Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

tarihi itibariyle Kütüphanemiz "Yordam 2001" Kütüphane Otomasyon Programı ile çalışmaktadır. Web sayfamızda ( yerleştirilen.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
IP PBX.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
Merkezi Hastane Randevu Sistemi
CWIZ CALL CENTER.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU.
DÜZENLİ YOLCU VE TURİZM TAŞIMACILIĞI
© 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu. © 2011 T.C. Kamu İhale Kurumu Kamu İhale Kurumu Kamu Alımlarını İzleme ve Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı TİTUBB Uygulamaları.
ATIK YÖNETİMİNDE ENVANTER VE ONLINE UYGULAMALAR ATIK YÖNETİMİ UYGULAMASI (TABS, MOTAT, KDS) Arzu NURAY Şube Md. V.
AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASINDA KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI 15 – 16 KASIM 2011 GRUP 4 BİLGİ İŞLEM SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ.
Bilgi Güvenliği Şubesi
DIŞ TİCARET VERİ SİSTEMİ
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI. BAKANLIĞIMIZ PERSONELİNİN ADINA UZANTILI E-POSTA ADRESİ KULLANIMI.
VERİ GİRİŞLERİ.
Web sayfamızda ( manas. edu
UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
(KARAR DESTEK SİSTEMİ) KULLANIMI
ÇEVRİMİÇİ ÇEVRE İZİNLERİ
KEFİL KURULUŞ YÖNÜYLE TIR SİSTEMİ /Ankara
AİLE SOSYAL DESTEK PROGRAMI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI 1.
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
1/22 TÜRKSATBilişim “iletişim herşeydir”. 2/22 KURULUŞ 5189 sayılı Kanun ile 22 Temmuz 2004 tarihinde özel hukuk hükümlerine tabi ve ticaret kanunu hükümleri.
4006 B İ L İ M FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI. TÜB İ TAK Bilim Fuarı TÜB İ TAK Bilim ve Toplum Dairesi Tarafından Yürütülen Bilim Fuarları Destekleme Programı.
E-Tebligat Nedir.
VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ
 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 456)  5.2. Gelir Vergisi Mükelleflerinin Bildirimi ve Elektronik Tebligat Adresi Edinmesi  Elektronik tebligat.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BİLSEM TANILAMA SÜRECİ
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
E-Arşiv Fatura. Tebliğler: 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu 433 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği-Aralık Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel.
Gelir İdaresi Başkanlığı. ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR? Elektronik Tebligat, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu ve 456 sıra no.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği.
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
MHRS nedir? Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS);
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
İRİS GTB KULLANIM KLAVUZU
MOTORLU ARAÇLARDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
E- Devlet Yapısı ve Bilgi Teknolojileri Sunum 6 Öğr. Gör. Mehmet Akif Barış 1/34.
DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI
S İ VR İ KAYA SRC E Ğİ T İ M KURUMLARI İ Ş ORGAN İ ZASYONU.
DST ELEKTRONİK VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
AYKOME Uygulaması 1.
RİSKLİ GEBELİK TAKİP SİSTEMİ
ÇANAKKALEDEN DUMLUPINARA YÜKSELEN ŞANLI BAYRAK
Tablet Menü.
Türkiye’nin e-Dönüşüm Lideri
Akıl Defteri.
Tablet Menü.
KEPMutabakat Çözümü.
KEP-BORDRO HİZMETİ.
KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
U-ETDS Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Yükseköğretim Kurulu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
AKDENİZ UNİVERSİTESİ FİNİKE MESLEK YÜKSEK OKULU DERS : TEHLİKELİ MADDE TAŞIMACILIĞI AD : ABDURRAHMAN SOYAD : KAYAN NO :
Sunum transkripti:

Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019 U-ETDS Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019

U-ETDS ye Kimler Entegre Olacak?

U-ETDS Entegrasyon Şeması Otobüs Terminalleri Kargo Taşımacılığı Tarifeli Yolcu Taşımacılığı Yapan Firmalar Tarifesiz Yolcu Taşımacılığı Yapan Firmalar UETDS EGM Yük Taşımacılığı Yapan Firmalar JANDARMA DİĞER KAMU KURUMLARI KDGM Veri Analizi

Yük Taşımacılığı Yapan Firmalar U-ETDS ye Hangi Verileri Gönderecekler?

Yük Taşımacılığı Verileri U-ETDS Taşıma Bilgileri Plaka1 / Plaka2 Şoför1 / Şoför2 TC Kimlik No Yük Cinsi Yük Miktarı (Kg-Ton) Taşıma Bedeli Yükleme-Boşaltma Tarihi ve Saati Tehlikeli Madde için Yükün UN Bilgileri Taşıma Şekli Gönderici / Alıcı Bilgileri Gönderici Vergi No Gönderici Unvan Alıcı Vergi No Alıcı Unvan

U-ETDS ye Veriler Nasıl Gönderilecek?

U-ETDS Veri Transferi 1) e-Devlet Herhangi bir Bilgisayar Programı kullanmayan Taşımacılar bu yöntemi kullanabilirler. kamu.turkiye.gov.tr www.turkiye.gov.tr

E-Devlet ten Veri transferi yapabilmek için neler gerekiyor? 1- E-devlet Şifresi 2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Operatör Yetkilendirmesi (Bölge Müdürlükleri) veya Firma Yetkilisi Tarafından E-devlet Yetkilendirmesi ***E-devlet üzerinden veri transferi yapacak taşımacı herhangi bir kısıtlama olmaksızın istediği yerden, istediği bilgisayar, tablet veya cep telefonu üzerinden veri transferi yapabilir.

U-ETDS Veri Transferi www.turkiye.gov.tr

U-ETDS Veri Transferi 2) Web Servis Herhangi bir Bilgisayar Programı Kullanan Taşımacılar bu yöntemi kullanacaktır. Bilgisayar Programı U-ETDS Web Servis Taşıma Verileri

Web-Servis ile veri transferi yapabilmek için neler gerekiyor? 1- Bilgisayar Programı, 2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Web-Servis Yetkilendirmesi (Bölge Müdürlükleri veya Firma Yetkilisi Tarafından E-devlet üzerinden) 3-Yetkilendirmeyi yapan Birime Taşımacının Statik IP beyanı, 4- Kullanılan Bilgisayar Programı üreticisinin U-ETDS ye entegrasyonu için yapılacak teknik işlemler. *** Web-Servis ile veri transferi yapacak taşımacı, yetkilendirme aşamasında beyan ettiği Statik IP üzerinden veri transferi yapabilir. Yetkilendirme sonrası; ServisKullanıcıAdı, Şifre ve Tanımlı Statik IP lerin bulunduğu Yetkilendirme Formu ilgili kişiye teslim edilecektir.

U-ETDS Veri Transferi 3) Mobil Herhangi bir Bilgisayar Programı kullanmayan Taşımacılar bu yöntemi kullanabilirler. U-ETDS

Mobil Veri transferi yapabilmek için neler gerekiyor? 1- Yetkilendirme işlemi yapılır. 2- U-ETDS Mobil Uygulaması indirilir. 3- Mobil Uygulama üzerinden üyelik gerçekleştirilir.

U-ETDS Web-Servislerinin Firmalara Faydaları Firmalarımız kendi Yetki Belgesi ve taşıtlarının taşıt kartı Kontrollerini yapabilir. Firmalar taşıtlarının, Araç Muayene Bilgisini sorgulayabilir Firmalar şoförlerinin ve şoför adaylarının SRC geçerlilik bilgilerini sorgulayabilirler.

U-ETDS Taşımacı ve Yük Sahibini Buluşturma Platformu (Planlanan) Taşımacı U-ETDS Mobil Uygulaması üzerinden bildirim bilgileri yanında isterse ilave birtakım bilgiler gönderir. Bu veriler üzerinden Taşıma Güzergahındaki firmalar yük verebileceği taşımacıları ve alabilecekleri yük miktarlarını sorgulayabilir.

VERİYİ İŞLEME VE RAPORLAMA Özet Olarak U-ETDS Süreçleri VERİYİ AKTARMA VERİYİ SUNMA YETKİLENDİRME VERİYİ İŞLEME VE RAPORLAMA VERİ TOPLAMA

U-ETDS ye Yönelik Sorular Nasıl Cevaplandırılacak?

U-ETDS Mail Grubu uetds@uab.gov.tr

U-ETDS Çağrı Merkezi 203 16 16 203 12 31 203 12 43 203 12 45 203 12 53 203 12 54

U-ETDS Portal Arayüzü kdgm.gov.tr uetds.uab.gov.tr

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 2019 Teşekkürler.