HÜRREM SULTAN’IN DALGALARLA DANSI BİR AKTUR KLASİĞİ 27 AGUSTOS 2012

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Advertisements

SATRANÇ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ
Ela Ela,Lale el ele. Ela lale al. Lale at al. Ela ata et al.
 Bu ünitede öğrenciler mevsimleri ve mevsimleri birbirinden ayıran özellikleri öğrenecekler.  21.yüzyıl becerileri: Bilgi ve Medya Okur Yazarlığı.
Beğeneceğinizi umduğum “Rudyard Kipling”in anlamlı ve güzel bir şiiri
BİR HAYAT REHBERİ! BİR HAYAT REHBERİ! ♫ Lütfen sesi açınız! ♫ Lütfen sesi açınız!
SEN OLSAYDIN ADALET İÇİN NE DERDİN?. SEN AT OLSAYDIN ADALET İÇİN NE DERDİN?
E şsiz B ir M edeniyetin İ zleri… Bir kuş cıvıltısı bize neyi anlatır ?
TURİZMİN GELİŞMESİNE ETKİ EDEN UNSURLAR
1/20 Sıfat A B C D Bu adamların her iş kötüdür. Evcil hayvan yetiştirmek oldukça zordur. İstanbul’a ancak on iki saatte varabilirsiniz. Köy evinde yalnız.
Hayatı yavaşlatma kararımız doğrultusunda ilk adımı atıp,Heybeliada’ya yerleştik. İlk defa misafirliğe gelen siz dostlarımızla bu mutluluğu paylaştık.Bu.
UÇMAYI BAŞARAN İLK İNSAN
Müzikle izleyiniz. Bir-bir uzaklaşmakta konaklanacak hanlar, Yolcular yoruldukça, yollara kar yağıyor... Heybedeki azığı kim düşünür, kim anlar? Eller.
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
BİR DATÇA MASALI AGUSTOS 2012
Hazırlayan: Kenan Nemli 6/B 247
Sunum: Ahmet YORDAM Bursa-Mustafakemalpaşa Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni.
OSMANLIDA DEVLET YÖNETİMİ
Osmanlı Devleti Ho ş görü Anlayı ş ı II. BAYEZiT Yahudilerin Osmanlı’ya Sığınması 1492’de İspanya tarafında sürgün edilen 200 binden fazla Sefarad Yahudisinin.
BOZKIRDA YAZ SAATLERİ Ceyhun Atıf Kansu
Avareyim Asûdeyim Yorgunum...
ELMA Al elma, sulu elma. Öyle güzel dalda durma, Alır seni yerim.
Uluğ Bey( ).
ÇAĞRI.
CÜMLE ÇEŞİTLERİ:.
MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun HALK OYUNLARI Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Sibel Kara BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Selim Kuruoğlu FEN LABORATUVARI George.
Biz Türküyüz, Türküyü söyleyende biz Türküler bizi,biz kendimizi anlatırız.Bizi tanımadan anlamaz Kimse söylediklerimizden, Hatta birde “ GÜZEL “ derler.
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN VE ONUN ADALETİ
OKUL ÖNCESİ 2. ÖĞRETİM 3. SINIF
BRANŞ DERSLERİ BÜLTENİ
MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Sibel Kara BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Selim Kuruoğlu FEN LABORATUVARI George.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
YENİ CAMİ.
SULTAN AHMET CAMİİ.
Atasözleri.
MİMAR SİNAN Mimar Sinan 1490’da Kayseri’ye bağlı Gesi nahiyesinin Ağırnas köyünde doğmuştur. 1512’de devşirme olarak alınıp “acemi oğlanlar” okulunda eğitim.
TÜRKÇE Birey ve Toplum.
Sultan 2.Bayezid Camii - Amasya
HAZIRLAYAN:SONER ÖZTÜRK
İSİM TAMLAMALARI.
NECİP FAZIL KISAKÜREK.
Süleymaniye Camii.
BİZ KİMİZ ? Önce Uçuş Emniyeti ve Güvenlik bilinci ile Havadan Görüntüleme, Havadan Tanıtım ve Reklam vb. hizmetlerini.
BAYRAK TÜRKÇE.
HACI ALİ BİLAL CUMHURİYET
MÜZİK Ebru Fidan DRAMA Osman Dursun MODERN DANS Dinçkal Tunca BİLGİSAYAR Sibel Kara BALE Seçil Akbaş BEDEN EĞİTİMİ Selim Kuruoğlu YÜZME Selim Kuruoğlu,
GEZİ YAZISI GEZİ YAZISI.
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
OSMANLI DEVLETİ’NİN PADİŞAHLARI
ONUR ÜNLÜ.
İÇİNDEKİLER Doğumu&Hayatı Eserleri Ölümü Evliya Çelebi 2.
Çin düşünürü Lao Tzu'nun öyküsü
OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE GEZİ ALANLARI VE GÖZLEM
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Besin Zincirinde Enerji Akışı.
BRANŞ BÜLTENİ.
OSMANLI İPARATORLUĞU DURAKLAMA VE GERİLEME DÖNEMİ ( )
AKDENİZ TURU-4.
TURİZMDE REHBERLİK Öğr. Gör. A. Özlem ÇALIK.
MIMAR SINAN. , Mimar Sinan, 1489'da Kayseri'nin Ağırnas köyünde dünyaya geldi. 1511'de devşirme olarak İstanbul'a geldi ve Acemi Oğlanlar Ocağı'na girdi.
TOPKAPI SARAYI.

HAZIRLAYANLAR EBRAR ÇAKIR BEYZA EFE KEVSER ÇAYIR
PADİŞAHLARIMIZ VE ANNELERİ
Türk Bayrağının Ortaya Çıkışı Sunu
Kural – 16 Kale Vuruşu.
ZEHRA STYLE.
 Çengelhan, Kanunî Sultan Süleyman döneminde, Mihrimah Sultan’ın eşi Damat Rüstem Paşa tarafından 1522–1523 yıllarında yaptırılmıştır. Beş yüz yıla yakın.
M İ MAR S İ NAN. MİMAR SİNAN [1490 – 1588] Büyük Osmanlı mimarı. Kayseri’nin Ağırnas köyünde doğdu. 1511’de Yavuz Sultan Selim zamanında devşirme olarak.
1980 SONRASI MİSTİK DUYARLILIK ŞİİRİ
Sunum transkripti:

HÜRREM SULTAN’IN DALGALARLA DANSI BİR AKTUR KLASİĞİ 27 AGUSTOS 2012 ZEHRA ve NAZIM ŞUVAĞ Çifti Ailesi ve Aktur Dostları ile birlikte gelenekselleşmiş tekne gezilerini bu yıl da gerçekleştirdiler. Teknenin adının Hürrem Sultan olması herkesin merakla takip ettiği Muhteşem Yüzyıl dizisini anımsattı. Hürrem Sultan’dan sonra Muhteşem Süleyman da karizması ve şahane sesiyle gezimizin başrol oyuncusu oldu.

Ve beklenen an geldi. Hürrem Sultan İhtişamlı Aktur koyunu geride bırakıp yeni koylar keşfetmeye yol almıştı .Ekip dizideki entrikaların aksine uyumu ,motivasyonu ,neşesi, dayanışması ile tekne dalgaları rahatça aşıyordu.

ŞAHANEDİR KAHVALTI VAKTİ Sultan Süleyman adaleti ile peynir dilimleme sanatı Yaprak sarma dolmalar Zehra Sultan’dan. Enfestiiiiii

YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ AYRI GİTMEZ!

«HER KİM Kİ BU KADAR YİYE TEZ DENİZE GİRE!» MUHTEŞEM SÜLEYMAN BUYURUR: «HER KİM Kİ BU KADAR YİYE TEZ DENİZE GİRE!»

EFE GÖZLÜĞÜNÜ SUYA DÜŞÜRÜR, JAMİ SUYA ATLAR: GÖZYAŞI İLE YAZILAN TARİH: EFE GÖZLÜĞÜNÜ SUYA DÜŞÜRÜR, JAMİ SUYA ATLAR: Gözlük öncesi ve Sonrası. hüngür  Ve Jami gözlüğü kurtarmanın huzuru içinde uykuya dalar...

ADRENALİN DOLU ANLAR: MALKOÇOĞLU PRINCE HER GÖRDÜĞÜ KAYAYA TIRMANIR VE ORADAN ATLAR, JAMİ KORUMADA, İPEK VİDEODA, ANNE BABA DUADADIR:

ADRENALİN DOLU ANLAR: MALKAÇOĞLU PRINCE HER GÖRDÜĞÜ KAYAYA TIRMANIR VE ORADAN ATLAR, JAMİ KORUMADA, İPEK VİDEODADIR: Ve Malkoçoğlu kayadan atlar ... Bu atlamalar ,tırmanmalar ile baş edemeyen Hükümdar buyurur: «Tez havada kuş gibi uçan bir alamet yapılaa!..» Gözlük öncesi ve Sonrası. hüngür 

Ayipek Hatun geri kalır mı hiç,o da atlar hemennnn Çekebildin mi Hünkarım? Renkli sinemaskop hem de... Ala

Selimiye’ye gidip de Sardunya’da yemek yememek olmaz!

Deniz kabarmış,dalgalar artmışken imdada Hünkar’ın muhteşem sesi yetişir, Sardunya ziyafetinden sonra müzik ziyafeti başlar Dedesini takip eden Şehzade Efe anlamlı bir şarkı ile devam eder: «Dağ başını duman almış..»

Bizim dizide entrika yok,dostluk var sevgi var,güleryüz vardı

Bizim dizide entrika yok,dostluk var sevgi var,güleryüz var

Kaptan-ı Derya Rıfat Paşa ve ekibi de şahane idi Kaptan-ı Derya Rıfat Paşa ve ekibi de şahane idi. Henüz doğmamış mürettebat bile görevdeydi...

Kaptan-ı Derya Rıfat Paşa ve ekibi de şahane idi. Işın Sultan bile harita çözerek destek verdi...

HÜRREM SULTAN GEZİ FOTOROMANI Yapım Yönetim: Hürrem Zehra Sultan Müzik: Muhteşem Nazım Hünkar Senaryo: Pargalı Necdet Efendi ve her daim desteği Gül Hatice Sultan. Dublörsüz İşler: Malkoçoğlu Nazımcan Han Su altı güvenlik: Bahriye Nazırı Jami Hatun Video:Ay-ipek Hatun Çocuk oyuncu koçu: Floransa Beyi Sinyor Luigi Dış-işleri:Brigitte Sultan ve Mihrimah Selin Sultan Diş-işleri:Mahpeyker Ümit Sultan Harita Metod:Işın Çelebi Sultan S O N