KAPALI GRUP KÜLTÜR TURLARI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 24 Uluslararası Rotary Başkanı John.
5. Hendese Grup Toplantısı
ÇOKGENLER.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL MÜDÜRLÜK
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
YÖNETİM VE ORGANİZASYON
HAYATI PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA MERKEZİ
Twin Grubu * Twin grubu 1995 yılından beri dünyanın her yerindeki Öğrencilere dil eğitimi vermektedir. * Yüksek standartlarda hizmet veren.
Hassas Görevler hassas…çok….
2012 AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI OPERASYON VE UYGULAMA PANELİ
Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS.
6 Sınıf Düzen Kuşağı.
SOSYAL MEDYA.
TODUP VE ÖĞRENCİ ARAŞTIRMALARI GRUBU.
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
2009 Eğitim Yılı Çalıştayı Dönem 4 ve 5 Raporu. Başlıklar  Stajlar  Teorik dersler  Pratik eğitimi  Sınavlar  Yardımcı eğitim alanları  Öğretim.
İŞLEYİŞ Etkinlik ÖncesiEtkinlik SırasındaEtkinlik Sonrası Ege Engin.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
SUNSET GRİLL&BAR 1994 senesinde Ulus Park’ında açılan Sunset Grill&Bar, İstanbul’un lider “fine dining” restoranlarından biridir. Ulus Park’ın içinde yer.
Doç. Dr. Mehmet Cihan YAVUZ
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Toplumsal Duyarlılık Projesi
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
Ailemizdeki Lider.
Boğaziçi Üniversitesi Web Site Tasarım Çalışması
EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI
HARMANCIK 75. YIL ÇOK PROGRAMLI LİSESİ Leonardo Da Vinci Hareketlilik Projesi 2012.
Happy New Year
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
EĞİTİMDE AİLENİN ÖNEMİ
Dersin Öğretim Üyesi: Prof.Dr. Canan ÇETİN
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
OLUMLU DİSİPLİN YÖNTEMLERİ
ÇOCUKLA KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMEK
SBS'DE BAŞARI İÇİN ALTIN ÖNERİLER.  Sınavdan bir gün önce kuru baklagiller gibi gaz yapıcı besinler tüketmeyin.  Midenize ağır gelebilecek çok yağlı.
Bu derste, Sınıfta istenmeyen davranışların önlenmesi
Bulanık Mantık Kavramlar:
Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, GİRİŞ Özellikle buharlı gemilerin ve tren yollarının gelişmesi, konaklama hizmetlerindeki.
Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi. Etkinliğin Tanıtımı  Alanya’ nın mükemmel atmosferiyle beraber bir gün boyu sürmesi planlanan ve derneğimizin ‘’Uçmayan.
“Günde defa karar anıyla karşı karşıya kalıyoruz.” Jan Carlzon, İskandinav Hava yolları Başkanı.
Bu konuda, grupla psikolojik danışmayı anlayabilmek için bu alanda kullanılan bazı kavramlara değinilmiştir.
OLUMLU DİSİPLİN YÖNTEMLERİ
Adem Göleç Doç.Dr. Katılımcılar: Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Senato Üyeleri 2015 KTMÜ ÖSYM Sınavı Aday Değerlendirme Anketi Sonuçları.
İktİsadİ ve Hukukİ sİstemler ve polİtİkalar
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. ZEYNEL BEY ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2.
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ OKUL TANITIMLARI. BATMAN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ 2.
Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Rehberlik Servisi.
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ DERSİ KAPSAMINDA
Kurumsal Kültür Yapılandırma Projesi
SOSYAL MEDYA.
ŞEHİT ÖZCAN KAN FEN LİSESİ
Erken çocukluk dönemi fen ve matematik eğitimi için ortam hazırlama
Makro Uygulamada Sosyal Hizmet Uzmanının Özellikleri
TÜRKİYE’NİN KONGRE ve FUAR TURİZMİNE İLİŞKİN SORUNLARI
ARİFİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
MÜŞTERİ KAVRAMI Piyasadaki herhangi bir ürünü satın alan ya da faydalanan bu kişiler tüketici olarak adlandırılmaktadır. Ancak, ürün farklılaşması talep.
YENİŞEHİR EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
GASTRONOMİ UZMANLIĞI, TURLARI VE REHBERLİĞİ
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK TOPLULUĞU
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

KAPALI GRUP KÜLTÜR TURLARI a) Günü birlik turlar b) Konaklamalı turlar

Kapalı Tur ne demektir ! Ortak bir geçmişe, belli bir yaşanmışlığa sahip yada aynı meslek gruplarının oluşturduğu ortak paydalı toplulukların; birlikte vakit geçirmek için tercih ettikleri tur şekli…

Tur Programı oluştururken… Grubun yaşı Grubun hareket kabiliyeti Grubun ilgi alanları Grup kişi sayısı Tur bölgesinin turizm altyapısı Ulaşım imkanları…. Göz önünde bulundurulmalı Çok sık bir arada olamayan grup üyelerinin, birlikte kaliteli zaman geçirmeleri sağlanmalı…. Mümkünse program tam pansiyon hizmet olarak verilmelidir

Tur programı hakkında bilgilendirme Hizmet alınacak mekanlar hakkında bilgi…

Tur Esnasında…. Bu tur gruplar münferit oluşan grupların aksine birlikte hareket etmeyi tercih ederler. Organizasyonda bu durum göz önünde bulundurulmalıdır Tarihi mekanlarda grup fotoğrafları çektirmek Bir arada toplu yemek yemek Akşam özel bir etkinlik yapmak…. Grubun ve turun ahengini arttıracaktır....

DİKKAT! Bu tür organizasyonlarda grup üyeleri birbirini tanıdıkları için bazen ortak bir karar alıp programda değişiklik yapmak isteyebilirler!!! Kapalı grup dahi olsa grubun bir başka lideri de olsa gruptan bir kişi bile çekimser kalıyorsa önceden duyurulmuş gezi programı uygulanmalıdır. Kapalı grupların en büyük riski birlikte karar alıp programın aksamasına sebep olabilmeleridir. Bu müdahaleler sonucu doğa bilecek aksamalarda yine acenteyi veya rehberi sorumlu tutarlar…

Tur bitiminde… Tur sonrasında kapalı gruplarda çekilen fotoğrafların herkese ulaşmasını sağlamak, ortak bir mail veya whatsapp grubu oluşturmak bir sonra ki gezi organizasyonları için kolaylık sağlayacaktır. Tur sonunda bir sonraki organizasyon için alternatifler sunarak, grubun ortak ilgisini çekecek destinasyonları grupla birlikte karar vermek hizmetin devamlılığı için faydalı olacaktır.

DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İBRAHİM TANRIVERDİ