Aşk nedir ?.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TÜRKAN YÜKSEL Tıkır Top.
Advertisements

Iletişimde üç filtre
HAYATIN İÇİN TALİMATLAR :  Çavdar ye.  İnsanlara istediklerinden fazlasını ver, ve bunu kalben isteyerek yap.  En sevdiğin şiiri ezberle.  Duyduğun.
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
OLGUNLAŞMAK Can DÜNDAR.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer... Dayanılması o kadar da zor.
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
Tek Kişilik Aşk Müzik: Candan Erçetin/Sensizlik İnternetten alıntı.
BİR ÖYKÜMÜZ VAR.
Her bildiğini söyleme, ama
Ilk göz ağrım.
Eğer, önüne koyduğun her türlü her türlü yemeği yiyen ve annesinin yaptığı gibi güzel olmasa bile, hiç şikayet etmeyen birini arıyorsan...
P a z a r S a b a h l a r ı.
Sunu: akie
Bu India’dan gelen TANTRA.
Hayatla yüzleşmeyi dene!
Düzenleme: mynet.com. Düzenleme: mynet.com Şimdi sen işyerinde falansındır. Yanağına elin dayalı sıkılmaktasındır. Ya da gazeteyi.
Biraz moral bulalım.
SAYIN SABRİ TANDOĞAN’IN GÖNÜL SOHBETLERİNDEN…
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
Anneme Mektup Ben bu gurbete ile düştüm düşeli, Her gün biraz daha süzülmekteyim. Her gece, içinde mermer döşeli, Bir soğuk yatakta büzülmekteyim. Böylece.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENME.
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz.
Ağlarsam sesimi duyar mısınız
Eğer Ne olur Ne olur bir gün gideceksen alıştırma beni aşkına
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
OLGUNLAŞMAK Can DÜNDAR.
Tlg
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Yalnız sana borçluyum bugün dünyada varsam:
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
KAVAK AĞACI İLE KABAK.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
V a z g e ç t i m.
Unutma Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi asla unutma.
Ahmet Altan İçimizde Bir Yer / Yanlış Bir Gün ’den...
Demek ki geceler bensiz de güzel Yoklu ğ um canına tesir etmemi ş Ha benim ellerim ha ba ş ka bir el Gariplikler garibine gitmemi ş Demek ki.
AKRAN BASKISI.
UZAKLIKLAR KÜÇÜK SEVGİLERİ YOK EDER,
Kim olduğunu Başına gelen Değil, Senin hareket Tarzın belirler, .
7 Gün 7 Ay 7 Yıl.
BIRAK GEL HER ŞEYİ BEN KAÇIP GİTMEYE HAZIRIM
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun 
Yalnızlığa Çağrı Namusum üzerine yemin ederim,bu şehri bu evleri bu sokakları sevmiyorum. Tiksiniyorum bu iğrenç kalabalıktan,yalnızlığı özlüyorum. Yalnızlıkta.
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
Kaç gece yatağımda uykusuz, Bir o yana, bir bu yana dönüp durdum.
Tıkır Top
CÜMLEDE DE ’NİN YAZIMI.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Birazdan okuyacağınız yazılar bir Kızılderili kitabesinden alınmıştır.
ASIL EKSİKLİK.
7 Günlük, 7 Aylık, 7 Yıllık EVLİLİK
Bir zamanlar 25 yıldır evli ve 60. doğumgününü kutlayan bir kadın varmış. Kutlama sırasında aniden bir Peri ortaya çıkar.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
Buna inanmıyor olabilirsiniz ancak verdiği öğüt harika
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Her bildiğini söyleme, ama
İnsanlara kendimi zorla sevdiremeyeceğimi öğrendim.
Bu India’dan gelen TANTRA.
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir,
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM. BEN UYUYORUM Bir gün Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış. Gece yarısı arkadaşı sormuş : -Hocam,
Aşk nedir ?.
Sunum transkripti:

Aşk nedir ?

Aşk, iyi geceler öpücüğünü uzun tutmaktır Aşk, iyi geceler öpücüğünü uzun tutmaktır. Beklentidir Aşk, delicesine flört ederken yanındakinin hiçbir şey yapmama hakkını teslim etmektir. Saygıdır.

Aşk, zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır Aşk, zaaflarınız olduğunu ortaya çıkarır. Kabullenmektir Aşk, şimdi zamanı değil diye beklemeyi bilmektir. Sabırdır.

Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir. Keşiftir Aşk, saçlarda başlayıp topuklarda biten bir gezintidir.Keşiftir . Aşk, Sevişelim demeden sevişmek, yanındakinin ne istediğini bilmektir. Anlaşmaktır .

Aşk, bağlandığını sandığında, karşındakine hayır deme şansını tanımaktır. İnceliktir. Aşk, korumaktır. Sorumluluktur .

Aşk, ciddi bir tokalaşmayı kıkırdamaya dönüştürmektir. Mizahtır Aşk, ciddi bir tokalaşmayı kıkırdamaya dönüştürmektir.Mizahtır . Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafını duymaktır.Şehvettir

Aşk, evinizdeki her şeyin yerinin değiştirilmesini kabullenmektir Aşk, evinizdeki her şeyin yerinin değiştirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir . Aşk, sevgilinizin ne olduğunu bütün çıplaklığıyla görmektir. Gerçektir .

Aşk, saatin kaç olduğunu bilip aldırmamaktır. Neşedir Aşk, saatin kaç olduğunu bilip aldırmamaktır. Neşedir . Aşk, sizi kucaklayan kolların, gittikçe daha çok sarılmasıdır. Mutluluktur.

Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediğinizde, uyanık kalıp seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabını almaktır. Sıcaklıktır.

Aşk, tanıdığınızı zannettiğiniz insanın yeni yanlarını keşfetmektir Aşk, tanıdığınızı zannettiğiniz insanın yeni yanlarını keşfetmektir. Tazeliktir . Aşk, uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulmanızdır. Düşlerin gerçek olmasıdır .

Aşk, kocaman yatağın üçte birine sığışmaktır. Yakınlıktır Aşk, kocaman yatağın üçte birine sığışmaktır.Yakınlıktır. Aşk, evin anahtarından bir kopya daha yaptırmaktır.Güvendir.

Aşk, hoşça kal dedikten sonra tekrar karşılaşacağını bilmektir Aşk, hoşça kal dedikten sonra tekrar karşılaşacağını bilmektir. Kaderdir. Aşk, gerindiğinde sızlayan vücut lafının anlamını bilmektir. Derstir .

Aşk, ecza dolabını açtığında, diş macunu kapağını kapatılmamış bulmaktır. Uyumdur . Aşk, pencereden dışarıya baktığında kiminle olduğunu hatırlamaktır. Düşüncedir .

Aşk, rüzgarın ağaçların arasında dolaşırken çıkardığı sesi dinleyip sevgilisinin yanında olmadığına hayıflanmaktır. Yalnızlıktır.

Aşk, asla anlatılmayacak hikayelerdir. Özeldir.