İLERİ, Arama-Kurtarma, Yangınla Mücadele, Savunma ve Güvenlik alanında en ileri teknolojiye sahip, fonksiyonel ve yüksek kaliteli ürünlerin geliştirilmesi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
gelecek nereye; siz ORAY’a…
Advertisements

Sorular ve Cevaplar.
ÇELİK HALAT STANDARTLARI
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
ASANSÖR İNŞAAT, ELEKTRİK, DEMİR İŞLERİ AÇIKLAMALARI
EYMEN MAKİNA İNŞ. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı
MSS® GRUP – Mop Sil Sistemi Copyright©MSS Grup Ltd Şti.
LKŞİİİİİİİİ TİC. LTD.ŞTİ
Ümit TARHAN Daire Başkanı
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
ALPA ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET ÖMER AKKAŞ
Tavuk Yolma Makinası Küçük ve orta çapta tavuk üreticileri, organik tavuk yetiştiricileri, köy tavuğu üreticileri, kapalı kümes tavuk besi çiftlikleri,
İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ Gemi Teçhizatı Test Merkezi
2011 YILI BAŞLICA ÇALIŞMALAR Sayılı “Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması Ve Uygulanmasına Dair Kanun” ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği.
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
C.A.M. KESİM OPTİMİZASYONU
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
BTN Elektronik Güvenlik
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
KOBİ GELİŞTİRME KOMİSYONU
ELEEN ENERJİ VERİMLİLİĞİ ve ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ETKİNLİĞİ D. Konuralp PİRİNÇÇİ ODTÜ Teknokent Ostim Merkezi
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Ahmet ÖZBEKLER, KOSGEB Çankırı Hizmet Merkezi
Savunma Sanayiinde Gelinen Aşama Sav-Tek 2008 Kongresi ODTÜ, 26 Haziran 2008.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
T R Z TRZ.
MICHELIN 2007 Michelin Oto aksesuarları Türkiye Distribütörü:
HiperTech Ltd. Hiperbarik Sistem Teknolojilerinde Lider.
ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARI TEKNOLOJİSİ
Otomotiv Sanayi ve Çevre Prof. Dr. Göksel N
KRONİK BÖBREK HASTALIKLI HASTAYA YAKLAŞIM
Assessed to ISO 9001 LPCB ref. no. 926
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE SU YALITIMININ
IPA II Dönemi Hazırlıkları
AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
İpli kurtarma ekipmanı- Düşme koruma ekipmanı
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
Metin DURAN Genel Müdür
Kritik Finansal Sistemlerde Yazılım Değişiklik ve Takip Yönetim Sistemi Mehmet Vacit BAYDARMAN BİLGİ TEKNOLOJİLERİ.
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
Karbon Ayak İzini Azaltmanın Yolları 1
Comidat Ürün Tanıtım Kataloğu.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
BÖLÜM 2 ARAÇ SINIFLANDIRMA
ARİFİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
SUNUM
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
1. Yakıt tasarrufu 2. Sürtünme 3. Aerodinamik 4. Konfor 5. Ergonomi maliyeti.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

İLERİ, Arama-Kurtarma, Yangınla Mücadele, Savunma ve Güvenlik alanında en ileri teknolojiye sahip, fonksiyonel ve yüksek kaliteli ürünlerin geliştirilmesi ve üretimi ile yurt içi ve yurt dışında pazarlama, satış, eğitim ve teknik destek hizmetlerini vermektedir. İLERİ HAKKINDA Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Taşınabilir ve Hızlıdır CG PowerCutter taşınabilir, hafif bir el aleti olduğundan, acil durumlarda erişilmesi en zor noktalarda rahatlıkla kullanılabilir : • Arazideki kurtarma operasyonları • Yıkılmış binalar • Özel operasyonlar CG PowerCutter araçlarda, teknelerde, helikopterde kolaylıkla saklanabilir. Sırtta veya belde taşınabilir. Güç Kaynağı Gerektirmez CG PowerCutter’ın yüksek kesim gücü, barut esaslı bir kartuşla sağlanır. 2 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Kinetik Enerji 3 CG PowerCutter, statik enerjili ekipmanların kesemediği zorlu nesneleri kinetik enerji kullanarak keser : • Elektrik Kablosu yaklaşık 90 mm • Çelik Tel yaklaşık 60 mm • Dikişsiz boru çapı 60 mm, eti 8 mm • Güçlendirilmiş Çubuk yaklaşık 30 mm • Araç direkleri, direksiyon milleri, pedallar • Zincirler, kilitler CG PowerCutter sivil ve askeri amaçlar için hayat kurtaran bir alettir. 3 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Teknik Bilgiler Onaylar 4 • Boy 650 mm 25” • En 156 mm 6” • Ağırlık 6.2 kg 13 lb • Ağız aralığı 90 mm 31/2” • Avrupa CE Makine Yönetmeliği 89/392/EEC • TÜV ve GS Düzenlemeleri • PTB CIP Onayı • NATO Stok Numarası CG Power Cutter, güç kartuşlarıyla beraber dünya çapında hava, kara, deniz ve demir yolları ile taşıma testine ve onayına sahiptir. Güç kartuşlarının sınıflandırması 0323 UN numarası, 1.4S kategorisi ile sınıflandırılmıştır. CG PowerCutter Saab Bofors Dynamics AB tarafından ISO 9001 ve ISO 14001 standartları çerçevesinde üretilmektedir. 4 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Taşıma Sandığı Taşıma Sandığı aynı zamanda güç kartuşlarını da içerecek şekilde onaya sahiptir. 5 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Kit İçeriği CG Power Cutter M1  Bakım Seti  Kullanıcı El kİtabı  Yağ (Break Free CLP)  Loctite 243 6 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

 Güç Kartuşları 50 adet/kutu 7 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Onaylı taşıma kolisi. Azami 20 kartuş kutusu için 8 Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Savunma, Arama-Kurtarma, Güvenlik, Medikal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ATB İş Merkezi, C Blok No:82, Macunköy, 06370 Ankara Tel: (312) 397 4669 – 99 Faks: (312) 397 3646 ileri@ilerisavunma.com www.ilerisavunma.com