Esnek Yan Haklar www.esnekyanhaklar.com.tr.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

KURUMSAL TANITIM BELGESİ
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
5. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi Mayıs 2007, Çeşme Ilıca Hotel
TÜTÜN KULLANIMI “EKONOMİK KAYIPLAR” Dilek ASLAN HÜTF Halk Sağlığı AD.
Performans Odaklı Sponsor Reklam Kampanyaları Mart – Aralık 2013
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
.com İletişimde Kökten Çözüm...
GİDERLERİM GELİRLERİM BÜTÇEM NEDEN DENK DEĞİL? BİRİKİMLERİM, BORÇLARIM
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
VAKIFBANK - DEVLET DENETİM ELEMANLARI DERNEĞİ KREDİ KARTI ÇALIŞMASI
Biz her gün size daha iyi nasıl hizmet verebiliriz diye düşünüyoruz, "Size ise hayattan geri kalmadan tadını çıkarmak kalıyor" Prestige Card hayatınızı.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
E-TİCARET SATIŞ SİTELERİ. E-TİCARET “Doğrudan fiziksel bağlantı kurmaya ya da fiziksel değiş tokuş işlemine gerek kalmadan tarafların elektronik olarak.
5. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ BİR TAŞLA 3 KUŞ : ÇALIŞAN MUTLULUĞU, SADAKATİ VE İŞYERİ VERİMLİLİĞİ MAYIS 2007.
Onkoloji Destek Paketi
İŞLETMELERDE KAR PAYLAŞIMI
Deniz’e Hoşgeldiniz.
Tutumluluk ve Yatırım.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
SAÇAKLIZADE KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA VAKFI
INTRANET.
GELİRLERİM Gelir Kaynağım Gelirlerimi ne Zaman ve Hangi Yoldan Alıyorum?
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Mehmet Nuri Küçükköylü İ.Ö.O.
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
1 Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür yılında, Kurumsal ve büyük ölçekli kurumlarda, veri güvenliği, sanallaştırma, iş sürekliliği,
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
Ahmet Hakan BAYRI İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
GÜNEŞ SİGORTA.
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Insert picture in this frame Grid Halkla İlişkiler ve Organizasyon Faaliyetleri Elif Duygu Koca 02 Aralık 2014 İletişim Müdürlüğü Halkla ilişkiler ve Organizasyon.
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Aydın’dan 07.30’da servisle İzmir’e sonra İtanbul’a gittim.198tl İzmir İstanbul gidiş-dönüş uçak bileti ücreti ödedim. 499 euro ile konaklama giriş-dönüş.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
DÜNYA REKORU -68 METRE.
Prof. Dr. Erhan Erkut, MEF Üniversitesi
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
ALMANYA‘DA YAŞAMAK SOSYAL SiGORTALAR. Bütün sosyal devlet sistemlerinde olduğu gibi, Almanya da da sosyal yaşam, farklı sosyal sigortalarla güvence altına.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Borçlardan kurtulmak… Kredi Kartı kabusundan kurtulmak! Faturaları ödeyebilmek…
ETwinning PORTAL.
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.
Dr. Şuayyip Doğuş DEMİRCİ
İZİNLİ PAZARLAMA.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Topluluk İnovasyon Girişimi Süreç Açıklaması ve Yol Haritası Dokümanı 26 Mayıs
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
TÜM YEREL SEN İLE YAPILAN YENİ SÖZLEŞME TÜM BEL SEN İLE YAPILAN ESKİ SÖZLEŞME.
FLORIDA YAZ OKULU.
Türkiye’nin Geleceğine Sen de En Az 1 İstihdam Sağla
6740 SAYILI BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ (BES) KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER.
THOMAS COOK-2.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
2018 Yılında Uygulanacak Teşvikler ve Yapılacak Diğer Çalışmalar
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
TMS-19 ÇALIŞANLARA SAĞLANAN FAYDALAR
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
VBT Bilgi Teknolojileri
Paylaşım EkonomisiPaylaşım Ekonomisi Beyzanur BaşBeyzanur Baş.
Sunum transkripti:

Esnek Yan Haklar www.esnekyanhaklar.com.tr

Tanım “Çalışanın yan haklardan oluşan hak edişinin bir kısmını ya da tamamını kişisel ihtiyaçlarına göre tekrar düzenleyen bir insan kaynakları platformdur.”

Türkiye’de verilen yan haklar Hayat Sigortası Cenaze Masrafları Mesleki Dergi Üyeliği Maluliyet Sigortası Yemek / Ticket Mesleki Dernek Üyeliği Ferdi Kaza Sigortası Kıdeme Bağlı Ödüller Evde İnternet Üyeliği Sağlık Sigortası Şirket Ürünleri Yabancı Dil Yardımı Göz Şirket Ürünlerinde İndirim Ev-İş Servisi Diş Eğitim Yardımı Giyim Çeki Check - up Tatil Çeki Hobi Kurslarına Üyelik Kritik Hastalıklar Sigortası Sosyal Etkinlik Biletleri Bayram Yardımı Kulüp Üyeliği Yakacak Yardımı Seyahat Sigortası Kreş Yardımı Yol Parası Şirket Arabası Yılbaşı Yardımı Benzin Parası Hisse Senedi-Ortaklık Kasko Özel Emeklilik Cep Telefonu Kira Yardımı Ücretli İzin Alışveriş Çeki

Bizim sunduğumuz yan haklar Yemek Fişi Özel Sağlık Sigortası Servis Cep Telefonu : .

Esnek Yan Haklar / Temel Yan Haklar Yemek Fişi Özel Sağlık Sigortası Bireysel Emeklilik . Temel (Değişmez) Yan Haklar Şirket Otomobili Hayat Sigortası .

Sunabileceğimiz yeni yan haklar Çalışan Eğitimleri (Master Programı) Bireysel Emeklilik Planı Eş ve Çocuk için Sağlık Sigortası Çocuk okul/anaokul Masrafları Yaz Tatili için Tatil Çekleri Uçak Bileti Fitness Üyeliği Kişisel Gelişim Kursları (İngilizce, NLP) Hobi Klüpleri (yemek, resim, müzik aleti kullanımı, dalgıçlık, avlanma vb) Kulüp Üyeliği (Kombine Kart, ____ Stadyumunda Şirketiniz Locası) Alışveriş Çeki (Yeni evliler için anlaşmalı kurumdan anlaşmalı fiyatla beyaz eşya) Alışveriş Çeki (Teknosa, Darty, MediaMarkt’dan yeni evlilere Plazma TV) Alışveriş Çeki (Migros,Tansaş’dan ör. 6 aylık mutfak harcamaları için çek)

Esnek Yan Haklar Platformunun Faydaları Çalışanlarımız kendi ihtiyacı olan yan hakları seçebilecek Çalışanlarımız ücret paketindeki yan hakların TL değerini bilecek. Farkındalığı artacak. Çalışanlarımız bugün sahip olmadığı bazı yan hakları kurumu sıfır ilave maliyetle alma fırsatını yakalayabilecek. Örnek Bireysel Emeklilik. Çalışanlarımızın kuruma aidiyeti artacak, motivasyonu yükselecek. Şirketimiz, sektöründe tercih edilen işveren olma yolunda kazanımlar sağlayacak. Program IK stratejisi olan Toplam Ödüllendirme yaklaşımımızı tamamlayacak. “Sektöründeki lider firma” unvanımız değer kazanacak.

Proje Adımları Fizibilite: Hangi çalışanlara ne tür yan haklar veriyoruz? Bu yan hakların hangilerini sabit tutup (Temel yan hak) hangilerini esnetebiliriz? Tüm çalışanlara mı bazı çalışanlar için mi uygulayacağız? Tasarım: Hangi yan hakkı ne kadar esneteceğiz? Yeni hangi yan hakları programa ekleyeceğiz? Erişim ve kullanım kuralları nasıl olmalı? Portal: Bütün bu tasarımı web üzerinden yada intranet üzerinden çalışanlarımızın kullanımına sunabilmeliyiz. İletişim: Neden esnek yan haklara geçtik, neyi hedefliyoruz çalışana vereceğimiz mesajlar nelerdir? Portal kullanımı hakkında bilgi Proje Süresi: Yapılmış projeler tüm proje süresinin 5-7 ay arasında olduğunu göstermiştir.

Özgürlük? Esnek Yan Haklar programı Ocak 2014de burada