(Ad Soyad) (Ünvan) (Adres) (E-posta) (Telefon) (Web sitesi)

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
Advertisements

USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Facebook Reklamları.
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
Google Adword Arama Ağı
İKTİSAT Girişimcilik - İş Planı -.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
HİZMET KALİTESİ’NİN MÜŞTERİYE(=HASTA) PAZARLANMASI
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
0 YÜCEL AKDEMİR TÜRMOB GENEL SEKRETERİ TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED.
E-T ICARET N EDIR ? Temel Kavramlar. E-T ICARET N EDIR ? Internet üzerinde yapılan ticarettir. Bilgisayar, cep telefonu gibi aygıtlar tarafından kullanılır.
Girişimci: Candan İŞVEREN
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
Girişimcilik.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
Marka Konumlandırma Brand Positioning
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
HUKUK Hukuk Okuryazarlığı - İmza -. Hukuk Okuryazarlığı - İmza Bir kimsenin herhangi bir belgeyi yazdığını veya onayladığını belirtmek üzere her zaman.
İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI UYGULAMALI İŞVEREN ZİYARETLERİ EĞİTİMİ.
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
BİR İŞLETMENİN HEDEFİ 1.Müşteri kazanmak 2.Müşterileri firmada tutmak
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Meslekte Haksız Rekabet Osman Dinçbaş Güney SMMM A.Ş.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
İNTERNET TARAYICI (WEB BROWSER) PROGRAMLARI
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
MALİYETLERİ KESMEKTEN ÇOK DENGEDE TUTMAYI DÜŞÜNÜN Maliyeti değerlendirmede basit bir ölçme noktası vardır. Maliyet müşteriye hizmet, firmaya destek sunuyor.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
MİKROİKTİSAT: Teori ve Uygulama Bölüm 1: Mikroiktisada Giriş By Edgar K. Browning & Mark A. Zupan John Wiley & Sons, Inc. 9 th Edition, copyright 2006.
4. Hafta Laboratuar Çalışması. ÖĞRENCİ Öğrenci No Adı Soyadı Yaşı D. Tarihi DERS Ders Kodu Ders Adı Kredisi İçeriği Örnek-1: Örnek-2:
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
Created by BM|DESIGN|ER Sağlam e-Ticaret Diğer Kampanya.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
Created by BM|DESIGN|ER IODA default Değer Önerileri.
Alacak ve Stok Yönetimi
MyORTAK Satış Ortaklığı Eğitimi Daha fazla detay için tıkla : “ internetten para kazanma “internetten para kazanma Daha fazla detay için tıkla : “ internetten.
Firma adı İsminiz eposta adresiniz Bu slide’da ne iş yaptığınızı söyleceksiniz!!! ELİF KALAYCI, ESKİŞEHİR 24/11/2014.
Ad Soyad, Girişimdeki Rolünüz Yatırımcı Sunumu Girişiminizin Adı Bir cümle ile en basit şekilde ne yaptığını anlatın.
TEMİZLİK FİRMASI VERİTABANI ALT YAPISI OLUŞTURMA ALİ İHSAN ÖZ
Yrd. Doç Dr. M. İsmail Bağdatlı UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK 8 UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK 8.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
 1 T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ Emin YALÇIN VERİTABANI YÖNETİMİ.
1 GİRİŞİM SUNUM TASLAĞI. 1. İLETİŞİM FORMU 2. ÜRÜN/HİZMET TANIMI 3. SEKTÖR VE PAZAR 4. RAKİP ANALİZİ 5. FİYATLAMA 6. MÜŞTERİLER 7. ŞİRKET HAKKINDA BİLGİ(VAR.
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
1 GİRİŞİMCİ SUNUM TASLAĞI. 1. İletişim Formu 2. Şirket Hakkında Bilgi 3. Genel Bilgi 4. Sektör ve Pazar Hakkında 5. Teknoloji ve Patent Hakkında 6. Rakip.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
BRANDING - MARKETING - TRADING
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
Bankacılıkta ETİK 2017 R. Hakan ÖZYILDIZ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
Şirket Web Sitesi Tasarımı
Merve ÇAKMAK.
Teknoloji ve Tasarım Dersi
BTC Finans.
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
İlerleme veya Durum Raporlama
Etkinliğinizin Başlığı
Küresel Tedarik Zinciri Yetkinlik Projesi Destekleri ve ihracat pazara giriş belgeleri destekleri, Hibe 1 milyon Dolar destek
Bankacılıkta ETİK 2018 R. Hakan ÖZYILDIZ
Gmail Hesabı Nasıl Alınır?
Şirket Broşürünüz Burası misyon bildirimi için uygun bir yer
Sunum transkripti:

(Ad Soyad) (Ünvan) (Adres) (E-posta) (Telefon) (Web sitesi) (Şirket Adı) (Ad Soyad) (Ünvan) (Adres) (E-posta) (Telefon) (Web sitesi) [Şirket Logosu]

Temel Fikir (Ne iş yapacağınıza ve müşterilerinizin sizde neyi bulacağına yönelik çarpıcı ve beğeni kazanacak bir açıklama bulun, bir cümle, 10 kelimeden fazla olmasın)

Problem / Fırsat (Hangi derde derman olacaksınız?) (Veya, hangi harika fırsatı değerlendireceksiniz?) (Kaç kişi veya şirket bu dertten yakınıyor veya bu fırsatı sunuyor?)

Haksız Avantaj (Avantaj 2) (Avantaj 3) (Haksız avantajlara sahip olmaya/korumaya nasıl devam edeceksiniz?)

Demo (10 dakikayı aşmayın)

Satış ve Pazarlama (Pazara nasıl giriş yapacaksınız?) (Halihazırda ne kadar ilerleme kaydetmiş durumdasınız?) (Uzmanlığınızı neye dayandırıyorsunuz?) (niyet ve umutlu ifadeler yerine somut taktiklerden bahsedin)

Biz yapabiliriz, o yapamaz O yapabilir, biz yapamayız Rekabet Biz yapabiliriz, o yapamaz O yapabilir, biz yapamayız (Rakip 1) Bu sütunda ne kadar gerçekçi olursanız (Rakip 2) soldaki sütunda yazdıklarınız da o kadar inandırıcı olur (Rakip 3)

İş Modeli (Pricing) (Value of each customer) Nasıl para kazanacaksınız? Yeni para kazanma yolları icat etmeyin ve çok sayıda gelir kaynağı uydurmayın. Varsayımlarınızı mutlaka belirtin. (Pricing) (Value of each customer) (Customer acquisition cost)

Finansal Öngörüler Kimse o kadar ileriyi göremez ama insanlar gelecek vizyonunuzu bilmek ister. %90 emin olduğunuz rakamları yazın, muhafazakar olun ama öyle olduğunuzu vurgulamayın, çünkü değilsiniz, aslında rakamları atıyorsunuz ve neler olacağından çok emin değilsiniz. Yıl 1 Yıl 2 Yıl 3 Yıl 4 Yıl 5 Müşteri Sayısı Çalışan Sayısı Gelir Gider Kar

Ekip (Ad Soyad, kısa bilgi) Tanınmış eski işverenlerinizi belirtebilirsiniz. Muhasebe, hukuk ve mal tedariki yaptığınız firmaları sıralamayın. Siz onlara para ödüyorsunuz, onlar sizin yatırımcınız değil. Danışmanlarınızı belirtecekseniz piyasada çok iyi bilindiklerinden emin olun.

Mevcut Durum ve Ana Aşamalar (İlk sevkiyat?) (İlk gelir?) Sıradaki 2-3 aşama