NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Kardanadam festival.
1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
2011 MİLANO ULUSLAR ARASI MOBİLYA FUAR RAPORU 2011 Salone Internazionale del Mobile.
SIGN İSTANBUL 2011 Uluslararası 13. Açıkhava Reklamcılığı Fuarı ARALIK 2011 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
ENERJİ GÜVENLİĞİ ve ENERJİ ARZI
Enerji Performans Uygulamaları,
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
EUROMAR.
1 BASIN TOPLANTISI 12 Mayıs 2012 İstanbul. 2 ALEXANDER KÜHNEL Hannover-Messe International İstanbul.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
İSMAİL TURGUT
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
HAYAT HOLDING.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
SÜREKLİ MESLEKİ GELİŞİM Dipl.-Ing. Architect Mesut TANYEL Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi University of Applied Sciences Dortmund Serbest Mimar.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Mohammed IV Futbol Akademisi. Proje Yeri: FasFas Proje Ofisi: Groupe 3 Architectes, SaléGroupe 3 ArchitectesSalé İşveren: Association Mohammed VI de.
Ruhr Metropolü Duisburg- Batı Avrupa’ya Açılan Kapı Uluslararası Ticaret Merkezi Gaziantep’in Kardeş Şehri Bir çok Türk KOBİ’sinin Yeni Evi Batı Avrupa’nın.
Bİlİyor musunuz? Bİnanizin yapi kullanim İznİ
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Serdar Yegül & Soner Tümüklü
5. Dünya Su Forumu bir sonraki Forumun programını oluşturma ortaklık WWC-Türkiye-Uluslar arası paydaş başlangıç toplantısı İstanbul– 19 Mart 2007.
EN İYİ UYGULAMALAR KİTAPÇIĞI Şubat ’in ikinci yarısında, CDP Türkiye İngiliz Hükümeti Refah Fonu’ndan aldığı destek ile yeni bir proje başlattı.
REW İSTANBUL Uluslararası 7. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı 8-11 Haziran 2011 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İSTANBUL.
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket YETİŞ’in Takdimi , İstanbul.
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
Başbakanlık e-Kurum Projesi 18 Ocak 2010 Dr. Nihat YURT Başbakanlık EKG.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Konutlarda Isı Yalıtım Zorunluluğu ve Enerji Kimlik Belgesi Uygulaması
Şirket Tanıtım Sunumu.
ŞEHİR PLANLAMA –İMAR HUKUKU
WORLD HALAL UNION SUMMIT 2015/BURSA.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
HAFTA III KISIM 2. Uluslararası Seramik Fuarı – TÜYAP 2010.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
Mobil Teknolojiler ve Akıllı Şebekeler
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
EXPO 2015 İZMİR için Yol Haritası
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
İSMOB 2015 Bilgilendirme Sunumu
SPOR ENDÜSTRİSİ BÖLÜMLEME MODELİ
Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
Şehir Pazarlama: Gelecekle İletişim
SAĞLIK, KÜLTÜR ve SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL HAZİRAN 2018 DÖNEM BRİFİNGİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TEKNOLOJİ VE BİLGİ TRANSFERİNDE ULUSLARARASI FUARLARIN ÖNEMİ
Sunum transkripti:

NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle ortaya çıkmıştır.

NE ZAMAN? NEREDE? 5 - 9 Şubat 2008 4 - 7 Şubat 2009 III. 3 - 6 Şubat 2010 IV. 5 - 8 Ekim 2011 NEREDE? Fiera Milano, Rho

FIERA MILANO, RHO OTOPARKLAR VE METRO GİRİŞLER VE HOLLER

FUAR KAPSAMI: Kaba İnşaat İç mimari ve aksesuar Tesisat ve Yenilenebilir Enerji Yapı Sistemleri ve Malzemeleri İnşaat ve İlgili Alanlarda Planlama ve Hizmetler Tasarım ve İnşaat için Software ve Hardware Şantiyeye Yönelik Donanım, Teknoloji ve Çözümler Spora Yönelik Tesisat, Havuz, Fitness ve Kent Mobilyaları

HEDEF KİTLE • Profesyoneller • İç tasarımcılar • Tasarım büroları • İnşaat şirketleri • Teknik uzmanlar, güvenlik uzmanları • Bina yöneticileri • Branşlaşmış inşaat şirketleri ve zanaatkarlar • Kamuda ve yerel yönetimlerde görevli uzman ve memurlar • Kapı ve pencere üreticileri • Tesisatçılar • Büyük marketler ve yapı marketleri • Üniversiteler ve mesleki eğitim merkezleri

MADE expo’YU NEDEN ZİYARET ETMELİ? Avrupa’nın 2010 yılında inşaat sektöründeki tek fuarı. Fiera Milano, Avrupa’nın en iyi ve en büyük fuar merkezi 118 ülkeden 200.000’i aşkın ziyaretçi 50 ülkeden 1.300 gazeteci Expo 2015 perspektifinde başrolde olmak için direkt bir bağlantı Yenilikçilik, tasarım, araştırma ve 100’den fazla bilimsel etkinlik Dünya çapında tanınmış kişilerin katıldığı tartışmalar ve kültürel etkinlikler.

MADE expo 2008’DEN SAYILAR iLK FUAR 1.914 KATILIMCI 40 ÜLKE İTALYA’NIN 20 BÖLGESİ İTALYA’NIN 98 VİLAYETİ 107.018 M2 NET STAND ALANI 717 AKREDİTE GAZETECİ 170.779 ZİYARETÇİ • TASARIMCILAR ve MİMARLAR • İNŞAAT ŞİRKETLERİ • KAPI VE PENCERE ÜRETİCİLERİ • BAYİ VE DİSTRİBÜTÖRLER • KAMU YÖNETİCİLERİ

MADE expo 2009’DEN SAYILAR iKiNCi FUAR 1.739 KATILIMCI FİRMA 118 ÜLKE İTALYA’NIN 20 BÖLGESİ İTALYA’NIN 98 VİLAYETİ 100.000 M2’DEN FAZLA NET STAND ALANI 1309 AKREDİTE GAZETECİ 200.126 ZİYARETÇİ • TASARIMCILAR ve MİMARLAR • İNŞAAT ŞİRKETLERİ • KAPI VE PENCERE ÜRETİCİLERİ • BAYİ VE DİSTRİBÜTÖRLER • KAMU YÖNETİCİLERİ

MADE expo 2009: 4,5 MİLYON € YATIRIM İLETİŞİM VE REKLAM YATIRIMI MADE expo 2009: 4,5 MİLYON € YATIRIM

MADEexpo 2009: ZİYARETÇİLERİN MİLLİYETİ

MADEexpo 2009: YABANCI ZİYARETÇİLERİN KITALARA GÖRE ORANLARI

MADEexpo 2009: ZİYARETÇİLER

WWW.MADEEXPO.IT

ŞUBAT 2010’DA GÖRÜŞMEK ÜZERE