HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
Advertisements

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Kurma Yükümlülüğü.
SİGORTACILIK EĞİTİM MERKEZİ
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
Cam Vakıf Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. Ve İştirakleri Sosyal Güvenlik ve Bilimsel Araştırma Vakfı Temsilciler Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı.
Farabi Değişim Programı Tanıtımı. Farabi Programı, Yüksek Öğretim Kurum- ları arasında, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programıdır. Erasmus ile benzerlik.
Serbest muhasebeci mali müşavir sigortası. Serbest muhasebeci mali müşavir sorumluluk sigortası Bu sigorta ile Sigortacı, Sigortalının vermekte olduğu.
LUCA BILGISAYARLı MUHASEBE PROGRAMı Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Şubat
ATP MESLEK ALANLARINA GEÇİŞ KOŞULLARI
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
Gazi Üniversitesi Bilgi Paketi Süreç Bilgilendirme Toplantısı 25 MART 2014.
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
NİSAN Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır. Şuan 94 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
2 SANAYİ ALANININ ŞEHİR MERKEZİNE GÖRE KONUMU 3 Kastamonu Belediye Başkanlığı olarak şehirdeki her iki eski sanayi sitesinin şehir yerleşik alanı içerisinde.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
#Geçici Koruma GEÇİCİ KORUMA SAĞLANAN YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİNE DAİR YÖNETMELİK ve UYGULANMASI.
HAZIRLAYANIN; ADI SOYADI; İLVE ÇEBİ NUMARA:
TARIM ALANI. Okulumuz serası Çukurova Kalkınma ajansı projesi kapsamında 2013 yılında yapılmıştır. Seralarımız toplam 1.5 dönüm olmak üzere iki seradan.
KARAMAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
Pazarlama İlkeleri.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME SÜRECİ
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
YETERSİZLİĞİ OLAN BİREYLERE İLİŞKİN ULUSLARARASI YASAL DÜZENLEMELER
E-OKUL VE MEBBİS SİSTEMİNİN KULLANILMASI
Yrd. Doç. Dr. Burcu Ilgaz Yıldırım Arş. Gör. Dr. Özlem Sökmen Gürçam
ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL YARDIM VE KURTARMA HİZMETLERİ (112) AMBULANS EKİPLERİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİN İŞ DOYUMLARININ VE ETKİLEYEN ETMENLERİN.
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
Sendikaların Uluslararası
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
PROGRAMLI ÖĞRETİM Tanımı:
Proje Oluşturma ve Yönetimi Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
GENEL MUHASEBE.
TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ 2017
T- Testİ: ORTALAMALAR ARASI FARKLARIN TEST EDİLMESİ
Proje Oluşturma ve Yönetimi
Bitirme Çalışması Konu Başlığı
(EDS462/OMB504) OKUL DENEYİMİ – II
Bu sorunlar neden çözülmeli?
KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM İÇ DENETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
ÇOCUK KORUMA HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON STRATEJİ BELGESİ
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Ankara 112 Acil Sağlık Hizmetleri
Ağustos 2009 Eğitim Merkezi Seminerleri
12 Ticari Alacaklar 12 Ticari Alacaklar 22 Ticari Alacaklar
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018 ALES/2)
HAZİRAN DÖNEMİ SEMİNER ÇALIŞMALARI
Türkiye Atıf Dizini nedir?
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E-POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
ÜGD TEBLİĞLERİ ve TAREKS
6569 Sayılı Kanunla değiştirilen 2547 Sayılı Kanunun 44
Marmara Üniversitesi Mekatronik Tezli YL Programı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
KİMLİK YÖNETİM SİSTEMİ
Açıköğretim e-Destek Hizmeti
Yurtiçi Fuar için devlet destekleri
TEŞHİSLE İLİŞKİLİ GRUPLAR (TİG) TÜRKİYE UYGULAMASI
DEMOKRASİ YOLUNDA TÜRKİYE
(Merkezi Yönetim) Bütçenin Hazırlanması
Sunum transkripti:

HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ HAZİRAN – ARALIK ÇALIŞMA RAPORU ÜYELİK ÇALIŞMASI 2019

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ ÜYELİK ve AİDAT TAHSİLAT ÇALIŞMASI Üye Bilgisi Üye Sayısı Yeni Üyelik Başvurusu 62 Üyeliği Aktifleşen 14 Nakil ve üyelik iptali 32 Toplam Üye Sayısı (17 Aralık 2018 itibarıyla) 7149

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ Üyelik İşlemleri ve İletişim Hizmetleri Üye bilgilerinin DERBİS sistemine girişi yapıldı. Üyelerle iletişimin sağlanması ve aidat gelirlerinin arttırılması için E-Posta güncellemesi yapıldı. Üyelerimiz ile iletişimin kolaylaştırılması ve yaşanan aksaklıkların giderilmesi için üyelerimize SMS gönderimi ile ilgili çalışmalar sona gelmiştir.

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ Haziran 2018 – Eylül 2018 itibarıyla aidat borcu bulunan ve çeşitli nedenlerle ödeyemeyen üyelerimizin yıllara göre dağılımı aşağıdaki gibidir. BORÇ DAĞILIMI ÜYE SAYISI 1 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (0-240 TL ARASI) 690 ÜYE 2 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (241-480 TL ARASI) 538 ÜYE 3 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (481-720 TL ARASI) 458 ÜYE 4 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (721-960 TL ARASI) 258 ÜYE 5 YIL VE ÜZERİ AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (961 TL VE 2250 TL) 1376 ÜYE

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ Aralık 2018 itibarıyla 3985 üyemiz aidat yükümlülüklerini yerine getirerek borçlarını ödemişlerdir. Eylül ayından itibaren yapılan çalışmalar sonucunda Aralık 2018 tarihi itibarıyla üstte yer alan tablo aşağıdaki gibi değişmiştir. Eylül ayından itibaren 157 üyemiz aidat borçlarının tamamını ödemiş ve kalan üyelerimiz de kredi kartı talimatı vererek aidat borçlarını taksitlendirmişlerdir. Yapılan çalışmalarla bu dağılım değişmektedir. BORÇ DAĞILIMI ÜYE SAYISI 1 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (0-240 TL ARASI) 602 ÜYE 2 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (241-480 TL ARASI) 500 ÜYE 3 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (481-720 TL ARASI) 448 ÜYE 4 YILLIK AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (721-960 TL ARASI) 247 ÜYE 5 YIL VE ÜZERİ AİDAT BORCU OLAN ÜYE SAYISI (961 TL VE 2250 TL) 1366 ÜYE

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ KHK’lar ile görevlerinden uzaklaştırılan üyelerimiz, gelir kaybına uğramış olmaları nedeniyle başvurularına istinaden mevcut aidat yükümlülüklerinden muaf tutulmaktadırlar. Ayrıca KHK’larla görevlerinden uzaklaştırılan üyelerimizin tespit çalışması devam etmektedir. Bunların yanı sıra üyelik programının iyileştirilmesi için çalışmalar yapılmış ve bu çalışmaların teknik aşamaları devam etmektedir.   Üyelerimizin aidat ödemelerini kolaylıkla yapabilmelerini ve aidat bakiyesine dair bilgilerine ulaşabilmeleri amacıyla online ödeme yöntemleri geliştirilerek kullanılma hazır hale gelebilmesi için teknik çalışmalar devam etmektedir.

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ 2018 yılı aidat gelirleri aşağıdaki gibidir.

ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ Vişnelik Kulüp Kart uygulaması için ilgili formlar oluşturulmuştur. Vişnelik Kulüp Kart uygulamasına geçebilmek için teknik alt yapı hazırlıkları sürmektedir. 4 kişiye üyelerimizin referansları ile Vişnelik Kulüp Kart verilmiş tesis imkanlarından 500,00 TL karşılığı %10 indirim alma imkanı tanınmıştır. Ocak ayından itibaren kullanıcı sayısının artması hedeflenmektedir. Vişnelik Kulüp Kart uygulamasının bir diğer uzantısı olarak ODTÜ öğrencilerinin de tesisten indirimli yararlanabilmeleri için Vişnelik Öğrenci Kart uygulaması için gerekli çalışmalar yürütülecek ve Ocak 2019’dan itibaren öğrencilerimizin %20 indirim alarak tesisten ve dernek imkanlarından yararlanabilmeleri sağlanacaktır.