FOREVER LIVING PRODUCTS

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Mütekaip Görüşme (Follow Up)
Advertisements

ADIN YERİNE KULLANILAN SÖZCÜKLER
Yaşam kalitesini korumak Alkol hakkında faydalı bilgiler
Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Soy alguien con quien convives a diario Hergün birlikte yaşadığınız biriyim...
proSuccess - Yaşam Değiştiren Organizasyon
KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
Bireysel Çalışma Teknikleri
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
ERSAĞ TEMİZLİK & KOZMETİK ÜLKEMİZİN MARKASI.
LEO’ya Hoş geldiniz Potansiyelinizi açığa çıkarın
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
Sunum & Follow teknikleri Sunum & Follow – Ataner Şapçı.
İlk 100 Hayır!
SUNUM.
“Sınav Başarısı İçin” tüyolar TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ.
Mayıs 2014! EYLEM PLANI
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
HEDEFİMİZ DÜNYA.
STRESE GİRENİN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM!
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
“ Hayatın Ortağı Olmak …” ''günümüz ergenleri” ile erişkinler arasındaki uzaklık daha da artacaktır. Günümüzün ''ergen dünyası'' nı, bu dünyada geçerli.
KONUŞMAYI BAŞLATMA VE SÜRDÜRME AMAÇ: Sözel İletişimi başlatabilme ve sürdürebilme DÜZEY: 2. Sınıf ve üstü SÜRE: 45 Dakika MATERYAL:
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
ANNE-BABA ÇOCUK İLETİŞİMİ
MEGA HOLDINGS TRADING.
Hiç kimse geri dönemez ve parlak geçmişini geri getiremez. Ancak şu andan itibaren herkes yeni bir başlangıç yapabilir ve parlak bir sona ulaşabilir.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
1-1 İŞ GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?
Bilinçli Tercih Seminerine HOŞGELDİNİZ İÇERİK 1.Tercih listesini oluşturmadan önce yapılması gerekenler 2.Sıklıkla yapılan tercih hataları 3.Tercihlerinizi.
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Access’te İlişki Kurma
Öfke, insanı inciten ya da yararına dokunan bir olay karşısında içinde duyduğu, kendisini sert davranışlara zorlayan durumdur. ÖFKE NEDİR?
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
Proje Başarısı. Hangi Nedenler Projeleri başarısızlığa sürükler? Mevcut durumun yetersiz analizi Projelerin hedef gruplarla ilgili olmaması Doğru stratejilerin.
Değerli Dostlar, bizim gibi “orta yaş” delikanlılarının daha ileri yaşlarda hafıza ile ilgili problemler yaşamaması için uzmanlar fırsat buldukça sayısal.
İletişim Sanatı 1.
HOŞGELDİNİZ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük İLETİŞİM VE İNSANİ İLİŞKİLER
ÇOCUKTA İSTENMEYEN DAVRANIŞLARIN DEĞİŞTİRİLMESİ
TEKNO-UYUM AİLEMLE MUTLUYUM
Bilimsel Yöntemin Adımları. 1. Bir Soru Sorun:  Bilimsel yöntem, gözlemlerinize ilişkin bir soru sorduğunuz zaman başlar. Nasıl, Ne, Ne zaman, Kim, Hangi,
  Sevgili TEDP ;    Başlangıçta sen benim için angarya bir çalışmaydın. Sabah uyan, evin işini yap, TEDP etkinliklerine katıl, okulda ders yap…Çok yoğun.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
SEVGİ ZENGİNLİK BAŞARI
BAĞIMLILIK AİLE EĞİTİMİ
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ. MESLEK SEÇİMİ NEDEN HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR?
HOŞGELDİNİZ.
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
HAZIRLAYAN ÖZGÜL ÇELİKKALELİ KUTLUK
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
Günün konusu Bağımlılık Bağımlılığın gelişimi 1.
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
Üretim, Tüketim ve Karar Verme: Ekonomi BÖLÜM 9 EKONOMİ OKURYAZARLIĞI Küçük çocuklar, her gün karşılaştıkları için ekonomik kavramların farkındadır.
Onurlu, güçlü ve görünür. KA (Kişisel Asistanlık) nedir? ve kendi ülkenizde gerçek olmasını nasıl sağlarsınız?
ORTAK DERSLER, zorunlu alınması gereken derslerdir, 33 saat ortak zorunlu alınması gereken ders vardır.  SEÇMELİ DERSLER, Genel kültür derslerini kapsar.
BİRİKİM YAPACAĞIM.
ALISVERiS YAPARKEN NELERE DiKKAT EDERSiNiZ ?
‘’-Kİ’’ EKİ VE ‘’Kİ’’ SÖZCÜĞÜNÜN (BAĞLACININ) YAZIMI
HOŞGELDİNİZ. YOL HARİTASI BELİRLEMEK AKILLI TECRÜBEDEN YARARLANIN !
ZAMİRLER HAZIRLAYAN UMUT ÖZBEY TÜRKÇE ÖĞRETMENİ. 1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde zamir kullanılmamıştır? A) Onları geçen gün gördüm. B) Bu soruyu kim.
1-1 İŞ GÖRÜŞMESİ NASIL YAPILIR?
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-DEFTER HİZMETLERİ.
NETWORK MARKETING’E MERHABA
ÖZGEÇMİŞ İŞ ARAMA MÜLAKAT İŞ HAYATI VİDEO KARİYER KAMPÜSTE ARA Ana SayfaAna Sayfa İş hayatı Etkili konuşmanın 7 yoluİş hayatı Etkili konuşmanın 7 yolu.
ÖZGEÇMİŞ-MÜLAKAT işsizlik KUYUMCU -TASARIMCI tezgahtarlık
Mağaza Satış Danışmanlarına Taşpınar Akademi Altın Tavsiyeler.
Sunum transkripti:

FOREVER LIVING PRODUCTS FFT KARİYER OKULU HOŞGELDİNİZ FOREVER LIVING PRODUCTS

FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAK

İLK KONTAK NEDİR ? FFT KARİYER OKULLARI Görüşeceğiniz konu hakkında her kiminle temasa geçmek üzereyseniz, bilmelisiniz ki,ilk kontak safhasındasınız ! Konuşacaklarınıza, mimik ve hareketlerinize çok dikkat etmelisiniz. Unutmayın! Her istediğini söyleyen, istemediğini işitir.

İLK İNTİBA İLK KONTAĞIN GÜCÜ ? FFT KARİYER OKULLARI Düzgün bir kıyafete sahip olmalısınız. Satış ilk 10 saniyede olur!

GÖRÜŞME FİKRİNİ SATMAKTIR ! FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAĞIN AMACI ? GÖRÜŞME FİKRİNİ SATMAKTIR !

İLK KONTAK ARAÇLARI GÜLERYÜZ ROZET NUMUNE KATALOG TABLET KUTUSU FFT KARİYER OKULLARI İLK KONTAK ARAÇLARI GÜLERYÜZ ROZET NUMUNE KATALOG TABLET KUTUSU BASILI MLZ.

MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Bu günlerde moralim çok yüksek ….. Dünyada,alanında rakipsiz bir firmayla çalışmaya başladım….. Hayatımdaki bir çok problemi bu fırsatlarla çözeceğim….. O kadar hızlı kariyer yapıyorum ki buna ben bile şaştım kaldım…..

MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Dünya’da ÖMÜR BOYU kontrat veren bir firmayla çalışıyorum…. Hatta yaptığım herşeyi MİRAS olarak bırakabileceğim…. FLP dünyada 10 Milyondan fazla insanla çalışıyor, bu kadar insanın güvenini kazanmış bir firma….

MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ Dünyada alınabilecek bütün onay ve sertifikalara sahip, üretici bir firmadan, mükemmel ürünler keşfettim. Sağlık kalitesini düşünen herkes, en iyi ürünleri, en ekonomik fiyatlarla alabiliyor. Günlük olarak iyi görünüp, iyi hissetmek istediğimde, bana en iyi garantilerle alışveriş imkanı tanıyan bir dünya devi var.

MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FFT KARİYER OKULLARI MERAKLANDIRMA TEKNİKLERİ FLP o kadar ilginç bir firma ki 33 yıldır ürünlerine 30 GÜN müşteri para iade garantisi veriyor. FLP kasasına giren her 100 TL nin 78 ini bizlere geri ödüyor ….. %78’lik kara ortak olurken bunu SIFIR RİSK ile yapıyorum…...

DAVET, KİŞİYE ÖZEL SUNUM FFT KARİYER OKULLARI DAVET, KİŞİYE ÖZEL SUNUM

TES.’e davet için nasıl EVET cevabı alırız ? FFT KARİYER OKULLARI TES.’e davet için nasıl EVET cevabı alırız ? Kovalarsak kaçıyor! Klasik satış modu : İkna –Savunma Fikirler savaşıyor! Doğru fikir adayınızınkidir.Çünkü o söyledi.! İlgisiz aday (mı) ? Yoksa yanlış sunum mu? Nasıl doğru fikir sizinki olur ? KİŞİYE ÖZEL SUNUM K.Ö.S. 3 aşamadır.

1 - BUZLARI ERİT FFT KARİYER OKULLARI Bu açılış aşamasının amacı ortak noktalar yakalamaktır. Adayınızın hayatından ve sıkıntılarından bahsedin. Kendinizi kabul ettirip, güven kazanana kadar BUZU ERİTMEYE DEVAM edin. Bu aşamanın süresi 3-30 dk. arasıdır.

2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI Görüşmenin en önemli aşamasıdır. Ürün sunmak istiyorsanız “sağlığınız nasıl” sorusuyla, işi sunmak istiyorsanız “işleriniz nasıl” sorusuyla başlayabilirsiniz. Bağlaç sorularıyla adayınızı açın! Nasıl,neden,sonra,öylemi,nereye kadar...

2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI Adayınızın sebebini bulduktan sonra, sorularınızla o sebebi, o anda adayınıza yaşatmalısınız. Bu aşamada kişinin FLP ürünlerini kullanması yada dist. olması için gerekli olan sebebini güçlendirmelisiniz. Adayınızın sebebini, ona söyletmelisiniz. Güçlü Sebep = Güçlü Aday Sebepsiz Aday = Zaman Kaybı

2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI PÜF NOKTA 1 Sizin sebebiniz adayınızla aynı olmayabilir. Unutmayın!Herkesin FLP ile tanışması için farklı sebepleri vardır ve sizinkiyle aynı olmak zorunda değildir.

Adaylarınızın FLP’yi tercih SEBEPLERİ FFT KARİYER OKULLARI 2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL Adaylarınızın FLP’yi tercih SEBEPLERİ Ek Gelir Maddi Özgürlük Kendi İşine Sahip Olmak Daha Fazla Boş Zaman Bireysel Gelişim Yurtiçi ve Yurtdışı Seyahat ve Tatiller Başkalarına Yardım Etmek Sağlıklı Yaşamak Yeni İnsanlarla Tanışmak Emeklilik Miras Bırakmak

2 - SICAK DÜĞMEYİ BUL FFT KARİYER OKULLARI PÜF NOKTA 2 ASLA TAHMİN YÜRÜTMEYİN! Adayınızın sebebini tahmin etmeye kalktığınızda, doğru olsa bile bu adayınızın değil, sizin fikriniz olur ve kabul görmez. Bu yüzden ONA SORUN 

3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET KÖPRÜ – ÜRÜN SUNUMU İÇİN- BİLİYORMUSUN ÇOK ŞANSLISIN. Bende tam bu sebepten dolayı seni ziyarete geldim. Geçen gün bitkisel ürünlerle ilgili bir seminere katıldım. Orda AYNI SENİN GİBİ ….problemi olanların bitkisel ürünlerle bu sıkıntılarından kurtulduklarını gördüm. Hatta ürünler çok ilgimi çekti bende kullanmaya başladım.Orada aklıma sen geldin.Bu konuda eğer ciddi isen sana yardımcı olabilirim. Ardından konuşmanın seyrine göre TELEFON PROMOSYONU yapabilirsiniz.

3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET KÖPRÜ – İŞ SUNUMU İÇİN- BİLİYORMUSUN ÇOK ŞANSLISIN. Bende tam bu sebepten dolayı seni ziyarete geldim. Geçen gün ek gelir fırsatıyla ilgili bir seminere katıldım. Orda AYNI SENİN GİBİ … borcu olan memurların, ev hanımlarının vs. günde birkaç saat çalışarak ayda 300-3000 TL kazanarak bu iş fırsatıyla o sıkıntılarından kurtulduklarını gördüm.Çok ilgimi çekti bende ek olarak bu işe başladım.Orada aklıma sen geldin.Bu konuda eğer ciddi isen sana yardımcı olabilirim. Adayınızı ilk seminere davet ediniz.

3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET PÜF NOKTALARI FFT KARİYER OKULLARI 3 - SICAK DÜĞMEYE DOKUN DAVET PÜF NOKTALARI Adayınız size soru sormaya devam edebilir. Her defasında benzer cevaplar vermelisiniz. Davetinizi yaptıktan sonra orada en fazla 3 dk. kalmalı ve hemen vedalaşıp ayrılmalısınız. Davet konusunda ustalaşmak için çok sayıda görüşme yapmalısınız. Çok konuşmak yerine, nerede duracağını bilen iyi bir dinleyici olmalısınız. UNUTMAYIN!En iyi davet, en çok merak ettirendir!