Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
PAPERWORK DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Yazılım Geliştirme ve Java
+ Daha Verimli Akıllı Bir Ev
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Haluk Safi Genel Müdür KAMU HASTANELER BİRLİĞİ ve SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ ÜZERİNDE YAZILIM MİMARİSİN ETKİLERİ Haluk Safi Genel.
İstanbul /Tüyap Kongre Merkezi
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Doküman Kodu : OEK Revizyon No : 04 Yayın Tarihi : TEM OFSET ORGANİZASYON ŞEMASI YÖNETİM KURULU GENEL MÜDÜR SATIŞ MÜDÜRÜ ÜRETİM MÜDÜRÜ FİNANSMAN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
BİLGİSAYAR ve ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
Türkiye’de Uzaktan Eğitim*
ADÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Stratejik Planı,
Mustafa Akgül Linux Kullanıcılar Derneği LINUX, E-DEVLET VE BİLGİ TOPLUMU.
İNOVASYON NEDİR? Sunan Bülent Orta Stratejik Yapılandırma Danışmanı
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ULAKBİM Vedat Mert Güneri Dursun Ali Çolak
Girişimcilik.
TGSD Başvuru Formu Dikkat Edilecek Hususlar
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Şabanözü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Stratejik Planı.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
Uygulama Dersi Proje Örneği
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Temel Bilişim Eğitiminde Enformatik Bölümlerinin Rolü
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
MERSİN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2008–2012 STRATEJİK PLANI Şubat 2008.

ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Merhaba Değerli Misafirler
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Web Ortamında Arama Yapmak R. Orçun MADRAN. Arama Motorları Arama Motorları, günümüzün popüler bilgiye erişim sistemlerinin başında yer almaktadır. Bir.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Metin DURAN Genel Müdür
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
DEĞERLENDİRME KOMİSYONU SUNUMU
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
Uzaktan ve Karma Eğitim
Evren’le Bütünleşin Metin Sancarbarlaz
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım Faaliyet alanları MEB ihaleleri Personel ve organizasyon yapısı Misyon ve vizyon Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Faaliyet alanları 1994’e kadar :Ticari Yazılım 1994’ten itibaren Eğitim Yazılımları (ELİT CLASS) 2000 yılında EDUSOFT ve COMPEDIA firmalarının Türkiye dağıtımını (Multimedia İngilizce) 2007 de web tabanlı İngilizce : Q Group 2011: Doküman Yönetimi - EES BizDocs Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Müşteri dağılımı Şu anda yurdun dört bir yanına dağılmış: 40.000 üzerinde eğitim yazılımı 10.000 üzerinde Ticari Yazılım kullanıcımız vardır Ayrıca 200.000 üzerinde öğrenci okullarda ürünlerimizi kullanarak eğitimlerini daha verimli olarak sürdürmektedir. Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Ürünlerimiz EES – Biz Docs / Doküman ve İş Akış yönetim sistemi Q –Online / web tabanlı İngilizce eğt. Eğitim Yazılımları ELİT CLASS : İlk ve Orta Öğretim BDE Yazılımları ENGLISH PLUS : İngilizce Dil Eğitim Yazılımları COMPEDIA : Eğlenceli Eğitim Yazılımları Ticari yazılımlar Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

Dünya Bankası destekli MEB ihalelerindeki hizmetlerimiz ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Dünya Bankası destekli MEB ihalelerindeki hizmetlerimiz 1995 - MEB 53 BDO okulu 1996 - MEB 341 ticaret lisesi 1997 - YÖK - 34 eğitim fakültesi 1998 - MEB 182 BLO okulu 1999 – Yazılım teslimleri ile Talim Terbiye Kurulu onayı alındı. (Türkiye ‘de ilk) Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 2000 yılından sonra Eğitim teknolojileri alanındaki en önemli oyunculardan biri olduk Zincir marketlerde 300.000 in üzerinde ürün dağıtımı yapıldı Q group ile üniversitelerde çok özel projeler üretildi. Üniversitelerle olan çalışmalarımız neticesinde EES – BizDocs ürününün Üniversite kanalı dağıtıcısı olduk. http://www.elitsoft.com.tr/referanslar.html Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

Üniversite Referanslarımız ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Üniversite Referanslarımız Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

Üniversite Referanslarımız ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Üniversite Referanslarımız Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

Üniversite Referanslarımız ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Üniversite Referanslarımız Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Personel Yapısı İstanbul’da 12 kişi Fiziki üretim Dağıtım Finans ve Pazarlama Ar-Ge Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Misyonumuz Ciddi pazarı olan, başta yazılım olmak üzere, bilgi teknolojisi ürünlerini : üretmek veya yerelleştirmek yurtiçi-yurtdışı pazarlamak Ayrıca, ender bulunacak meydan okuyucu konularda, özel projeler geliştirmek. Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

ELİT YAZILIM Ltd Şti - Şirket Profili - ver 7.2 Vizyonumuz Üretirken - Ciddi Ar-Ge teknikleri uygulamak - Teknolojiyi çok yakından takip etmek Ürün ve hizmetleri tasarlarken -“Değer katacak” özellikleri kullanmak -Farklılaşmayı yakalamak Ürünlerin dağıtımını ve satış öncesi / sonrası hizmetlerini gerçekleştirirken - Uygulama personelini - Bayileri - Eğitim ve servis merkezlerini sürekli geliştirmek ve eğitmek Toplam Kalite prensiplerini her alanda uygulamak Yorumlara göre hedefleri gözden geçirmek Elit Yazılım Ltd. Şti. Ekim 2011

Teşekkürler