Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
Akıllı Şebekelerde İletişim Teknolojileri
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
Mustafa KARABAĞLI Genel Müdür.
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
SINAVSIZ GEÇİŞTE KİM NEREYİ YAZABİLİR?
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
Tarihi, geçmişi ve amaçları Üretim süreçleri ve yöntemleri
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
6. SANAYİ KONGRESİ Üniversitelerin teknoloji tabanlı inovasyon sürecindeki rolü ve teknolojiye dayalı ekonomiye geçişte tetikleyici model arayışı Doç.
Edirne Koleji Rehberlik Servisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği MF-4 Edirne Koleji Rehberlik Servisi.
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Küresel Turizm Merkezi İstanbul Mali Destek Programı kapsamında desteklenmekte olan “İstanbul’da Turizm Merkezlerinin.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
FİZİK MÜHENDİSİ TANIM Doğadaki maddelerin yapısını ve
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
Demirdöküm.
Metin DURAN Genel Müdür
ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ
İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 239 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye'de mühendislik,
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ELDER Ar-Ge Çalıştayı 27 Nisan 2015
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
KURULUŞ ÜRÜN VE HİZMETLER Kuruluş tarihi : 2001
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TÜBİTAK KİMYASAL TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ATIK PİLLERİN BERTARAFI ve GERİ KAZANIM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ Bayram Andak 22 Ekim 2015 Ankara.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı.
Proje Hazırlama Eğitimi Dr. Necati VARDAR KTO Karatay Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi.
Küresel Ticaretin Üç Elemanı
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
OMAS OTOMATİK MEKTUP AYRIM SİSTEMİ #ONURKAYA KURTALAN MYO
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2016 Kayseri Ticaret Odası.
FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Merkezi Uydu Sistemleri
SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ
Kuruluşumuzun ilk yılı…
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
İSTANBUL KRAFT TORBA AMBALAJ SAN. TİC. A.Ş.
Sunum transkripti:

Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren bir kuruluştur. Uzun yıllar yapılan çalışmaların neticesinde patentine sahip olduğu, ileri teknoloji, yüksek kapasiteli, endüstriyel iklimlendirme cihazlarının üretimini DRAGON markası altında yapmaktadır. DRAGON iklimlendirme ile ilgili gerekli bütün işlemleri tek sistemde toplamaktadır. DRAGON İklimlendirme Sistemleri hemen her sektörde ihtiyaç duyulan, enerji kullanımı acısından son derece verimli ürünleri bünyesinde toplamaktadır.İklimlendirme Sistemleri Genel merkezi fabrika binasının da bulunduğu İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’ da olan firmamız, ABD, Kanada, İsviçre‘de de mevcut ofisleri ile ürünlerini yurt içi ve yurt dışı endüstriyel alanlarda pazarlamaktadır.

Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, ileri teknoloji üretim tesisinde, araştırma/ geliştirme, tasarım, prototip, yazılım, elektronik, metal işleme, polyester üretim ve montaj bölümlerine ile entegre üretim yapmaktadır. Üretim ve serviste kalite, her şartta güvenlik ENERAMA kültürünün önemli bir bölümüdür. ENERAMA kurulumunu yaptığı bütün cihaz ve sistemleri, AR-GE çalışmalarını ve geliştirmesini kendi bünyesinde gerçekleştirdiği “Mekasens Uzaktan Yönetim, Takip ve Güvenlik Sistemi” ile, tek merkezden 7/24 takip ederek gerekli ve doğru servisi hic vakit kaybetmeden müşterilerine sunmaktadır.Mekasens Uzaktan Yönetim, Takip ve Güvenlik Sistemi

İLETİŞİM BİLGİLERİ Yenişehir Mahallesi Sümbül Sokak 6/18, 34512, Pendik/ İstanbul