Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sonraki sayfayı görmek için tıklayınız. Yakın birliklerden timler getirildi, karakolun etrafına mayınlar döşendi, ağır silâhlarla takviyeler yapıldı.
Advertisements

PKK TERÖRÜ İLE ASKERİ MÜCADELE
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ NİSAN MUSTAFA AKGÜN.
ŞEHİTLERİM.
Çanakkale geçilmez Bomba şimşekleri beyninden inip her siperin Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin. Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer, O.
HAZIRLAYANLAR: ÖZLEM AÇIKGÖZ, NEVİN BAYRAK
ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KUTLU OLSUN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KUTLU OLSUN
SESLİDİR with the hope you to feel the pain before that you have not realized until the teror had reached to you. Terör size ulaşmadan anlayamadığınız.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
ASKERLİĞİMİZİ YAPTIK MI ?
Lider dediğin; Hedefleri gibi Zafer zafer benimdir diyebilenin, muvaffakiyet, muvaffak olacağım diye başlayanın ve muvaffak oldum diyebilenindir.
APO'YU TÜRKİYE'YE PAKETLEMELERİNİN NEDENİ ŞİMDİ ANLAŞILDI MI ?
Aslı DİNÇMAN İzmir, 25 Temmuz TEMMUZ GEÇTİ VE SANDIKTAN, HER NE KADAR YADSIMAK İSTEDİYSEK DE, HEPİMİZİN ÖNCEDEN KESTİREBİLDİĞİ SONUÇ ÇIKTI: “AKP”
Bu bir değişimin fotoromanıdır…. VATANDAŞLA NASIL KONUŞULUR - 1 …lan al ananı da git…
ÇANAKKALE ASKERLERİ YAZAN:YAŞAR UZUN.
TIKANDI BABA Seval KEMERTAŞ tarafından düzenlenmiştir.
ŞEHİTLERİM
İSTİKLAL MARŞI VE KABULU
1 HUKUK ve SİYASET OKULU – 8 Şubat 2008 X BAYAN: Biz uluslar arası ilişkilerde… ( Montaj Arası ) Birol BAŞARAN: Ben bütün toplumlarda hukuka ihtiyaç olduğunu,
BU UNUTULUR MU ? (Ama maalesef unuttuk)
ATATÜRK’ÜN KİŞİLİĞİ.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük T.B.M.M.’nin Açılması
SLAYT GEÇİŞLERİ OTOMATİKTİR… LÜTFEN TIKLAMAYINIZ…
ÇAĞDAŞ TÜRK VE DÜNYA TARİHİ
Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk?
Bilgilenelim-Bilinçlenelim
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-  TBMM Hükümeti, Mustafa Kemal’in başkanlığında iç ve dış düşmanlarla savaşa başladı. Bu savaş, Kurtuluş Savaş’ıydı. Hükümet, kararlı tutumuyla ilk.
Sofya Manastır İstanbul Selanik Mustafa Kemal’in hayatının ve düşüncelerinin şekillenmesinde dört şehir etkili olmuştur. Bu şehirler.
VATANINI SEVEN HERKES SONUNA KADAR OKUSUN
ÇANAKKALE SAVAŞI
İLETİŞİMDE KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARININ ROLÜ
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük KÖRFEZ SAVAŞLARI ve DOĞAL KAYNAKLARIMIZ
Fransızca Bir Dergi.. Maria Claire… Türkiye’de de yayınlanıyor..
Atatürk'ün Gizemleri.
ÇANAKKALE DESTANI bilgidagi.com.
ÇANAKKALE SAVAŞI.
HERKES NE ZAMAN ÖLÜR ELBET GÜLÜNÜN SOLDUĞU AKŞAM TURGUT UYAR
Aydınlar Ocağı Kültür Hizmetidir
Bizler bugüne kadar, Kurtuluş Savası denince aklımıza hiç
ÖNCE VATAN Bu toprağa nice canlar verildi, Haindir ülkemi satan diyorum, Zalimler ordusu yere serildi, Önce vatan sonra vatan diyorum. Toprağını sürdüm.
EDİP BAŞER: TÜRKİYE SİLAHLI HAREKAT BAŞLATABİLİR Terör örgütü PKK ile mücadele özel temsilcisi Emekli Orgeneral Edip Başer, ‘ PKK’nın silahlı unsurlarını.
GENELGE VE KONGRELERİN ÖNEMLERİ
Face Book Erdal Sarızeybek TÜRKİYE’DE TERÖRÜN SON HAMLESİ.
MEHMET KÜÇÜKYILMAZ TARİH ÖĞRETMENİ.
Cumhuriyete Nasıl Kavuştuk?
KURTULUŞ SAVAŞINDA TÜRK KADINI
Hazırlayan:Yasin KAYNAR Serkan AKKAYA
ATATÜRK’ÜN GÖREV ALDIĞI SAVAŞLAR
MİLLİ MÜCADELE.
Niçin Bayram Yapıyoruz ? Cumhuriyet ilan edilmeden önce devletimizin adı Osmanlı Devleti’ydi. Osmanlı Devleti padişahlar tarafından yönetiliyordu. Bazı.
ÇAĞDAŞ TÜRKİYE YOLUNDA ADIMLAR.
SEVR ANTLAŞMASI 10 AĞUSTOS 1920
17 Mayıs 2016 Salı günü MARDİN ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı.
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal’in Şehirleri
(E)Tuğg.Doç.Dr. Oktay Bingöl
BAŞKOMUTANLIK MEYDAN SAVAŞI (30 AĞUSTOS 1922)
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.
MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE KADIN KAHRAMANLAR. Dünyada hiç bir milletin kadını "Ben Anadolu Kadınından fazla çalıştım. Milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte.
TÜRK BEŞLERİ.
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM / DOĞU VE GÜNEY DÜŞMANA DİRENİYOR
1. DÜNYA SAVAŞI VE SONUÇLARI
Cumhuriyetimizin Kurucusu… Mustafa Kemal ATATÜRK.
HALİDE EDİP ADIVAR.
Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı.
ŞEHİTLERİM.
ŞEHİTLERİM.
. 15 Temmuz darbe girişimi, darbecilerin verdiği adıyla Yurtta Sulh Harekâtı, Temmuz 2016 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde.
Sunum transkripti:

Türk ulusuna bu ve benzeri gerçekleri zamanında açıklamak, aktarmak, aydın olduğunu varsayan hepimizin öncelikli görevi olmalıydı. Satılmış hainler takımı bu tür oyunları sergilemeye cesaret edememeli, sergilese de seyirci bulamamalıydı. Çok gecikilmiş olmasına rağmen zaman tamamıyla geçmiş sayılmaz. Ancak, daha fazla gecikmeden hepimizin olanaklarımız ölçüsünde, halkımıza, özellikle de çocuklarımıza ve gençlerimize, doğruları anlatma konusunda görev ve sorumluluk üstlenmemiz gerekiyor. Aksi halde, oturduğumuz yerde hainlerle işbirliği yapmış, onlara yardım ve yataklık etmiş sayılırız diye düşünüyorum. Saygılarımla. Edip Başer Emekli Orgeneral

Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz Şemdinli' de dükkanında bomba patlayanı mağdur sanıyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. O bir PKK'lı terörist. 15 Ağustos 1984 yılında Şemdinli' yi basan PKK'lı gruba kılavuzluk yapan terörist.  Olay günü Şemdinli'ye gelen DEHAP'lı bir grup okullara girip öğrencileri sınıflarından çıkardı. Liseli gençleri kışkırtan provokatörler, onları sokaklara döküp bebek katili Abdullah ÖCALAN lehine slogan attırdılar.

Türkiye' yi bölüp parçalayabilmek için bütün güçleriyle mücadele eden vatan hainleri şimdi de Şemdinli tiyatrosunu sahneye koydu. Amerika'nın B.O.P (Büyük Ortadoğu Projesi)'ni gerçekleştirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri’ni yok etmek isteyen İngiliz ve ABD ajanlarına yerli işbirlikçiler de destek verdi. Mütareke basını ve bazı AB destekli gruplar da olaya çanak tutarak kendilerine verilen rolü oynadılar. Patlamaları incelemek bahanesiyle yöreye akın eden heyetler dükkanında bomba patlayan sabıkalı terörist Seferi YILMAZ'ın anlattıklarına inandı.

Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi Vatanı koruyan askerlerimiz ise adeta linç edildi. Seferi YILMAZ'a mikrofon uzatan televizyon kanalları adeta bu teröristi bilirkişi ilan ettiler ve ihanet şebekeleri hainliği Türk Adaleti tarafından tescillenen sabıkalı teröristin; "Bu iş savaştan rant bekleyenlerin işidir. Halkın tepkisini görüyorsunuz. Bu olay göründüğünden derindir ve iyi bir şekilde incelenmelidir. Mutlaka detaylandırılmalıdır.” şeklindeki açıklamalarını TV kanallarında on beş dakikada bir döndüre döndüre yayınlamaktan geri kalmadılar.

Oysa Terörist Seferi YILMAZ'ın kirli geçmişi Türk Milleti' nin hafızasındaki tazeliğini halen koruyor. 15 Ağustos 1984 yılında terörist Seferi YILMAZ'ın kılavuzluğunda Şemdinli' yi basan PKK'lı bir grubun teröristin saldırısında  Askerlik Şubesi Başkanı Tuncay ŞENEREROL ve Jandarma Çavuş Sedat KURUM ağır yaralanmış, Astsubay Memiş ARIBAŞ ise şehit olmuştu. Seferi YILMAZ baskın sırasında girdiği bir kahvehanede silahıyla vatandaşları etkisiz hale getirerek; "Biz geldik. Artık Kürdistan'ı kurduk. Gelin bizimle yaşayın. Yaşasın PKK Kürdistan'ı" diye slogan atıp kaçmıştı.

15 Ağustos 1984 yılındaki bu eyleme bizzat katılan PKK' lı terörist Mustafa ÇİMEN, Diyarbakır 1 No'lu Askeri Mahkemesinin 07.05.1985 tarihli oturumunda bakınız terörist Seferi YILMAZ ile ilgili neler söylüyor; " Seferi YILMAZ Şemdinli'yi iyi bildiği için bizlere kılavuzluk yapıyordu. Seferi YILMAZ önümüze düştü. Baran, Mehmet ASLAN ve Celal'i Jandarma Karakolunun karşısındaki camii ile yol arasına yerleştirdi.  Bizi de yanına alıp inşaat halindeki Askerlik Şubesine götürüp, üst katına çıkardı. Bizi yerleştirdikten sonra geri dönüp Abdullah EKİNCİ'nin yanına gitti.  Askerlik Şubesinin üst katına yerleştiğimizde bende Bisifing denilen roket atar, Şerif'te G-1, Halit'te Diktiriyof, Hamit'te G-1 silahları vardı.  Önce ben gazinoya roket atarla hedef alıp ateş ettim. Roket ağaca çarptı. Bana verilen talimata göre bir mermi daha kullanmam gerekiyordu. Ama ikinci mermiyi atmaktan vazgeçtim. Diğer arkadaşlarım subay gazinosunu sürekli olarak ateşe tuttular. 4 Dakika kadar ateş ettikten sonra inip çekildik. Abdullah EKİNCİ, Dişsiz Mahmut, Seferi YILMAZ biz yukarıdan gazinoya ateş ederken, onlarda yine gazinoyu hedef alarak ateş etmişlerdi. 10 dakika sonra Şemdinli' yi tamamen terk ettik ve saldırı grubu olarak trafonun orada buluştuk. Zaten birlikte geri çekilmiştik. Propaganda ve ajitasyon grubu silah seslerinin kesilmesi üzerine onlarda geri çekilip trafonun yanına gelmişlerdi."

İşte mütareke basını tarafından "mağdur" ilan edilen, Başbakan tarafından eli sıkılıp sırtı sıvazlanan vatan haini Seferi YILMAZ!..