulmak, onların en çağdaş biçimde eğitimlerini sağlayarak ülke futbolunun kalkınmasına hizmet etmektir.

Derneğin Organları Genel Kurul Yönetim Kurulu Merkez Yürütme Kurulu Disiplin Kurulu Denetleme Kurulu EARGE Kurulu

LİSANSLARA GÖRE DAĞILIM Teknik Direktör: 949 A Lisans : 3.408 B Lisans : 7.168 Amatör Lisans : 2.033 Kaleci Antrenörü: 332

ETKİNLİKLERİ Antrenör Gelişim Seminerleri TFF işbirliği içersinde Amatör, A ve B Kursları TÜFAD Yönetim ve Şube Başkanları Toplantıları UEFT Toplantıları Futbol Eğitim amaçlı Konferanslar, Paneller, Sempozyumlar... ANTRENÖRÜN SESİ Dergisi www.tufad.org.tr

TFF İLİŞKİLERİ Teknik direktörler semineri, 2 yılda bir Zorunlu antrenör gelişim seminerler, 2 yılda bir Tüfad şubeleri Bölge ve Kent Antrenörleri ile yakın işbirliği UEFA çalışmalarında işbirliği Jira komitesi Pro, A ve B lisans çalışmaları Grassroots, Futsal, Bayan Futbolu, MEB Okul, Engelliler, Plaj futbolu, Futbol Okulu, Futbol Köyü.. Projeleri

Avrupa Futbol Antrenörleri Birliği UEFT 35 Avrupa ülke Futbol Antrenörleri Derneği üye 1988’ de TÜFAD üye Sayın İsmail DİLBER, UEFT İcra Kurulu üyesi Her yıl UEFT Sempozyumu 1993 UEFT Sempozyumu – Kuşadası 2003 UEFT EXCO Toplantısı – Kuşadası 2007 UEFT EXCO Toplantısı – Ankara 2007 UNESCO Mevlana Yılı

ASKF İLİŞKİLERİ İllerin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonları ile yoğun işbirliği içersinde, Bölge Karmalarının seçilmesi, antrene edilmesi ve maçların oynatılması vb. konularında işbirliği içersindedir.

MHK İLİŞKİLERİ İl Futbol Hakem Komiteleri ile ortak seminer ve Konferanslar düzenleyerek, Futbol oyun kuralarının ve yeni değişikliklerin Antrenörlere ve futbolculara öğretilmesi için işbirliği içersindedir.

ÜNİVERSİTELER Futbolun modern çağımızda hızla gelişimine, değişimine ve üst düzeyde bilimsel olanaklardan ve teknolojiden istifade edebilmesi açısından Üniversitelerimiz Öğretim üyelerinden, Kurs ve Seminerlerde ve Konferanslarda yeterince istifade edilmektedir.

KKTC FUTBOL ANTRENÖRLERİ DERNEĞİ Sürekli ve yakın ilişki, Ülkemizde düzenlenen her türlü toplantı, kurs ve seminerlere temsilciler davet edilmekte, KTTC’ de yapılan etkinliklere temsilcilerimiz ve kurs eğitmenleri gönderilmektedir. UEFT Sempozyumlarına katılımları

TÜRKİYE FUTBOL ANTRENÖRLER VAKFI TÜFAV Kuruluş: 8.12.2001 Başkanı Asaf Özkara, Vakıf Müdürü Mete Işık Genel Merkez Ankara Vakfın amacı; her düzeydeki futbol antrenör lisansına sahip antrenörlerin eğitimleri , sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmeleri, sağlık sorunlarının çözülmesi ve bakıma muhtaç antrenörlerin bakımını yapmak, yaptırmak için çalışmak ve amaçlar için çeşitli yatırımlarda bulunmak

Futbol Antrenör Evi Kenedi Cad. 46, Kavaklıdere- ANKARA Hilton Oteline 300m, Karum İş merkezine 500m, Sheraton Oteline 700m. Merkezi bir konumda Toplam arsa 449m2, inşaat alanı 2000m2. Zemin+3 kat, 3 adet bodrum katı, toplam 7 kat. Zemin Kat: Lobi,Resepsiyon ve İdari bölümler Oda sayısı 18, 16 normal( 25m2 ), 2 suit oda( 50m2 ) Birinci Bodrum kat: 2 adet toplantı salonu,her türlü teknik donanım İkinci Bodrum kat: Restoran ve Mutfak. Restoran önü botanik bahçe, yaz aylarında ilave olarak kullanılacaktır

Futbol Antrenör Evi Üçüncü Bodrum kat: Soğuk hava deposu,su deposu, çamaşırhane ve kazan dairesi, sığınak Teras katı: iki ayrı Ankara manzaralı dinlenme salonları, kışın kapalı yazın açık, küçük bir mutfak Binanın dış cephesi doğal taş ve cam ile kaplı Her türlü iletişim olanakları ile donatılmış , akıllı bina Merkezi ısıtma ve soğutma sistemleri Odalarda merkezi müzik yayını, tv ve mini bar, Hilton tipi lavabo ve diğer ekipmanlar. Yerler birinci sınıf halı,ıslak zeminler kaymaz greseramik Suit odalarda her türlü konfor, jakuzi Bina emniyet kontrollü ve yangın merdiveni 5 yıldızlı otel konforu