ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Advertisements

A.İ.B.Ü. GEREDE MESLEK YÜKSEKOKULU
İNEGÖL ÜST EĞİTİM KURUMLARI İNEGÖL REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü
SINAVSIZ GEÇİŞTE KİM NEREYİ YAZABİLİR?
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
TARİHÇE Makine ve İmalat Mühendisliği Bölümü, Bilecik Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bağlı olarak tarih ve sayılı resmi gazetede.
MESLEKİ EĞİTİM OKULLARI VE İŞ DÜNYASI İLİŞKİLERİ
T.C. DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU. HEDEFİMİZ Öğrencilerimizi; Çağdaş bilgi ve mesleki beceri ile donatmak, Nitelikli, ahlaklı, kültürlü ve sorumlu.
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ
Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı 11 Haziran 2013 Çankırı.
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
KOBİ’lere Yönelik Destek ve Teşvik Programları
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 15 Şubat 2011 Çankırı.
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Patlangıç Ortaokulu Tanıtım Sunusu.
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
MEHMET RÜŞTÜ UZEL TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ KAPASİTESİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ (MEBGEP) MEBGEP.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
Brifing Dosyası Üstay Ortaokulu.
YILDIZ TINAS İZMİROĞLU ANADOLU LİSESİ
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okulunuzun adını aşağıya yazınız
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
MEHMET AKİF ERSOY TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ Okulumuz Eğitim Öğretim yılında açılmış olup, halen 3 Teknik lise ve Endüstri Meslek lisesinin.
Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti
Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (Sağlık Yönetimi) için öğrenci alımı planlanmış olsa da; Eğitim.
OKUL TANITIM BİLGİLERİ İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 35 Öğrenci Sayısı : 503 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 19 Fen Laboratuarı Sayısı :3 BT(Bilgisayar)
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1976’dan Günümüze Uzanan 40 Yıllık Bir Başarı Öyküsü.
T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ POLATLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU FİNANS, BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ MALİYE PROGRAMI.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü
MÜDÜR YÖNETİM KURULU YÜKSEKOKUL KURULU MÜDÜR YARDIMCISI
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
GOSB TADIM JALE YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
T.C. ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ SİLOPİ MESLEK YÜKSEKOKULU
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
KONUMU K ADANA AOSB TBMYO
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
ARİFİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
TOKAT SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU
ÜNİVERSİTE ORGANLARI Öğr. Gör
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1976 DAN GÜNÜMÜZE UZANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ Merkez Kampüs Merkez Kampüs Ballıca Kampüs Ballıca Kampüs Çankırı –2010

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ

GÜLER YÜZLÜ MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA H O Ş G E L D İ N İ Z… Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rıza GÜRBÜZ

MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN RESİMLER

KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER Meslek Yüksekokulumuz; Sayıları 700’lere doğru hızla ilerleyen Meslek Yüksekokulları arasında geçmiş dönemlerde sağlanan imkanları (YÖK-Endüstriyel Eğitim Projesi ve diğer projeler - katkılar) tüm akademik ve idari personelin işbirliği ile en ETKİN VE VERİMLİ şekilde kullanmışdır. Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu bugün Türkiye'nin örnek ve en gelişmiş Meslek Yüksekokullarından birisidir. Gelecek yıllarda da Mesleki ve Teknik Eğitim alanında öncülüğünü yeni projeler ve uygulamalar ile sürdürmeyi, geçmiş yıllardaki ulusal ve uluslar arası ilişkilerini artırarak geliştirmeyi hedeflemektedir.

KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER Kuruluş : 1976 (M.E.B.) Ankara Üniversitesi’ne Devir: 1982 Çankırı Karatekin Üniversitesine Devir: 2007 Eğitim-öğretim Tecrübesi: 34 YIL YÖK-DB Endüstriyel Eğitim Projeleri: 1984-1997 (6 Milyon $)

KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER ÖĞRENCİ MEVCUDUMUZ (2008-2009 Eğitim-Öğretim, Güz Yarıyılı Verilerine Göre) Teknik Programlar : 2.387 (905 II. Öğr.) İktisadi ve İdari Programlar 1.124 (439 II. Öğr.) Toplam 3.511 (1.344 II.Öğr) Öğrenci affından gelecek öğrenci sayılar Bu rakama dahil değildir. Kız : 915 Erkek : 2.596 MEZUNLARIMIZ Teknik Programlar : 7.287 İktisadi ve İdari Programlar : 4.080 Toplam : 11.367 (1983’den Bu Yana)

EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER

ÖĞRETİM TÜRLERİ Normal (2 Yıl / Önlisans) İkinci (2 Yıl / Önlisans) EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER ÖĞRETİM TÜRLERİ Normal (2 Yıl / Önlisans) İkinci (2 Yıl / Önlisans) Sertifika Hizmetiçi Uzaktan Eğitim (Çalışmalar sürüyor)

EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER ISCED KODLARINA GÖRE BÖLÜMLER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ ELEKTRİK VE ENERJİ ELEKTRONİK VE OTOMASYON MALZEME VE MALZEME İŞLEME TEKNOLOJİLERİ İNŞAAT MUHASEBE VE VERGİ YÖNETİM VE ORGANİZASYON OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ

(*) Ayrıca Bu Programlarda İkinci Öğretim yapılmaktadır. PROGRAMLARIMIZ Bilgisayar Programcılığı (*) Elektrik Programı (*) Elektronik Teknolojisi Programı (*) Elektronik Haberleşme Teknolojisi Prog. (*) İnşaat Teknolojisi Programı (*) İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Prog. Mekatronik Programı Makine (*) Mobilya ve Dekorasyon Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı (*) İşletme Yönetimi Programı (*) Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı (*) Ayrıca Bu Programlarda İkinci Öğretim yapılmaktadır.

BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI

ELEKTRİK PROGRAMI

ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ PROGRAMI

ELEKTRONİK HABERLEŞME PROGRAMI

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

MEKATRONİK PROGRAMI

MAKİNE PROGRAMI

MOBİLYA VE DEKORASYON PROGRAMI

MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI

EĞİTİM-ÖĞRETİM VE BİLİMSEL FAALİYETLER DERSLİK, LABORATUVAR, ATELYE Derslik : 45 Adet Laboratuvar-Atelye : 45 Adet Öğrenme Merkezi : Çok Fonksiyonlu Kütüphane,(1) Bilgisayarlı Tasarım Odası (CAD) Lisan Öğrenme Merkezi (1)

YEMEKHANE VE KANTİN

KIZ ÖĞRENCİ EVİ

KÜTÜPHANE

SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER Sosyal - Kültürel ve Sportif Faaliyetler Birliği ve Sosyal Komisyon

TANITIM, BİLGİLENDİRME, MOTİVASYON VE YÖNLENDİRME ÇALIŞMALARI SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER TANITIM, BİLGİLENDİRME, MOTİVASYON VE YÖNLENDİRME ÇALIŞMALARI

SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER ÖĞRENCİ KULÜPLERİ Sosyal-Kültürel Faaliyetler Bilimsel Faaliyetler Sportif Faaliyetler SOSYAL-KÜLTÜREL FAALİYETLER KULÜPLERİ Halkoyunları Kulübü Tiyatro Kulübü Müzik Kulübü Şiir ve Nesir Kulübü İzcilik Kulübü BİLİMSEL FAALİYETLER KULÜPLERİ Bilimsel Toplantı Kulübü (Seminer-konferans vb.) Öneri Değerlendirme ve Anket Kulübü Çevre Kulübü Araştırma Geliştirme Kulübü Basın ve Yayın Şubesi Gezi Kulübü Maket ve Modelcilik Kulübü Girişimcilik Kulübü SPORTİF FAALİYETLER KULÜPLERİ   Futbol Basketbol Voleybol Atletizm Hentbol Satranç Kaynak Güreş Bilek Güreşi Dağcılık ve Kurtarma Teakwando Tenis Masa Tenisi Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının koordinesinde yapılmaktadır.

TİYATRO, FOLKLOR, MÜZİK, EĞLENCE PROGRAMLARI VE SPORTİF FAALİYETLER SOSYAL-KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER TİYATRO, FOLKLOR, MÜZİK, EĞLENCE PROGRAMLARI VE SPORTİF FAALİYETLER

İŞ KESİMİ İLE YAPILAN İŞBİRLİKLERİ YÜKSEKOKUL-SANAYİ İLİŞKİLERİ İŞBİRLİĞİ ALANLARI İŞ KESİMİ İLE YAPILAN İŞBİRLİKLERİ Ankara Sanayi Odası (ASO) ASO I. Organize Sanayi Bölgesi İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) SIEMENS FESTO TEGEV Çankırı Ticaret Sanayi Odası Diğer Ortak Bilimsel Etkinlikler ve Karşılıklı Ziyaretler Ortak Projeler Endüstri Tecrübesini Artırma Çalışmaları Stajlar, Staj Denetimi ve Teknik Geziler

ULUSLARARASI İLİŞKİLER

ULUSLARARASI İLİŞKİLER ANLAŞMA İMZALANAN VEYA İŞBİRLİĞİ YAPILAN KURUMLAR Waiariki Enstitüsü (Yeni Zelanda) Delaware Technical& Community College / ABD Minnesota Devlet Üniversiteler ve Yüksekokullar Birliği / ABD TİKA Aracılığı ile Hartum Milli Eğitim Bakanlığı / Sudan TİKA Avrasya Mesleki ve Teknik Eğitim Projeleri / Kosova TİKA Avrasya Mesleki ve Teknik Eğitim Projeleri / Makedonya Opole Teknik Üniversitesi / Polonya / UPTRONIC Projesi Best Training Company / Avusturya / En Vouge Projesi

ULUSLARARASI İLİŞKİLER YURTDIŞI ÜYELİKLERİMİZ IVETA (International Vocational Education Association) CCID (Community College International Development) TIES (Together Into European Solidarıty for Vocational Education) Kurucu Üye. http://proje.karatekin.edu.tr/ties

YÜKSEKOKULUMUZ; Çağdaş Bilgi ve Becerilerle Donatılmış Yenilikçi, Girişimci, Mesleğini Seven Atatürk İlke ve İnkılaplarını Özümsemiş ve Kendine Güvenen Binlerce Öğrenciyi, Ülkemize Hizmet Yolunda Yetiştirirken; Geçmiş Yıllarda Sağlamış Olduğu İtibar ve İtimattan Aldığı Güçle Geleceğe Ümit ve Güvenle Bakmaktadır. Prof. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü

İLETİŞİM Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 18200 ÇANKIRI Telefon : 0 376 213 70 43 Faks : 0 376 213 36 01 E-mail : myo@karatekin.edu.tr