DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YENİMAHALLE GAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ.
Advertisements

HOŞGELDİNİZ GÜNYÜZÜ ORTAOKULU.
Yeni SBS Neler Getiriyor? 10 Soruda Yeni Sınav Sistemi...
K. K. T. C MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI EYLÜL 2010.
SINIF ÖĞRENCİLERİNİN SINAV SİSTEMİ (SBS)
T.C. KOCAELİ VALİLİĞİ İL Mİllİ Eğİtİm Müdürlüğü
MODELİN AMACI  Eğitim sürecinde öğretmenlerin ve okulun rolünü daha etkin kılmak  Ülke çapında müfredatın eş zamanlı uygulanmasını sağlamak  Sınav.
=>SES BİLGİSİ
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. Fen ve Teknoloji, Türkçe, Yabancı Dil, Matematik, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ
ÇAPA ATATÜRK ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İNLİCE AHMET NAZİF ZORLU ORTAOKULU BİLGİ YARIŞMASINA HOŞGELDİNİZ…
YENİ ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. NEDİR? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan yeni sistem, SBS’nin kaldırıldığı ve yerine 6 derse yönelik toplam.
8.Sınıf teog neden önemli?
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) 2014
ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. O eğitim öğretim yılında sadece 8. sınıf öğrencileri uygulanacak olan merkezi ortak sınavlara gireceklerdir. O 8.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ. MODELİN AMAÇLARI Öğrenci öğretmen ve okul ilişkisini güçlendirmek Sınav kaygısını sürece yayarak azaltmak.
Yeni Sınav Sistemi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Sınav hakkında merak ettiğiniz her şey… Tunahan ÇETİN l Psikolojik Danışman ve Rehber.
ORTAK SINAVLAR.
DÖRTYOL GEVHER NESİBE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NİSAN, 2015
SINIF GEÇME BİR DERSİN DÖNEM PUANI; a) Sınavlardan alınan puanların,
SBS 2013 Erenler Rehberlik Araştırma Merkezi. Ortaöğretime Geçiş Sisteminde Tek Sınavlı Yeni Sistem  Milli Eğitim Bakanlığı 3 yıla yayılan SBS uygulamasını.
DERS SEÇİMİNİ DEĞERLENDİRİYORUM
Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Hazırlayan:Burak DOLGUN.
ÖRNEK PUAN HESAPLAMASI. TÜRKÇE:70 MATEMATİK:80 FEN VE TEKNOLOJİ:90 İNKILAP TARİHİ:80 İNGİLİZCE:70 DİN K. VE A.B.:80 1. DÖNEM ORTAK SINAVLAR DERS PUANLARI.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 İsabey Atatürk Ortaokulu & İlkokulu.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİNİ TANIYALIM! YUNUS EMRE ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
SBS SİSTEMİ NASIL OLACAK?????. HANGİ DERSLERDEN SINAVA GİRİLECEK Türkçe Matematik Fen Bilgisi ve Teknoloji Yabancı Dil Din Kültürü ve Ahlak.
MERKEZİ SINAV SİSTEMİ 2014 TEOG
TEMEL EĞİTİMDEN ORTA ÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)
REHBER ÖĞRETMEN. FAYDALI MI ? ZARARLI MI ? Yeni sistem amaçları HANGİ OKULDA GİRİLECEK PUANLAMA VE YAZILILAR NASIL OLACAK ? UYGULAMASI ÜCRET VERİLECEK.
Fen ve Teknoloji Yazılısı Matematik Yazılısı Türkçe Yazılısı Yabancı Dil Yazılısı Din Kültürü ve Ahlak.
ÇAKIR ORTAOKULU Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YUNUS EMRE ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
e ğ itim - ö ğ retim yılından ba ş layarak 6 temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi.
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ 8.SINIF VELİ BİLGİLENDİRME SUNUSU
ORTAK SINAVLAR (YAZILILAR) TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş
ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ NİLGÜN OĞUZHAN TEOG SINAVINA KADAR YAPILAN UYGULAMALAR.
FEVZİ KUTLU KALKANCI ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ.
Temel eğİtİmden ortaöğretİme geçİş sInavI
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.
eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi ortak.
SBS 2014 "Bir hayal inşa edin, daha sonra o hayal de sizi inşa eder.”Robert Schuller.
İLÇELER NET VE ORTALAMA KARŞILAŞTIRMALARI
Sınava hazırlanırken …. 2. Sınav Müfredatı: Toplam 5 Üniteden sorumluyuz. 1. ÜNİTE: KAZA VE KADER ÜNİTE: ZEKÂT, HAC VE KURBAN İBADETİ ÜNİTE:
Mesut Çakır TEŞEKKÜRLER.
Değerlendirme Soruları Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni
YGS NEDİR MURAT YAŞAR OKUL REHBER ÖĞRETMENİ.
YENİ SEVİYE BELİRLEME SINAVI BİLGİLENDİRME SUNUMU
GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU
Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni
Din Kültürü v Ahlak Bilgisi
Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleştirileceklerdir.
YENİ SINAV SİSTEMİ YAMAN DEDE İMAM HATİP ORTA OKULU REHBERLİK SERVİSİ
LKS (Liselere Kayıt Sistemi)
Ortaöğretime Geçişte Yeni Uygulama
KUBBE MİHRAP MİNARE ŞADIRVAN MİNBER.
Hazırlayan ÖMER ÇAKIR.
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
2.ÜNİTE: ZEKAT,HAC,KURBAN
Yükseköğretim Kurumları Sınavı Tanıtım Sunusu
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS2018). TEMEL YETERLİLİK TESTİ (ZORUNLU) ALAN YETERLİLİK TESTİ.
Programdan Sorular.
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ Eğitim Bölgesi ve Sınavsız Mahalli Yerleştirme
LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)
2.ÜNİTE: ZEKAT,HAC,KURBAN
Sunum transkripti:

DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 1.Dönem, 1.Yazılı Sınav Soruları-2 8.Sınıf 2017-2018 Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

YA ZI LI Dikkat 8.Sınıf Sınıfta uygulamak isterseniz; SORULARI -2- Sınıfta uygulamak isterseniz; Video başladıktan sonra her bölümde durdurunuz, Öğrencilerin soruları cevaplamalarını isteyiniz. Daha sonra videoyu devam ettirip, aynı şekilde diğer bölümlerde de uygulayınız. Teşekkürler YA ZI LI Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 1.Bölüm 8.Sınıf 1.YAZILI SORULARI -2- YA ZI LI 4 3 2 5 1 Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 2.Bölüm 8.Sınıf 1.YAZILI SORULARI -2- YA ZI LI C E A B D Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 3.Bölüm 8.Sınıf 1.YAZILI SORULARI -2- YA ZI LI B A C Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 4.Bölüm 8.Sınıf 1.YAZILI SORULARI -2- YA ZI LI Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 5.Bölüm 8.Sınıf YAZILI SORULARI -2- YA ZI LI Biyolojik Yasa Fiziksel Yasa Toplumsal Yasa Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 6.Bölüm 8.Sınıf YAZILI SORULARI YAZ ZI LI o o Başarı İçin Azim Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni

Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni 8.Sınıf 1.YAZILI SORULARI -2- Sınav sorularının Point, Pdf ve Word Hali için; www.selmancakir.com YA ZI LI Başarı İçin Azim Teşekkürler Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni