Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Akıllı Provizyon Sistemi Ürün Sunumu
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler

Satış Bilgilendirme Sunumu Özel Güvenlik Firmaları
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ.
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Bayi Satış Örgütleri Temel Eğitimleri.
Satış Bilgilendirme Sunumu Esnaf ve Küçük İşletmeler
YARGITAY KARARLARINA ERİŞİM ve ELEKTRONİK HİZMETLER
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Akıllı İzleme ve Verimlilik Artışı
Türkiye İtibar Endeksi
9 Kasım 2007 Fuat Öksüz H.Ö. Sabancı Holding A.Ş. Denetim Daire Başkanı Küresel Birikimlerle Ulusal Değerler Yaratmak “Küreselden Ulusala, Ulusaldan Küresele”
13 Mart 2009 itibarıyla Facebook'un yeni arayüzü tüm hesaplarda kullanılmaya başlamıştır. Ancak bu arayüz, kullanıcılar arasında ikilik yaratmıştır.
Yeni Nesil Mobil Katalog
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Kurumsal Satış Kanalları
HER GENÇ MATEMATİK ÖĞRENEBİLİR MURAT GÜNER KELKİT
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
Müşerref Üstek.
Otelcilik Sektörü Satış Bilgilendirme Sunumu
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ÖDÜL SÜRECİ ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ HOŞGELDİNİZ.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu
TURKCELL Çeyrek Finansal Sonuç Açıklaması 6 Mayıs 2010.
1 Bilgi İletişim Sektörü’nde Ar-Ge C. Müjdat Altay 21 Şubat 2007.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
"Farkımız; sizin markanız bizim markamız!"
Birtel İletişim Teknolojileri
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür.
1 Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür yılında, Kurumsal ve büyük ölçekli kurumlarda, veri güvenliği, sanallaştırma, iş sürekliliği,
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Başar Bilgisayar; 1997 yılında CBS konusunda uzman bir ekip ile kurulmuştur. Başar Bilgisayar’ın ana çalışma sahası Coğrafi Bilgi Sistemleridir. Başar.
DOĞA KOLEJİ ROL MODEL SUNUMU
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
AKILLI ŞEBEKELİ KİM İŞLETECEK ? Murad ŞERALIOĞLU İGDAŞ EĞİTİM MÜDÜRÜ
HER GENÇ MATEMATİK ÖĞRENEBİLİR MURAT GÜNER ATAŞEHİR
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
Verimlilik Programı Visa Paajanen Finlandiya Ulusal Denetim Ofisi
Akıllı Ulaşım Sistemleri
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Eğitsel İçerikler
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Bilişim Ortağınız.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
Bayilik başvuru rehberi Destek için Motorola Servis Masası’na ulaşın
Sunum transkripti:

Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013

VODAFONE Akıllı Bas Konuş Bazı referanslarımız BEYOĞLU TAKSİ şoförleri kaçırdıkları anonsları tekrar dinleyebiliyor, hiçbir müşteri anonsunu kaçırmıyor. VODAFONE Akıllı Bas Konuş ÖZEL GÜVENLİK TAKSİ İNŞAAT TEM GÜVENLİK Müdürleri Anonslarını hangi güvenlik elemanları almış, hangileri almamış anında biliyor. KUR-BİL İNŞAAT’ın yüzlerce çalışanı KULAKLIK’la bas konuş kullanıyor. Anonsları net duyuyor.

İnşaat KUR-BİL İNŞAAT Yönetim Kurulu Başkanı: «Şantiyelerimiz çok gürültülü... Saha çalışanlarımız artık kulaklıkla bas konuş kullanıyor ve hiç bir anonsu kaçırmıyor. Anonsu kaçırsa bile, telefonundan tekrar dinleyebiliyor. Bu bizim için müthiş bir rahatlık! » Şirket KUR-BİL İNŞAAT # 130 hat Sektör İnşaat

Özel Güvenlik TEM GÜVENLİK Genel Müdürü: Şirket TEM GÜVENLİK # 20 hat Sektör Özel Güvenlik TEM GÜVENLİK Genel Müdürü: «İstanbul ve İzmir’de güvenlik elemanlarımız var. Eskiden bu iki şehir için ayrı ayrı telsiz tarife ücreti veriyorduk. Artık Vodafone Akıllı Bas Konuş var! Sadece 1 yılda, %30 ile %80 arası tasarruf ediyorum.»

Taksi BEYOĞLU TAKSİ Durak Sahibi: Şirket BEYOĞLU TAKSİ # 33 hat Sektör Ulaşım BEYOĞLU TAKSİ Durak Sahibi: «Uzun zamandır bas konuş kullanıyoruz. Kaçırdığımız anonsları tekrar dinleyebileceğimiz aklımızdan bile geçmezdi. Vodafone Akıllı Bas Konuş’a geçtik. Artık, şoför arkadaşlar kaçırdığı anonslar yüzünden müşteri kaçırmıyor. Ben de aynı anonsu tekrarlamak zorunda kalmıyorum. Onlar da rahat ben de !»

Ödüllerimiz BİOTEKNO Türkiye’nin en iyi Bilişim şirketidir. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmet ve gösterdiği başarının sonucu olarak Türkiye'de ve Dünya'da birçok ödüle layık görülmüştür. InterproMedya Bilişim500 Ödüllerinde : 2007 “2006 yılında En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Son Üç Yılın En İyi Performans Gösteren Bilişim Şirketi” Ödülü 2008 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2009 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2010 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2011 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2012 “Son Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü 2013 “Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi – Birincilik” Ödülü 2013 “Son 3 Yılın En Fazla Büyüyen Bilişim Şirketi” Ödülü Deloitte Technology Fast Ödüllerinde : 2009 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Birincisi” Ödülü 2009 “Technology Fast 500 EMEA (Europe, Africa, Middle East)-Birincisi” Ödülü 2010 “Teknoloji Fast 50 Türkiye-Dördüncüsü” Ödülü

Bizi takip edin Teşekkürler www.facebook.com/biotekno www.twitter.com/bioteknobiz www.linkedin.com/company/biotekno www.vimeo.com/biotekno http://www.slideshare.net/Biotekno http://www.biotekno.biz/index.php/category/blog/