Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU"— Sunum transkripti:

1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU
TEOG II ORTAK SINAVLAR REHBERLİK SERVİSİ

2 Öğrencilerimiz sınavlara kendi okullarında girecektir.
26-27 Nisan 2017 tarihlerinde öğrencilerin okula ulaşımları veliler tarafından sağlanacaktır. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde öğrencilerimiz serbest kıyafet ile gelecektir. Sınav oturumları aralığında okul kantini hizmet verecektir. 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde okulda ders yapılmayacaktır.

3 SINAV UYGULAMASI Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecektir. A-B-C-D kitapçığı olmak üzere dört çeşit kitapçık verilecektir. Her dersten 20 soru 40 dakika içinde cevaplandırılacaktır. Her dersin sınav aralığında 30 dakika ara verilecektir. Her sınav günü üç olmak üzere, iki günde altı oturum halinde yapılacaktır.

4 SINAV UYGULAMASI Sınav başlama saatinden itibaren ilk 20 dakika ve son 5 dakika salondan çıkamayacaklardır. Sınav oturumları aralığında öğrenciler okul kampüsü dışına çıkış yapamayacaklardır. Sınıf oturma düzeni ve kitapçık türü MEB tarafından belirlenecek ve gözetmen öğretmen atamaları (farklı okullardan) MEB tarafından gerçekleştirilecektir. Sınava geç kalan öğrenciler 15 dakikaya kadar sınav salonuna kabul edilecek, ancak bu durumdaki öğrencilere ek süre verilmeyecek. 26-27 Nisan tarihlerinde öğrencilerimiz en geç te okulda hazır bulunmalıdır.

5 SINAV UYGULAMASI Mazeret sınavı MEB tarafından belirlenen sınav merkezlerinde Mayıs 2017 tarihinde yapılacaktır. Farklı sorular sorulacaktır. Kitapçıklar gözetmen öğretmenler tarafından toplanacak; Sınavdaki tüm oturumlar tamamlandıktan sonra isteyen öğrencilere verilecektir. Sınav için öğrencilerimiz herhangi bir başvuru yapmayacaktır ve ücret ödemeyecektir.

6 11.20-12.00 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.
ORTAK SINAV PROGRAMI 26 Nisan 2017 Çarşamba Türkçe Matematik Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. REHBERLİK SERVİSİ

7 ORTAK SINAV PROGRAMI 27 Nisan 2017 Perşembe
Fen ve Teknoloji T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Yabancı Dil Sınavları GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU REHBERLİK SERVİSİ

8 Eğitim-Öğretim Yılı Ortaöğretime Geçiş Sınavına katılacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. REHBERLİK SERVİSİ


"GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları