AŞK YARASI SESLİDİR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
Advertisements

SON NEFESİME KADAR SEN…
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
CAN AKIN Terör size ulaşmadan anlayamadığınız o acıyı,
ADINI AŞK KOYDUM SENİN.
Benim biricik Canım Babacığım
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
BİR KADINI BEKLEMEK ATAOL BEHRAMOĞLU
Gönül gözüyle baksan göreceksin şaşırma
Unutulmayan Besteleriyle 2. Bölüm Sesli izleyiniz.
AH YÜREĞİMİN SEGAH MAKAMI Ah be sevdalım Ah be belalım Ah Yüreğimin segah makamı! Yazlarım üşüyor yoksun! Kaçıncı koyduğum işaret takvimlere? Kaç sonbaharı.
ANıLaRıM.
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
Türkiyenin en büyük mail grubu
Hüzünlü akşamlar düşüyor,sol yanımın sensizliğine Yoksul cümlelerim var, kuramadığım dilimde Ilığımsın,sıcağımsın,düşlerine yattığımsın Sevdalı sözlerim.
İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ İÇİMİN KUYTULARINA DÜŞ SEVGİLİ.
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
AyrılıkSen gidince beni terkedince, Herşey okadar değiştiki Sanki dağlar üstüme geliyor Sanki gördügüm,baktıgım her surat seni soruyor, Sanki içime.
Korkmuyorum Seni Sevmekten
MASAL KAHRAMANLARI Oyhan Hasan BILDIRKİ SEVGİYE SUSAMAK.
Tlg
Mazi Kalbimde Yaradır Sesli Dinleyiniz.
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Cemal Şimşek HÜZÜN YAĞMURLARI Venüs'ten GELİYORDU.
The Most ( En çok ) The most selfish one letter word... "I" Avoid it. ( En bencil tek harfli kelime ) ( Ben ) ( Ondan sakın )
SeNi SeVMeK BiR GüL KoKuSuYDu..
Hülya Büyüköner Cansıla
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Halil KANARGI’dan BEN TUTSAĞIM YÜREĞİNDE SENİN
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
DEMLİDİR SEVDAM MARVAN OĞUZ
Anneme mektup Şiir : Nurgül Yenigün 05/2006.
Kim bilir nerelerde,hangi gönüllerdesin
Senin şu an benden uzak olduğun gibi.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
YAĞMURLA GELEN MAZİM Birol Yiğit.
EY CAN, GİTME BENSİZ… SESLİDİR..SESİ AÇINIZ… OTOMATİK ÇALIŞIR..
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HASRETİM SANA ....
Kalbim şimdi bir sokak çocuğu Kelebekleri göç etti gönlümün
YANIMDA OLSAN YİNE ÖZLERDİM VE BİLKİ BU KADAR SEVMEM SENDEN DEĞİL
ZORDU NE ZORDU GECELERİ GÜNDÜZE BAĞLAMAK SENSİZ
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
Bir bedende atan kalp gibiydik!
Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde Yine birileri ölüyor müezzinin sesinde günler gecelere yağarak günler gecelere yağarak Bir çığlık çağlıyor Bir çığlık.
HANİ BANA SÖZLER VERMİŞTİN GİDEMEZDİN HİÇ BİR YERE NE OLDU BİZE BÖYLE EN DERİNDE Kİ O BÜYÜK SEVGİYE
Konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık,
ses düğmesini açabilirsiniz - ilerlemek için mouse’u tıklayınız.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
FOTOĞRAF YARIŞMASI 2006 SESLİDİR.
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
SeNDeN SoNRa.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Adı yok.
Sevdiğime söyle Hazırlayan ::: SAHİN65.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
SENSİZLİGİN 18 YIL OLDU ÖLÜMÜNE ALIŞAMADIM… 2 Heute Abend bin ich wieder allein Habe Dich gesucht İn meinen Erinnerungen Du warst in meinen Traenen Ich.
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Arkamdan Bir Silah Sesi,
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
AŞK YARASI Liebeswunde
Sunum transkripti:

AŞK YARASI SESLİDİR

CANİN KALBİNDE ASK YARASİ Bekledim, yine sessizce seni… Bu akşam da yalnızım, her zamanki gibi… Odamda sessizliğin sesi vardı sanki.. Gözlerim seni arıyor, sesim, nefesim ismini fısıldıyor.. Neredesin.. Can'ın Can'ı göz bebeklerimde yağmur çiseliyor.. Seni seviyorum ve sensiz geçen her an gözlerimdesin, unutamıyorum… Sen mi aldattın, yoksa ben mi kendimi avuttum.. Sensizliğin her gününde, senli anlara savruldum.. Sana yazdığım şiirleri okusan gelir misin, geriye ve siler misin, göz yaşlarımı ıslak ellerinle.. Yine can'ım Can der misim alnıma koyduğun buselerinle.. Siler misin göz yaşlarımı sevgi cümlelerinle...

Tutar mısın yine elimden, Dolaşır mıyız yine sahilde, Yanağıma buseler kondurur musun yeniden..? Seni ne kadar sevdiğimi söyleseler, Yağmur tanecikleri az gelir, canımın canısın, seni çok seviyorum…. Seni bir türlü unutamadım. Havada kar kokusu var sanki, yüreğimde yalnızlığın titrek, ürkek sesi.. Alnıma konan tüy hafifliğinde bir kar tanesi dudaklarından... Can'ımın Can'ı, ne olur düşlerimde hiç eriyip bitmesen... Üşüyen yüreğime bahar sıcaklığında işlesen.. Seni çok seviyorum Can'ımın Can'ı ne olur hep benimle kalsa, sarılsan, benimle bir uzak diyarlara savrulsan... Unutamıyorum içimde hiç tükenmesen....

Seni ne kadar çok sevdiğimi söyleseler… Okyanuslar dar gelir, Bu akşam yine yalnızım her zamanki gibi, Ve sensizliğimle, kahroluyorum, resimlerine bakıp ağlıyorum… Ve hala duruyor, kalbimde, Senden kalan aşk yarası…. Seni çok seviyorum, seni unutamadım…

Senden kalan aşk yarası…. Bu akşam yalnızım, bekledim sessizce Her zamanki gibi, ağlayarak Odamda sessizliğin sesi vardı sanki Dışarıda yağmur yağıyordu… Duruyordu kalbimde hala Senden kalan aşk yarası…. Bu şiirlerimi sana okusam, O zaman geri gelir misin? Siler misin göz yaşlarımı? Tutar mısın elimden? Dolaşır mıyız sahilde? Yanağıma buseler kondurur musun? Seni ne kadar sevdiğimi söyleseler Yağmur tanecikleri az gelir, Seni ne kadar çok sevdiğimi söyleseler Okyanuslar dar gelir, Bu akşam yalnızım her zamanki gibi, Ve sensizliğimle, kahroluyorum, Duruyordu kalbimde hala Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil

SENSİZLİĞİN TAM 14 YIL OLDU.. ÖLÜMÜNE ALIŞAMADIM.. CAN AKIN DUSSELDORF Mr_canakin@yahoo.co.uk Mr_canakin@hotmail.com UMARIM ŞİİRLERİMİ VE ŞİİR KARTLARIMI BEGENİRSİNİZ, TIKLAYINIZ... http://www.antoloji.com/mr_can_akin