Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HEDEFİMİZ DÜNYA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HEDEFİMİZ DÜNYA."— Sunum transkripti:

1 HEDEFİMİZ DÜNYA

2 1-1 İŞ GÖRÜŞMESİ’ nin ADIMLARI
GİRİŞ Warm Up….. Öncelikli motivasyon etkeni Kişi analizi Nasıl ın anlatılması…

3 GİRİŞ GÖRÜNÜM herşeyin başlangıcıdır.
Bilinçaltını kırmak ve esnekliğe sevk,bilinç oluşturmak Statü ,çekicilik ŞEKİLLENDİRME, ÜSTÜNLÜK Mesafe ve rahatlık Koku algılaması SES ve NEFES Ritmi

4 BİR BAYİ DE MUTLAKA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER:
1)    İnanç 2)    Dayanıklılık 3)    Süreklilik 4)    Disiplin 5)    Çalışkanlık 6)    Sabır 7)    Anlayış 8)    Pozitif bakış açısı 9)    Mütevazilik

5 YAPMAMIZ GEREKENLER Kişi listesi Randevu İş görüşmesi
Öncelikli motivasyon

6 Hangi insanları tanıyorum?
Kişi Listesi Kişi Listesi oluşturma Hangi insanları tanıyorum? Okul, üniversite Şimdiki ve bundan önceki iş yerlerimden Ailemin ve çocuklarımın çevresinden Akrabalardan Eski ve yeni komşularım Takım arkadaşlarım , Kulüp, Dernek v.s Gittiğim tatil yerlerinden Topluluklar (camiler, cemiyetler)

7 Kişileri Davet Etmek

8 Kişileri Davet Etmek Arkadaşınız sorular soracaktır bu sorulara cevap vermek için bir randevu isteyiniz. Pazartesi ya da Salı senin için uygun mu? Yok diyorsa hangi gün? Saat da mı uygunsun saat 19:00 da mı? Eğer cevap olumluysa randevuya bir gün kala görüşeceğinizi belirtiniz.

9 İŞ TEKLİFİNİ, İŞ TEKLİFİ GİBİ YAPIN
İş teklifi yapmayı öğrenmek belki de bizim işimizdeki en önemli basamaktır. Teklif ettiğimiz bu iş aslında ömür boyu bir ortaklık teklifidir ve sırt sırta vererek , dünyanın en büyük ticaretini inşaa edeceğiz. UNUTMAYIN: Karşınızdaki kişi sadece, eğer sizinle çalışırsa başına neler gelecek bunu merak ediyor.

10 KALİTELİ DAVET YAPMAK ve AĞIRLAMA:
Davet şekliniz sizin ve karşınızdaki adayın işi gördüğü açıyı yansıtır. Kaliteli bir iş için kaliteli sunum ortamları gerekir. Takım elbiseli şık baylar ve bayanlar. Karşınızdaki kişiye görsel olarak da hitap edin.

11 1 - 1 iş görüşmesi

12 ISINMA Bu açılış aşamasının amacı ortak noktalar yakalamaktır.
5N+1 K ? Onun hayatından ve sıkıntılarından bahsedin. Güven oluşana kadar ORTALIĞI ISITMAYA DEVAM edin. TAHMİN İ kırın.

13 ‘EVET’ Noktası * Acıdan sakınmak Ciddileşme başlar.
Bu aşamada kişinin “ÖNCELİKLİ MOTİVASYON ETKENİ”ni bulmayı öğreneceksiniz. Karşınızdaki * Gelişme sağlamak * Acıdan sakınmak mı istiyor?

14 FARKLI YAKLAŞIMLAR FARKLI SONUÇLAR DOĞURUR!
“Ne yaparsan yap, KALİTELİ ve DÜRÜST OLSUN” aksi takdirde yapma. Binlerce network”çü hergün birilerini oraya,buraya çekiştiriyorlar. Bizim bir farkımız var. “SİZ BİLİRSİNİZ”

15 ADAYLARINIZIN iŞE BAŞLAMAYA KARAR VERMESi
SİZİN: *Hiçbir zaman risk almayacağınız ve sadece karı paylaşmaya yönelik bir işiniz var. *Dünyanın en iyi ekibiyle çalısıyorsunuz *Harika seçenekler ve ortak olduğunuz harika bir firma var. *İşiniz sizin çabalarınızla hergün büyüyecektir. Bu da size sürekli artan bir gelir ve gelecek garantisidir . Network”te ikna yoktur. Birçok kişi bu hataya düşer ve işini zorlaştırır. Gerçek şu ki; adaylarınız size güven geliştirirler.Sizin gibi olabilmeyi isterler.

16 İŞ HAYATINDA YIKILMAZ OLMANIN SIRLARI
MAZERET YOK : Mazeret üretmek insanların çok seri yaptığı bir harekettir. Birçok kişinin başarısızlığının temelini oluşturur. Mazeret üretmeden yaşamayı öğrenmek, yaşamanın belki de en zor yoludur. Mazeret Yok Bırakmak Şikayet

17 İŞ HAYATINDA YIKILMAZ OLMANIN SIRLARI
  ŞİKAYET ETMEK YOK: Birçok kişi işler planlandığı gibi gitmediğinde bazı terslikler olduğunda hemen çevresinde suçlayacak birilerini arar. Çünkü bu en kolay yoldur. “O YAPTI” bunu söylerken işaret parmaklarıyla da göstermeyi ihmal etmezler. Oysa bir parmak karşıyı gösterirken üç parmak da kendilerini gösterir. Mazeret Yok Bırakmak Şikayet HER ZAMAN ÇÖZÜMLERE ODAKLANIN! KENDİNİZİ DÜRÜSTLÜKLE ELEŞTİRİN ve HATALARINIZI HERKESTEN ÖNCE KABUL EDİN!

18 İŞ HAYATINDA YIKILMAZ OLMANIN SIRLARI
ASLA BIRAKMAYIN: Hayatta başarısız kimseyi göremezsiniz. Şaşırdınız mı? Bu bir gerçektir. Ama başarmadan bırakmış çok insan bulursunuz ! Mazeret Yok Bırakmak Şikayet Yukarıdaki 3 felsefeyi hayatınıza adapte ederseniz, iş hayatınızın hızla iyileşeceğini göreceksiniz. Böylece çok daha güvenilir ve üretken biri olacaksınız.

19 CESUR OLUN ve CESARET VERİN:
Başarmak için içinizdeki canavarı ortaya çıkarın ve kendinize sorun bu insanların benden farkı ne? Hayatınızdaki hiçbir şeyi değiştirmeden ve riske atmadan satış yapabilirsiniz. Cesur olmak gözü kara olmak değildir. Cesur olmak her türlü durumu inceleyip başınıza gelebilecek en kötü şeyi bulmak ve bunu göze alarak harekete geçmektir.

20 SiZE BASARI KAZANDIRACAK iŞLERi DiĞERLERiNDEN AYIRIN.
1)    Plan yapmak. 2)    Hedefler belirlemek. 3)    Kişisel Kontak Listesi yapmak ve yenilemek 4)    Stratejiler yapmak. 5)    Tecrübe paylaşımları. 6)    Kayıt yapmak 7)    Reklam yaparak,yeni adaylar geliştirmek. 8)    İş tanıtım toplantılarına, yanınızda yeni bir adayla katılmak. 9)    Eğitim Seminerlerine,yanınızda maksimum ekiple katılmak. 10)  1:1 İş ve Strateji Toplantıları yapmak. 11)  Ekibinize yeni kişilerin dahil olması için alt gruba yardım 12)  Grup Toplantıları yapmak. 13)  Yaptığınız planların nasıl gittiğini kontrol edip, planları düzeltmek 14)  Hedeflerinize ulaşmak 

21

22 Siz kendinizi neye layık görürseniz başınıza o gelecektir. M
Siz kendinizi neye layık görürseniz başınıza o gelecektir. M. Strachowich

23 Satış”ta VİZYONUNUZ kadar ileri gidersiniz
Satış”ta VİZYONUNUZ kadar ileri gidersiniz.Bilmeniz değil yapmanız önemli. LİMİT ‘’SİZ’’SİNİZ


"HEDEFİMİZ DÜNYA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları