Competent Jerks, Loveable Fools

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
Advertisements

Türkiye’deki Kamu İnternet Siteleri Ne Kadar Vatandaş Odaklı?
EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MEZUNLARIMIZ 1 ÖĞRENCİMİZ TIP FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ HUKUK FAKÜLTESİ 1 ÖĞRENCİMİZ MİMARLIK 1 ÖĞRENCİMİZ İNŞAAT MÜHENDİSLİK.
‘Yaşadığımız Kent SAMSUN’
ÇERÇEVE KYOTO. Atmosfere salınan sera gazı miktarı %5'e çekilecek Endüstriden, motorlu taşıtlardan, ısıtmadan kaynaklanan sera gazı miktarını azaltmaya.
ULAŞIM VE EKOLOJİ.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Kaynakları -.
EN İYİ UYGULAMALAR KİTAPÇIĞI Şubat ’in ikinci yarısında, CDP Türkiye İngiliz Hükümeti Refah Fonu’ndan aldığı destek ile yeni bir proje başlattı.
Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN
Sıradışı Bir Liderlik Okulu Okul Adı: 80. Yıl İ.Ö.O. Grup No: 3 Çalışma Konusu: Güneş Enerjisi.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
TGSD Başvuru Formu Dikkat Edilecek Hususlar
Prof. Dr. Habip ASAN, TPE Başkanı 31 Ekim2013, İZMİR Türkiye’de Yenilikçi Üretim Yapısına Geçişte Sınai Mülkiyet Alanında Yaşanan Gelişmeler.
HAB İ TAT KALKINMA VE YÖNET İŞİ M DERNE Ğİ Öztopuz Cad. Okul Yolu Sok. No:13 Ulus Mah. Ortaköy Be ş ikta ş İ stanbul Tel: / 15
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Budak DİLLİ ICCI Mayıs 2010 Türkiye’nin 2023 Enerji Hedefleri ve Strateji Belgesinin Değerlendirilmesi Budak DİLLİ ICCI Mayıs 2010.
YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI: RÜZGAR ENERJİSİ
Sıradışı Bir Liderlik Okulu Okul Adı: 80. Yıl İ.Ö.O. Grup No: 2 Çalışma Konusu: Toprak Enerjisi.
HLC GRUP A.Ş. BAYİ EĞİTİMİ.
KİM. KİM MİTRA KİMDİR? HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI, BİLGELİĞİN ve IŞIĞIN MİTRA, HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI,
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
Sıradışı Bir Liderlik Okulu
GAIA YEŞİL İSTANBUL PROJESİ İ STANBUL´UN SORUNLARI Hava kirliliği Su Elektrik üretimi Betonlaşma ve yeşil alanların neredeyse hiç kalmaması.
İstanbul-25 Nisan 2008 “Hayata Artı” GENÇLİK PROGRAMI.
ÇEVRE DOSTU BT YAKLAŞIMLARI
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İLE MÜCADELEDE SGP DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI - 15 Nisan 2005 İklim Değişikliği ve SGP İklim Değişikliği Odak Alanı.
YGA “ Geleceğin Liderlerini Keşfeder ”
KÜRESEL EKONOMİK YENİDEN YAPILANMA SÜRECİNDE TÜRKİYE EKONOMİSİ Türkiye’nin Stratejik Sektörlerinde Temel Politikalar Paneli - Enerji Sektörü - Necmiddin.
1. Türkiye ekonomisinin büyüme trendi düşmektedir.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
BURSA LİDERLİK FORUMU EKİBİ1. 2 Forum Gündemi  Başlarken | Forumun Tanıtımı  Modül 1 | İyi Uygulama ve Kaynakları İncelemek  Modül 2 | Web.
EKO-OKULLAR.
(c) Copyright 1 KURUMSAL KAYNAK YÖNETİMİ VE İŞ İSTİHBARATI STRATEJIK VE İŞLEVSEL PLANLAMA TEKNOLOJİSİ.
YENİLENEBİLİR ve YENİLENEMEZ ENERJİ KAYNAKLARI
European Commission Enterprise and Industrie Avrupa İşletmeler Ağı 25 - KASIM BSN ANATOLIA.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 7 HAZİRAN 2010.
Mesleki Eğitimde Stratejik Ortaklık
Yeşil Teknoloji Çevreci bir Yaklaşım Onur T. KUTLU Habtekus’09
İLİMİZDE BULUNAN ANADOLU-ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ
EĞİTİMDE YARATICI DRAMA
Proje Adı : Lost Globe (Kayıp Küre)
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
SANAYİ İÇİN DAHA ETKİN MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ Borusan Holding Agah Uğur 20 Mayıs 2004.
Neler Öğreneceğiz ? eTwinning projeleri nedir ?
Yeni Medya ve Sosyal Medya
SBS. FEN LİSELERİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSELERİ ANADOLU LİSELERİ ANADOLU TEKNİK VE MESLEK LİSELERİ ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSELERİ ANADOLU OTELCİLİK.
C Creating A Awareness on R Responsible E Energy.
TEPEBAŞI BELEDİYESİ İlk Altın Puan Sertifika Kamu Binası / Türkiye
Okullarda Kariyer Planlama Okul – Veli İletişimi
Yazılım Sektöründe Kariyer Olanakları & Destek – Hibe – Teşvikler Yücel Doğan CENG ’03 IE ’13
İllerde Hangi Verimlilik Projeleri Uygulanabilir? Dr. Yücel Özkara Sanayi ve Teknoloji Uzmanı, Verimlilik Genel Müdürlüğü 2016 Yılı Verimlilik Projeleri.
TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI Yiğit Kulabaş Turkcell Genel Müdür Yardımcısı.
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA). AB ve Türkiye Sivil Toplum Diyaloğu IV.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
Teknoloji ve tasarım dersi
Su Ayak İzi ve Sanal Su ( ) Bu dersin notları, Water Footprint Network web sayfasında bulunan ve Twente University öğretim üyesi Prof. Dr. Arjen.
YENİLENEBİLİR ve YENİLENEMEZ ENERJİ KAYNAKLARI
Nasıl bir enerji politikası?
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.
Bir Oyunun Oluşturulması: Oynanış Şekli, Teknolojisi ve Hikayesi
Helin su acer. C Creating A Awareness on R Responsible.
İKTİSAT Enerji Tasarrufu - Enerji Kaynakları -. Enerji Tasarrufu – Enerji Kaynakları Aslında doğada yenilenemeyen enerji türü yoktur. Fakat bazı enerji.
İNOVASYON.
Sağlık Bilimleri Fakültesi
TEKNOLOJİ VE BİLGİ TRANSFERİNDE ULUSLARARASI FUARLARIN ÖNEMİ
Sunum transkripti:

Competent Jerks, Loveable Fools Çift Kanatlı Liderler Yetiştirmek Young Guru Academy YGA is a leadership school that discovers and educates socially responsible leaders. eg

YGA Liderlik Zirvesinde 2010 yılında 33 bin Başvuru arasından seçilen 2.000 Lider Adayı YGA Liderlik Zirvesinde eg

YGA’lı Liderler Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor Bu keşfin ve gelişimin ilk basamağı okullarımızda başlıyor. Bizim okulumuz gibi 150 tane okulda düzenlenen OKU DÜŞÜN PAYLAŞ kütüphanelerindeki 13 haftalık programla başlıyor. Haritadaki şehirlerde üniversiteli abi ve ablalarımız ODP kütüphanelerinde bizleri keşfetmek, geleceğin liderlerini yetiştirmek için her hafta seans yapıyorlar. Türkiye’de 150 okulda OkuDüşünPaylaş kütüphanesi

YGA Yeşil Enerji Oyunu Oyunun Amacı Vicdani Zekası Yüksek Yeşil Teknolojilere duyarlı Yenilenebilir enerjinin tanımı ve önemini kavratma Uygulanmakta olan ve yeni geliştirilen enerji türleri ile ilgili bilgilendirme Enerji türlerinin dünya üzerindeki sonuçları hakkında farkındalık yaratma Akıllı şehirler kavramı ile yaratıcı fikirler yaratma Enerji tasarrufu ve verimliliği Çevreye karşı duyarlılığı destekleme

YGA Yeşil Enerji Oyunu v1.0 Oyun Hikayesi Yıl 2011  Kirli bir çevre Yardım bekleyen Belediye Başkanı YGA İnovasyon Merkezi Keşifler ve Bilgi soruları Yeni teknolojiler Gazete duyuruları Yıl 2023  Yeşil ve temiz bir çevre Yüksek Verimlilik puanı 2011 2023 2011 yılında başlayan senaryoda belediye başkanı şehri kirli havadan kurtarmak için YGA’lılardan yardım istiyor. YGA inovasyon merkeziyle beraber sorulara cevap verilerek veya gerektiğinde para kullanılarak yeni teknolojiler bulunuyor. Şehir üzerinde yapılan büyük değişiklikler şehir gazetesindeki manşetlerde duyuruluyor. 2023 yılına kadar çocuğun en temiz şehri yaratması ve en yüksek verimlilik puanını yakalamsı hedefleniyor.

YGA Yeşil Enerji Oyunu v1.0

YGA Yeşil Enerji Oyunu v1.0 Oyundan kareler 2011 2023

CENG491 Project: YGA Yeşil Enerji Oyunu v2.0 Unity 3D vb. 3D Modelleme ve Senaryo Destegi Multiplayer Web browser ve exe. Hedef kitle 12+ Türkçe, ingilizce Oyun paylaşım ekranı Ekstra: Görme engelliler için 2123’te küresel ısınma sonucu yıkılmış şehirler Yeni bir şehir yaratma Yeşil vs. Fosil (Challenge) Teknolojik keşifler Şehirler arası etkileşim Karbon ticareti, elektrik ticareti, kirlilik, teknoloji transferi, global protokoller, atık ticareti vb. Görev tamamlanmasi ile seviye atlama

Bilgi icin : sahin.caglayan@yga.org.tr 0544 937 6453 Teşekkürler... Bilgi icin : sahin.caglayan@yga.org.tr 0544 937 6453