Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Alptekin GÖKÇEYREK | Teknik Satış Danışmanı
Advertisements

Raporlama ve İş Zekası Çözüm Platformu
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
KONU: HAZIRLAYANIN : ADI: EMRE SOYADI: YILMAZ FAKÜLTE: FEN
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ I
Web Programlama Kursu Bu kurs ne değildir? Neyi amaç edinmiştir?
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Ingentis. Ingentis ile ilgili bilgiler Ilk versiyonu 1999 yılında özel bir müşteri isteği sonucunda yaratılmıştır. Dünyada 300’den fazla şirket tarafından.
 Thinkquest; öğretmenlerin kendi eğitim müfredatına, planına,thinkquest eğitim projesini ekleyip,gelişen ve değişen 21 yüzyıla ayak uydurmasında yetenek.
OTOMATİK KONTROL SİSTEMLERİ
Simülasyonların Kullanımı
MESH MÜHENDİSLİK ve YAZILIM A.Ş. Şirket Sunumu
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
Web Tasarımı Nedir?.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
UYARLANABİLİR EĞİTSEL HİPERORTAMLAR
COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİNE GİRİŞ Orhan Gündüz
İŞLETİM SİSTEMİ.
Mimio İle İnteraktif Eğitim
RSS Rss nedir? Rss özellikleri nelerdir? Rss Nasıl kullanılır?
Hazırlayanlar : Elmas SOFU Müjde BALBAROS
Gameplay Unsurları (Chapter 7 - The Elements of Gameplay) Meryem YILMAZ BTÖ 517 Değişen Eğitim ve Yeni Teknolojiler Güz.
PORTFOLYO KÜBRA SANCAK.
Quest Atlantis Tasarımcılar: Kenan Akpınar Nuri Durna Pınar Tosun Nurcan Çoksusamış Yasin Tursun.
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
B İ LG İ SAYAR DESTEKL İ Ö Ğ RET İ M GENEL BAKIŞ.
Endüstrİ ÜRÜNLERİ TASARIMI
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ 1.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
GÜLTEN ÖZAYDIN ÇOK PROGRAMLI LİSESİ MESLEK SEÇİMİ SUNUMU HAZIRLAYAN PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMEN EBRU GÖKER.
Matlab nedir? Temel olarak teknik ve bilimsel hesaplamalar için yazılmış yüksek performansa sahip bir yazılımdır.
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Bilgisayar Yazılımları ? ? ? ?
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
Psikolojik Danışman: Hasan KARAKIŞ.  Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
TÜBİTAK 25 Ekim 2013 AKILLI SAYAÇLAR KORUMA PROFİLİ TÜBİTAK BİLGEM Ortak Kriterler Test Merkezi (OKTEM) Neslihan GÜLER 1.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
Bilgisayar Mühendisliğindeki Yeri
Geleneksel Tasarım Araçları
Bölüm 4 : VERİ MADENCİLİĞİ
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Bilgi Sistemleri Hafta4
SAYFA PLANI OLUŞTURMA.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ
SİSTEM ANALİZİ VE TASARIMI
Ask Question.
Bölüm 2 ÖRGÜTLERDE BİLGİ YÖNETİMİ, KARAR VERME VE BİLİŞİM SİSTEMLERİNDEKİ HİYERARŞİK YAPININ MİMARİSİ Kısım 2.
KÜRESEL ÜRETİM MÜKEMMELLİĞİ ÜZERİNDEN YARARLANMANIZ İÇİN GEREKENLER
Uzm. Rıdvan YAYLA – Bilecik Üniversitesi Müh. Fak. Bilg. Müh. Bölümü
UYARLANABİLİR EĞİTSEL HİPERORTAMLAR
İŞLETMEDE BİLGİ SİSTEMLERİ
Web Tasarımı Nedir?.
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
Sunum transkripti:

Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD Ürün tasarımcıları ve analistleri için eksiksiz bir hesaplamalı akışkan dinamiği (CFD) çözümü içerir. Creo Flow Analysis Extension, her mühendisin CFD ile bütünleşmesine imkan tanır. Ürünler daha karmaşık hale geldikçe ve zaman çizelgeleri kısaldıkça, tasarım sürecinizde sıvı ve gaz akışını erken analiz etmenizi sağlayan bir CFD çözümüne ihtiyacınız olacaktır. Creo Flow Analysis Extension ile pahalı donanım testlerini azaltabilir ve ürünlerinize benzersiz bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Kullanım kolaylığı için yeni bir araç öğrenmeye veya doğruluktan fedakarlığa ihtiyacınız yok. Analizinizi, aynı kullanıcı arayüzüne sahip, alışık olunan Creo tasarım ortamında gerçekleştirebilirsiniz. Sıvı pompaları, valfler, kompresörler, motorlar ve sistemler için simülasyon yazılımlarında bir lider olan Simerics ile güçlerimizi birleştirdik. Şimdi, Creo iş akışınıza entegre edilmiş hızlı ve kesin bir CFD çözücünüz var ve sizler,mühendisler ve tasarımcılar için üretildi. Mühendislerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan PTC’nin simülasyon ürünleri portföyünün bir parçası Tam ilişkilendirme ile entegre CAD ve CFD Page 1 of 3 | Data Sheet

Kolay model oluşturma: Katı ve sıvı alanların tek adımlı oluşturulması; şekil ve en boy oranını koruyan yüksek verimli, yüksek kaliteli ağın otomatik oluşturulmasını sağlar ve çok amaçlı fizik altyapısını içerir Daha hızlı geri dönüş: tescilli algoritma, çalışma zamanını ve çoklu çekirdeklerde yakınsamayı hızlandırır Ölçeklendirilebilir: Mühendislerden analistlere uzanan kullanıcılar için üç farklı seviyede yetenek içerir Creo’nun Avantajları Creo, ürün yeniliğini hızlandırarak, tasarımınızı en iyi şekilde kullanarak ve varsayımları gerçeklerle değiştirerek daha iyi ürünleri daha hızlı oluşturmanıza yardımcı olan bir 3D CAD çözümüdür. Ürün tasarımının ilk aşamalarından Creo ile akıllı, bağlı bir ürüne gidin. Herkesin tasarımınızı görselleştirmesine izin vermek için artırılmış gerçeklik ekleyin. Endüstriyel IoT'nin hızlı değişen dünyasında, başka hiçbir şirket sizi PTC kadar hızlı ve etkili bir şekilde önemli değerlere ulaştıramaz. Page 2 of 3 | Data Sheet

Platform Desteği ve Sistem Gereksinimleri Dil Desteği   Güncel Platform desteği ve Sistem Gereksinimleri için lütfen PTC Destek Sayfasını ziyaret edin. İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca,İspanyolca,Japonca, Çince(Basitleştirilmiş ve Geleneksel),Korece,Brezilya Portekizcesi ve Rusça Daha fazla bilgi için;   PTC.com/product/creo web sitesini ziyaret edin ya da yerel satış yöneticinizle iletişime geçin. Creo Flow Analysis uzantısı Creo 4.0 M040 veya daha sonra Creo Advanced Assembly Extension kurulumunu da gerektirir. Page 3 of 3 | Data Sheet