S İ STEM BELGELEND İ RME MERKEZ İ BA Ş KANLI Ğ I TSE- GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ ODASI PROTOKOLÜ ÜCRET TEKLİFİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
Advertisements

KOSGEB DESTEKLERİNDEN NASIL YARARLANILIR ?
MADDİ OLMAYAN DURAN VARLIKLAR
FAİZ HESAPLARI ÖMER ASKERDEN PİRİ MEHMET PAŞA ORTAOKULU
Mesleki Eğitim Ögrenci ve Çalışan Hareketlilik Bütçeleri Katılımcı ve rafakatçi için seyahat edilecek ülkeye gidiş dönüş için Seyahat Edilen mesafe 100.
 1 Ekim 2010 ile 1 Kasım 2010 tarihleri arasında İ stanbul Haydarpa ş a Numune E ğ itim ve Ara ş tırma Hastanesi Acil Servisine ba ş vuran toplam 985.
Faiz Problemleri.
facebook.com/livesmart360turkey Sağlıklı Yaşam ve Kazanç Fırsatına
B İ LG İ S İ RAYIN İ CADI VE TAR İ HSEL GEL İŞİ M İ TEKNOLOJ İ VE TASARIM HAZIRLAYAN HÜLYA AYTEK İ N GÜNDÜZ-A 2.SINIF.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
YEN İ TEŞV İ K S İ STEM İ 2012 Edanur AKSOY ’e kadar ’ten sonra ’e kadar 2 yıl ’ten sonra TL cinsi – kredi.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
ULUTEK A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME
FUTBOL GELİŞTİRME MERKEZİ Coca Cola Akademi Ligleri 2008 – 2009
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Onkoloji Destek Paketi
ISO Müşteri Memnuniyeti Kuruluşlarda Şikayetlerin Ele Alınması
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
TEDAVİ İŞLEMLERİ.
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
A.7-1 ÇİKOSAN A.Ş. Tek bir üretim bölümünde çeşitli mamuller üretmektedir. Genel üretim giderlerini üretilen mamul maliyetlerine götürü olarak yükleyen.
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ.
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
LEONARDO DA VINCI PROGRAMI PROJE DÖNGÜSÜ
Verimli Ders Çalışma Teknikleri.
20 TEMMUZ SAYILI R.G İŞYERİ HEKİMLERİ VE DİĞER SAĞLIK PERSONELİ HK YÖNETMELİK SUNUMU ISG 503.
1 RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Risk Yönetimi Eşleştirme Projesi Etkin ve etkili Risk Analizi çalışmalarını gerçekleştirebilmeyi teminen AB.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
1/20 ÖLÇÜLER (Uzunluk) 4 metre kaç santimetredir? A B C D.
Telekomünikasyon Sektörü ve Vergi Düzenlemelerinin Etkileri Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. 30 Ekim 2007 Gazi Üniversitesi İİBF Ankara.
Uzaktan Eğitim Kuramları
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
Türkiye Telekomünikasyon Sektöründeki Gelişmeler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 9 Nisan 2009, İstanbul Galip ZEREY Kurul II. Başkanı.
TS EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KURMA VE BELGELENDİRME
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
Armand Vallin Feigenbaum
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
Genç ve çalışmaya elverişli nüfusu, Nitelikli işgücü ve düşük işgücü maliyetleri, Lojistik altyapısı, Sektörün temel hammaddesi pamuk üretimi açısından.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
FAİZ PROBLEMLERİ FAİZ YÜZDESİ FAİZ FAİZ YÜZDESİ ANA PARA ANA PARA
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
İ leti ş im materyalleri - Koruma ve bilgilendirme dönemi - Salgın dönemi dikkate alınarak hazırlanmı ş tır.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Çalışma Sermayesi Finansmanı
ÇARPMA PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜMLERİ.
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
6306 SAYILI KANUN KAPSAMINDA İLAN EDİLEN RİSKLİ ALANLAR
BİLİNÇLİ TÜKETİM ARİTMETİĞİ
Marjinal Fayda ve Tüketici Artığı
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
KAMU MALİYESİ.
İŞÇİLİK GİDERLERİ ve ÜCRET BORDROSU
OEE ve KOBETSU KAIZEN EĞİTİMLERİ Yer : İzmir
667 Karar Sayılı KHK Uyarınca Kapatılan Üniversitelerden ÖSYM Tarafından Yerleştirilen Ö ğ renciler 30/09/2016 Sunum: Ö ğ renci İ şleri Dairesi Başkanlı.
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
YENİ TEŞVİK SİSTEMİ (BÖLGESEL TEŞVİK UYGULAMASI)
Kredi Garanti Fonu - KGF
PROF. DR. ORHAN TORKUL ARŞ. GÖR. M. RAŞİT CESUR

Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
NET NAKİT AKIŞLARININ HESAPLANMASI
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Sunum transkripti:

S İ STEM BELGELEND İ RME MERKEZ İ BA Ş KANLI Ğ I TSE- GÜMRÜK MÜŞAVİRLERİ ODASI PROTOKOLÜ ÜCRET TEKLİFİ

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİM ÜCRETLERİ TEKLİFİ Kalite Yönetim Sistemleri için Paket E ğ itim içeri ğ i: 1. Kalite Yönetim Sistemi Temel 2. Kalite Yönetim Sistemi İ ç tetkik 3. Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon 4. Proseslerin Yönetimi, Etkile ş imi ve İ yile ş tirme Teknikleri

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİM ÜCRETLERİ TEKLİFİ 15 farklı Mü ş avir Firmadan iki ş er personelin yer alaca ğ ı 30 ki ş ilik gruplar halinde e ğ itimlerin düzenlenmesi planlanmaktadır. Grup e ğ itim ücreti (günlük) = 1350 TL + %18 KDV Her bir grup için toplam e ğ itim süresi = 6 gün Her bir grup için toplam e ğ itim ücreti = 1350 TL * 6 gün = 8100 TL + %18 KDV Her bir mü ş avirlik firması için toplam e ğ itim ücreti = 540 TL (8100 /15) + %18 KDV KDV hariç toplam e ğ itim ücreti (540 TL) üzerinden protokol kapsamında %25 indirim uygulanması planlanmaktadır. %25 indirimli toplam e ğ itim ücretine e ğ itimci masrafları ayrıca ilave edilecektir.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGELENDİRME ÜCRETLERİ TEKLİFİ Hesaplama, çalı ş an sayısı 10 ki ş i olan Gümrük Mü ş avirlik Firmaları baz alınarak yapılmı ş tır; Müracaat ücreti (her bir firma için): 350 TL + %18 KDV Tetkik ücreti (her bir firma için): 900 TL (=2 adam/gün * 450 TL/gün) + %18 KDV Yıllık Belge kullanım ücreti (her bir firma için): 750 TL + %18 KDV Belgelendirme için toplam ücret (her bir firma için)= 2000 TL + %18 KDV KDV hariç belgelendirme ücreti üzerinden protokol kapsamında %25 indirim uygulanması planlanmaktadır. %25 indirimli belgelendirme için toplam ücrete tetkik heyeti masrafları ayrıca ilave edilecektir.

BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ ÜCRETLERİ TEKLİFİ Bilgi Güvenli ğ i Yönetim Sistemleri için Paket E ğ itim içeri ğ i: 1. Bilgi Güvenli ğ i Yönetim Sistemi Temel 2. Bilgi Güvenli ğ i Yönetim Sistemi Risk De ğ erlendirme ve Analizi

BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGELENDİRME ÜCRETLERİ TEKLİFİ 15 farklı Mü ş avir Firmadan iki ş er personelin yer alaca ğ ı 30 ki ş ilik gruplar halinde e ğ itimlerin düzenlenmesi planlanmaktadır. Grup e ğ itim ücreti (günlük) = 1350 TL + %18 KDV Her bir grup için toplam e ğ itim süresi = 4 gün Her bir grup için toplam e ğ itim ücreti = 1350 TL * 4 gün = 5400 TL + %18 KDV Her bir mü ş avirlik firması için toplam e ğ itim ücreti = 360 TL (5400 /15) + %18 KDV KDV hariç toplam e ğ itim ücreti (360 TL) üzerinden protokol kapsamında %25 indirim uygulanması planlanmaktadır. %25 indirimli toplam e ğ itim ücretine e ğ itimci masrafları ayrıca ilave edilecektir.

BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ BELGELENDİRME ÜCRETLERİ TEKLİFİ Hesaplama, çalı ş an sayısı 10 ki ş i olan Gümrük Mü ş avirlik Firmaları baz alınarak yapılmı ş tır; Müracaat ücreti: 350 TL + %18 KDV Tetkik ücreti: 2250TL (=5 adam/gün * 450 TL/gün) + %18 KDV Yıllık Belge kullanım ücreti: 750 TL + %18 KDV Belgelendirme için toplam ücret = 3350 TL + %18 KDV KDV hariç belgelendirme için toplam ücret üzerinden protokol kapsamında %25 indirim uygulanması planlanmaktadır. %25 indirimli belgelendirme için toplam ücrete tetkik heyeti masrafları ayrıca ilave edilecektir.

EĞİTİM VE BELGELENDİRME TEKLİFİ ÖZETİ Özet olarak Kalite ve Bilgi Güvenli ğ i Yönetim Sistemleri konusunda toplam 10 gün e ğ itim ve ilk belgelendirme amacıyla toplam 7 adam/gün tetkik gerçekle ş tirilmesi planlanmaktadır. Bu faaliyetler kapsamında her bir mü ş avirlik firması için öngörülen konsolide ücretler a ş a ğ ıdaki gibidir; Kalite Yönetim Sistemi için teklif edilen toplam ücret (e ğ itim+belgelendirme); (540 TL TL) * 0,75 * 1,18 = 2247, 90 TL (KDV dahil) Bilgi Güvenli ğ i Yönetim Sistemi için teklif edilen toplam ücret (e ğ itim+belgelendirme); (360 TL TL) * 0,75 * 1,18 = 3283,35 TL (KDV dahil) TOPLAM 2247, ,35 = 5531,25 TL (KDV dahil)+masraflar (e ğ itimci+tetkik heyeti)