ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Youth Entrepreneurship Programme
Advertisements

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
BETT IN LONDON.
D’MUN International.
CERN.
MARKA YÖNETİMİ HAFTA II-III. Hatırlamak İçin: Marka… Bir mal, ürün ya da hizmeti ▫Tanımlayan ▫Rakiplerinden ayırt etmeye yarayan ▫İsim, terim, işaret,
Bu Slayt Sosyal Bilgiler konularını daha iyi öğrenebilmek ve öğretebilmek için hazırlanmıştır Ülkemiz ve Dünya Ünitesi 1. Kazanıma uygun olarak hazırlanmıştır.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER & NASA & MOMATH & NATIONAL GEOGRAPHIC.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.
KENT MERKEZLERİ Merkezi İş alanı.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
Cem Fotoğrafların bir kısmı Ali Bora ‘ya aittir.Kendisine teşekkür ederiz…
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
SİLİKON VADİSİ.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NASA MOMATH NATIONAL GEOGRAPHIC.
MUN NEW YORK.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference. Nasa Eğitim Programı.
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
JAMES STIRLING.
BIO ECO CAMP. Atlanta Convers University GÜNÇALIŞMA KONUSUSABAHÖĞLEDEN SONRAAKŞAM: Sunumlar 1Atlanta’ya gidiş Check in, Kampüs turuTanışma yemeği 2.
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
Model United Nation Educational Tour Boston, New York, Washington DC
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
GENOM & NASA & NATIONAL GEOGRAPHIC EĞİTİM PROGRAMI
Letchworth Garden City.
LONDRA.
ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması
Çek Cumhuriyetinin başkenti ! Hitler’in hayran kalıp bombalatmadığı iki şehirden biri. (Diğeri Paris) Hem son derece gothic, hem de romantik bir şehir...
BILGIDAGI.COM. Sokak Çocuklarının Çoğu 5–17 Yaşları Arasında Değişir. Popülasyonu değişik şehirlerde bu durum değişebiliyor. Sokak çocukları ; şehrin.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
Geleceğe Dönüş AB TÜRKİYE’Sİ Ender Akgün
YARİM İSTANBUL.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
KEMAL ATATÜRK OKULLARI
kayaköy KAYAKÖY KAYAKÖY Kayaköy, birbirinden çok farklı iki yerleşim alanından oluşmaktadır. Bunların birincisi; turizmde de önemli.
? ? ? ? ? ? FRANK GEHRY FRANK GEHRY FRANK GEHRY
PARİS. Paris is the capital of France. Paris is known monuments, artistic and culturel life all around the world. Paris is known monuments, artistic and.
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
Hülya Uçar İngilizce Öğretmenliği 1-B Normal Öğretim
Hoş geldiniz – Welcome Hoş bulduk. Synopsis of Your Feedback for Fall’11 Most of the people agreed with the idea of having tuition Most of the people.
YAŞANABİLİR ŞEHİRLER.
BEST SUMMER EVER. EMBASSY SUMMER  Campbell House.
Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü Altında ğ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlü ğ ü EUROPEAN TERR İ TORY OF CULTURE.
TEOG SINAVINA BU KELİMELERİ BİLMEDEN GİRMEYİN UNIT 7.
PATENT SINIFLANDIRMASI VE PATENT İSTATİSTİKLERİ M. KAAN DERİCİOĞLU.
Must ©2016 ingilizcebankasi.com.
ERAY ÖZDEMİR. AgricultureAgriculture Financial integration system CommerceCommerce IndustryIndustry Bruksel.
BBY 370 Müzelerde Bilgi Yönetimi Alev AyaokurTolga Çakmak Müzelerde Bilgi Hizmetleri: Müze Eğitimi, Müze kütüphaneleri.
KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR LİSANS PROGRAMI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı
OKUL ÖNCESİ EĞİTİME TEMEL OLAN GÖRÜŞLER - DEWEY
UNDERGRADUATE PROGRAM
60x90 cm Title of the congress paper Author(s) Name Surname Özet
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
OKUL ÖNCESİ EĞİTİME TEMEL OLAN GÖRÜŞLER - DEWEY
60x90 cm Title of the congress paper Author(s) Name Surname Özet
MÜZE EĞİTİMİ VE DÜNYADA MÜZE EĞİTİMİ UYGULAMALARI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ TURİZM COĞRAFYASI
SAMSUN. WHERE İS SAMSUN? Samsun is located at the Black Sea region. It is located in Amasya, north of Samsun and south of Ordu.
AÜBAUM KONFERANS DİZİSİ
Zanzibarlı turist rehberim Raşid’le Forodhani Bahçeleri’nde buluşup yola koyulduk. Bu yeşil vahayı ve Hint Okyanusu’na açılan kumsalında suya dalıp çıkan.
Sunum transkripti:

ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU

Parlamento Binası

Big Ben , Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört taraflı saatidir.

Londra dünyanın en önemli iş ve finans merkezlerinden biridir Londra dünyanın en önemli iş ve finans merkezlerinden biridir. Yaklaşık 8 milyonluk nüfusuyla AB'nin 2. kalabalık kentidir.  Avrupa'da en fazla beyaz ırk harici insanın yaşadığı şehirdir. 300'den fazla farklı dil konuşulmaktadır.

Trafalgar Meydanı

Merlin Entertainments London Eye (bilinen kısaltması ile London Eye ), 135 metre yükseklikte,Avrupa'da bilinen en yüksek dönme dolaptır. 

British Museum, İngiltere'nin Londra şehrinde Dünya'nın her yanından getirilen seçkin Eskiçağ yapıtları ve etnografya koleksiyonlarını kapsayan müze.

Chelsea FC Stadium

Picadilly Circus

National Gallery, Londra'da 1824 yılında kurulan, 2300'den fazla parçanın olduğu koleksiyona sahip müze. Binası Trafalgar Meydanı'nda bulunmaktadır. Müze, on üçüncü yüzyıl yirminci yüzyıl aralığında pek çok tabloya sahiptir.

Covent Garden

The Phantom Of Opera

Uluslararası Demokrasi Forumu

Demokrasi eğitiminin, demokratik yaşam tarzının en iyi benimsetildiği ve hayata geçirilebilecek programlardan biri de, geleceğin yöneticilerini yetiştiren ve böylece gelenekselleşen projelerden biri olan “Uluslararası Demokrasi ve İnsan Hakları Forumu” her yıl Londra’da Lordlar Kamarası’nda gerçekleştirilir.

Uluslararası Demokrasi Formu

Backhingham Palace

Oxford Street

Madam Tussaund Museum

Hyde Park

BETT Show

BETT Show

China Town

Oxford City

Oxford University

Oxford University

Portobello Market

Portobello Market

Notting Hill

National History & Science Museum

WORLD IS IN YOUR HAND WITH www.majole.com