Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yenipazar Kanyonu Kanyonun ilçe merkezimize uzaklığı yaklaşık 6 km’ dir. Kanyonun uzunluğu m yüksekliği ise m arasında değişmektedir.
Advertisements

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROJELERİ
BORNOVA ANADOLU LİSESİ EĞİTİM VAKFI YURT BİNASI PROJESİ
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
İNEGÖL ÜST EĞİTİM KURUMLARI İNEGÖL REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Doç. Dr. M. Erkan KOZANOĞLU
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Adres Varsa kurum logosu. Ön cepheden çekilmiş bahçeyi de içine alan okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
Yalı Mahallesi Uzun Mustafa Sokak No : 1 Erdek/BALIKESİR
Adı ve Soyadı: ……….…………………………… Ekim 2009
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MEHMET RÜŞTÜ UZEL TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
BARBAROS ORTAOKULU BİRİFİNG DOSYASI
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
İLKÖĞRETİM SONRASI ÜST ÖĞRENİM KURUMLARI.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
HOŞ GELDİNİZ! BARIŞ ANADOLU LİSESİ ORTAOKUL 8. Sınıflar!
MERS İ N ANADOLU L İ SES İ SPOR KULÜBÜ GELECE Ğİ N İ Z-GELECE Ğİ M İ Z.
SARICAKAYA ORTAOKULU Resmi açılış tarihi:
Varsa okul logosu Okul adı Adres.
Hacı Akif Mahallesi Özdilek Caddesi Beyşehir/KONYA
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
İNCİ ŞENER İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 2013/2014.
AĞAPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Resmi açılış tarihi: Eğitim Öğretim yılı ilk defa eğitim öğretime başlamıştır.
Günümüzde Hüseyin Gürkan Lisesi adı verilen Arhavi Lisesi, 1967 yılında ”Arhavi Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği”nin öncülüğünde Arhavi halkı tarafından.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BİNA –ARSA ve DONANIM BİLGİLERİ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
OKULUMUZUN TARİHÇESİ   Okulumuz ilk defa 1942–1943 öğretim yılında Atatürk Bulvarında, şimdiki Arı Sineması’nın yerinde, eski durumuyla Ali KAYAALP’ın.
HACI FATMA GÜL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ
HALİM FOÇALI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BEYLERBEYİ ANADOLU LİSESİ
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
Miktat Ağaoğlu mesleki ve teknik lise
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
Okul MüdürüARAS ŞAHİN Telefonu Adresi Ketençayır Mahallesi Yatılı Bölge Ortaokulu Ek bina no:15 Web adresigurunimamhatiportaokulu.meb.k12.tr.
Okulumuz eğitim-öğretim yılında açılmış, açıldığı yıl normal eğitim türü uygulanmış ancak, sınıf mevcutlarının artması, derslik yetersizliği,alt.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
1 BATMAN YAHYA KEMAL BEYATLI ANADOLU LİSESİ. TEOG PUANI VE KONTENJAN Okul TEOG Sınavından 192 puan ve üzeri alan öğrencileri kabul etmektedir. Okul Kontenjanı:
İÇ SINAVI.
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
Rıza Ertuğrul Eryılmaz Anadolu Lisesi Tanıtım Semineri
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ŞEHİT YAKUP SÜRÜCÜ ANADOLU LİSESİ
ARALIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
ÖĞRETİM YILI CUMHURİYET İLKOKULU ORTAOKULU
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sunum transkripti:

Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz yıldızlarını okyanusa atan genç bir adam olduğunu fark eder. Yazar, genç adama sorar: - Neden deniz yıldızlarını okyanusa atıyorsun? Genç adam yanıtlar: - Birazdan güneş yükselip sular çekilecek. Onları suya atmazsam ölecekler. Yazar devam eder: - Kilometrelerce sahil ve binlerce deniz yıldızı var, ne fark eder ki? Genç adam yazarı dinledikten sonra yerden bir denizyıldızı alır ve okyanusa fırlattıktan sonra yanıtlar: - Onun için fark etti.

Onlar için fark etti !

Onlar için de...

Garanti çalışanları, milyonlarca denizyıldızından 1 Garanti çalışanları, milyonlarca denizyıldızından 1.130 tanesini denizle buluşturdu.

Denizyıldızları İlköğretim Okulu’nun yapımına sizin katkılarınızla başlanmıştı.

1998 yılından bu yana çocuk sesleriyle dolan okulun inşaatı mucizevi bir şekilde tam 150 günde tamamlanarak eğitime açıldı. 6.030 m2 bir alan üzerine kurulan ve 45 öğretmenin görev yaptığı okulda, şu anda 1.130 öğrenci eğitim görüyor.

Denizyıldızları 1 Projesi: Denizyıldızları İlköğretim Okulu   6.030 m2 kapalı alan, 6.300 m2 açık alan, Bodrum ve zemin katın yanı sıra 3 kat, 32 sınıf (Maksimum 30 kişiye göre düzenlenmiş), 1 müzik, 1 resim işliği, 2 ek işlik ve 1 kütüphane, Fen ve bilgisayar laboratuvarları, 250 kişilik çok amaçlı salon, 2 adet açık basketbol ve voleybol sahaları, Açık otopark ve tören alanı, İdari bina, Her katta müdür yardımcıları odaları ve kat ofisleri, rehberlik odası, okul aile birliği odası, eğitsel kol odası, destek birimleri odası ve eğitim amaçlı dernek köşeleri bulunuyor.

2000 yılı mayıs ayında 21.000 m2 alan üzerinde, Denizyıldızları İlköğretim Okulu’ndan 3 km. uzaklıkta inşaatına başlanan Denizyıldızları 2, Anadolu Teknik Lisesi/ Anadolu Meslek Lisesi/Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesini içeren bir kampüs olarak inşa edildi. 2006-2007 Öğrenim yılında 300 öğrenci ile Eğitime başladı. Tam kapasiteye ulaştığında 1600 öğrencisi olacak.

Denizyıldızları 2 Projesi: 21.000 m2 alan Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ; - Anadolu Teknik Lise - Anadolu Meslek Lisesi - Teknik Lise - Endüstri Meslek Lisesi başlıklarında "Elektronik", "Endüstriyel elektronik", “Medya" ve "Bilişim teknolojisi" bölümlerinde eğitim , 33 derslikli eğitim bölümü, 32 derslikli laboratuar bölümü, Kütüphane, 350 kişilik çok amaçlı salon, İki adet tv stüdyosu, iki adet radyo stüdyosu, bir adet fotoğraf tab atölyesi Açık basketbol ve voleybol sahaları, 1 tenis kortu, 1 halı saha, Açık otopark ve tören alanı, Her katta müdür yardımcıları odaları ve kat ofisleri, rehberlik odası, okul aile birliği odası, eğitsel kol odası, destek birimleri odası, eğitim amaçlı dernek köşeleri ve masa tenisi bölümleri bulunuyor.

Türkiye’nin yarınları, sizler gibi yürekli insanların çabalarıyla aydınlanacak...

İnternet Şubesi > Ödemeler > Bağış Görüş ve önerileriniz için: GÖNÜLLÜ GARANTİLİLER İnternet Şubesi > Ödemeler > Bağış Alo Garanti Garanti Bankası Maslak Şubesi 6222222-9 üzerinden birer denizyıldızının daha kurtarılmasında destek verebilirler! Görüş ve önerileriniz için: DenizyildizlariProjeGrubu@garanti.com.tr