SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Advertisements

İKTİSAT Girişimcilik - Sıfırdan Başlamak -.
Elektronik ticarette güvenlik konusunda değerlendirilmesi gereken diğer bir konu da alıcıların elektronik ticaret sitelerinden alışveriş yapmak için vermek.
Selda Aydın Seyhan Kamçı
EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ
ELEKTRONİK ORTAMLARDA PAZARLAMA
İleri Düzey Eğitim Başbakanlık Çalışma Grubu Mart-2010.
Pazarlama Karma Elemanları: DAĞITIM
Bütünleşik Dökümhane Çözümü
Zorlu Elektrik 22 Ekim İESOB Bilgilendirme Toplantısı FF.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDA ETKİLİ YÖNETİM
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
2010 Yılı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu.
EK DERS TAHAKKUK VE ÖDEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME SUNUMU
K3 Toplantımıza Hepiniz
VİOP / Türev Piyasalar Bora Akdeniz Ürün Geliştirme Kıdemli Uzmanı
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
İNTERNETTE YENİ BİR İŞ MODELİ OLARAK GRUP ALIŞVERİŞ SİTELERİ VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU Kemal Şahin Mimar Sinan Üniversitesi.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
EMLAK PAZARLAMA STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI
Nakit bütçesi, gelecek bir dönem içinde, (“genellikle bir yıl” veya “altı ay”) nakit giriş ve çıkışlarını gösteren bir tablodur. Bu tablonun yöneticinin.
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
Kamu Borç Stokun Yapısı ve Sorunları R. Hakan ÖZYILDIZ 2015.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
7/A Seçeneği İŞL 318.
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
ALMANYA‘DA YAŞAMAK ALMANYA‘DA BANKALAR. Almanya'da, devlet organlarının emisyon gereçleri için kurduğu Federal merkez bankası ile eyalet merkez bankalarının.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
GENEL MUHASEBE 1 Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan KBÜ İşletme Fakültesi
Av. Prof. Dr. Mustafa AKKAYA. VERGİ HUKUKU TİCARET HUKUKU.
EMEK EN YÜCE DEĞERDİR. Adı SoyadıMesleği TelefonE-posta EREN BAYER TAKİ BÜLBÜL BERKAY.
Elektrik Vadeli İşlem Sözleşmeleri Piyasa Yapıcılık Uygulamaları
Yrd. DOÇ. DR. LEVENT VURGUN
Dijital Bankasürans 7 Ekim 2015.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
GÜÇLÜ YANLAR, GELİŞTİRİLMESİ GEREKEN YANLAR, FIRSATLAR VE TEHDİTLER
TKY PROGRAMINI UYGULAMA TKY FELSEFESİ TKY UYGULAMASINDAKİ TEMEL İLKELER TKY.
Bilgilendirme Toplantısı * Hastane hizmetlerimizden elde ettiğimiz gelir.
Prof Dr Remzi ALTUNIŞIK
Showrooming: Mağaza İstismarı Erdal ÜNSALAN (Amasya Üniversitesi) Mustafa ÜNSALAN (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi)
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Ayşegül ARSLAN.
İDEALİSTKENT 2. ETAP SİTE YÖNETİMİ
Ocak 2016 Aralık 2017 Temmuz 2015 Haziran Ekim 2014 Ilk kontratlara ve site yapım islerine baslanması Aralık 2017 Samsun Lojistik Merkezinin.
©McGraw-Hill Education, 2014
GEBZE D-100 GÜNEY YAN YOL BES PLAZA SUNUM DOSYASI
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
SENETSİZ VE SENETLİ TİCARİ ALACAKLAR
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
2018 ŞUBAT AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
HASAT SONRASI HUBUBAT PİYASALARI Ticaret Dairesi Başkanı
ÇALIŞMA SORULARI.
Ortak Piyasa Düzeni (OPD) Gerekliliklerine Uyum için
Yönetim Kurulu Toplantısı Temmuz’2018
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Özellikli İşlemler.
Hakkımızda Birleşik Ödeme; finansal işlemleri teknoloji ile birleştirerek ürettiği inovatif, pratik, güvenilir fintech çözümleri ile müşterilerine ve iş.
Sunum transkripti:

SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT

2017 Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası açıldı. 17 Mayıs – 12 Ekim tarihleri arasında adet broşür dağıtımı Ev,İş ve işlek caddeler üzerinde dağıtımı yapıldı. Satış memnuniyeti adına 15 günde bir müşteri ile iletişim kuruldu.

2017 Gelen Müşteri Oranı

2017 Genel Değerlendirme 13 SATIŞ 3 MİLYON 520 BİN  Yıl toplamı ofis gelen müşteri sayısı 110.  Bu sayıdan yapılan satış 13 daire.  Kazanılan tutar 3 MİLYON 520 BİN.

2017 Olumsuz Etkenler 6 EKİM ilçede köprülü kavşak çalışması başlatıldı. Ulaşım uzun geçiş mesafeleri ile sağlandı. Müşteri sayısında EKİM ayından sonra düşüş yaşanmıştır.

2018 Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler Mart ayında Proje Danışmanları ile 150 adet katalog hastane,banka,diğer kurumlar ve çarşı içerisinde esnafa dağıtıldı. Temmuz ayında 150 adet katalog Milli Eğitim Kurumlarına dağıtıldı. Ekim ayında Organize Sanayi Bölgesine 150 adet dağıtıldı. Ekim ayında Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine % 10 indirim sağlandı. Ekim ayında Kemalpaşa İlçesine 5000 adet broşür dağıtıldı.

2018 Gelen Müşteri Oranı

2018 Genel Değerlendirme 18 Satış 4 MİLYON 725 BİN Yıl toplamı ofise gelen müşteri sayısı 170. Bu sayıdan yapılan satış 18. Kazanılan tutar 4 MİLYON 725 BİN TL.

2018 Olumsuz Etkenler 2017 yılında belli başlı bankalarda faiz oranları; AKBANK 1.11 HALKBANK 0.89 VAKIFBANK 1.13 ZİRAAT 0.95 YAPIKREDİ yılında belli başlı bankalarda faiz oranları; AKBANK 2.35 HALKBANK 2.09 VAKIFBANK 2.50 ZİRAAT 1.98 YAPIKREDİ 2.19

10 MAYIS ta ZİRAAT bankasının 0.98 faiz konut kredisi uygulaması ile AĞUSTOS aynın sonunda kadar satış oranı artmıştır. Ancak AĞUSTOS ayından sonra doların ve konut faiz oranlarının yükselmesi ile satışlar ve satış ofisine ziyaret oranı düşmüştür. Ek olarak İlçe içerisinde kavşak çalışması (6 Ekim 2017 – ) ay olarak uzamıştır uzun mesafeli yürüme, ulaşım zorluğu sebebi ile satış ofisine ziyaret oranı düşmüştür.

2019 Yılında Yapılan Faaliyetler İlçe Emlakçıları ile Whatsapp üzerinden tanıtım videosu atıldı ve iletişime geçildi. 15 günde bir düzenli olarak memnuniyet adına müşteri iletişimi sağlandı yılı için faaliyet çalışması planlanacaktır.

2019 Gelen Müşteri Oranı

2019 Giriş Değerlendirilmesi Yıl toplamı gelen müşteri sayısı 17. Bu sayıdan yapılan satış 1. Kazanılan tutar 275 BİN TL. 1 satış 275 BİN

GENEL DEĞERLENDİRME

SELVİLİ SİTESİ SWOT ANALİZİ Faiz oranları. Site sakinleri tarafından yapılan olumsuz ve kötü eleştiriler. Sitenin lokasyonu Kullanılan malzemelerin birinci kalite olması. Çevre projelere göre fiyatlandırmanın 3+1 daireler için uygun olması. Projenin sözleşme bitiş tarihinden 4 ay geç teslim edilmesi. Projenin yapı kullanım izni alınmasından sonraki süreçte kış aylarını hesaba katarak oturan ev sahiplerinin 3 ay boyunca doğalgaz kullanamaması. Sitede elektrik trafosu kurulmaması site sakinlerine ayda tl arası elektrik faturası gelmesi. Daire içerisinde işçiliğin iyi olamaması. Sorunların geç çözülmesi ya da çözülememesi. Piyasa koşullarına göre daire içlerinin %100 tamamlanması. Reklam ve tanıtımların iyi yapılması. GÜÇLÜ YÖNLER ZAYIF YÖNLER TEHDİT VE RİSKLER FIRSATLAR

2019 Yılı İçerisinde Planlanabilir Faaliyetler Gelen müşteri oranı göz önünde tutularak belirli bankalar ile faiz oranında net anlaşma yapılabilir.(örneğin ; 0.98 faiz oranı ) Vadeli ödeme seçenekleri. Fiyatlandırmaların konuma göre farklılık göstermesi örneğin zemin ve ara kat arasında fiyat farkının olması zemin katların fiyatlandırılmasının daha uygun olması satış artışına sebep olacaktır. Gelen müşterinin güven duygusunu artırabilmek adına site içerindeki eksiklerin (trafo vb) tamamlanması. Araç takasının kabullenilir olması. Müşteri portföyü baz alınarak ( memur kesim çoğunluk )kampanya yapılması. Site prestiji için SELVİLİ SİTESİ adına sosyal projelerde reklam yapılması

TEŞEKKÜRLER.