HAZIRLAYAN:KEREM İYİ SEYİRLER. 12 kart 12 bilgi; Bir kutu içinde 12 tane kartın olduğu bir oyundur.Bu kartların arkasında adları ve anlamları vardır.Önünde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Balık Pasaportu Hatice Kütük 2008
Advertisements

Betül gürlek SÖZCÜKTE ANLAM.
TÜRKÇE-2.
Bu ne ? Bu kitap. Bu kitap mı? Evet , bu kitap
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
Cin Ali İnternette Ne Yapıyor?
KONU BAŞLIĞI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI -sınıfı-şubesi-öğrenim türü
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
İlksen Uysal BOZYEL/Türkçe Öğretmeni
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA Amaç, disiplin ve ciddiyet olmadan başarı olmaz. Günümüzde başarısızlığın en büyük sebebi amaçsızlık, disiplinsizlik, tembellik ve.
Özgeçmiş (cv) Hazırlama Teknikleri
Konu : Okulumuzun Tanıtımı İlgili resimler okul web sayfamızın foto galerisinden alınacak. 1-5 TANE SLAYTIMIZ OLACAK (15 P) 2- HER SAYFANIN KENDİNE AİT.
TÜRKÇE SÖZCÜK.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 5 Ekim 2009 Pazartesi Aşağıdaki şemalarda kaç onluk var? Onluk sayısını altlarına yazalım. Örnekteki gibi.
İLETİŞİM KURMAMIZI SAĞLAYAN SES VE İŞARETLERİN TÜMÜNE DİL DENİR.
ZEKERİYA GÜÇER İLKOKULU
TÜRKÇE / Sözcükte Anlam
Bilgisayar nedir? Bilgisayar; Zor ve karışık hesaplar yapabilen büyük miktarlardaki bilgileri depolama kapasitesine sahip otomatik bir cihazdır.
Donanım Bilgisayarın fiziksel parçalarının tümüne donanım denir.
ANLAM ÖZELLİKLERİNE GÖRE CÜMLELER
Türkçe Yaz Tatili Ödevleri 8-A.
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım
Tek mi? Çift mi? Yoksa çok mu?
İNTERNET VE İLETİŞİM.
HOŞ GELDİNİZ!.
ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ
PowerPoint’te Görselleri Kullanarak Etkili Sunum Hazırlama
Kısa Çizgi ( - ) Uzun Çizgi ( — ) NOKTALAMA İŞARETLERİ
1/20 ÖLÇÜLER (Kütle) Çeyrek kilogram kaç gramdır ? A B C D.
İNTERNET ADRESLERİ.
Bilgisayar Dersi 2. Sınıf Bedia Sibel Çalış 6
FATMA GEZER TÜRKÇE ÖĞRETMENLIĞI (İÖ) BİLĞİSAYAR ÖDEVİ1.
Değerler Eğitimi Sevgi-Saygı ayında. Bu konuda bir sunu hazırlayınız.
Hazırlayan: Yrys Moidin kyzy. 1) html; 1. html (hypertext markup language ): hipermetin işaretleme dili. 2) Bu tag wep sayfasında bulunan ilk tagdır.
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 16 Mart 2009 Pazartesi Matematik tebeşirden 7 tanesini kullandık. Geriye kaç tebeşirimiz.
BAK ı M VE ONAR ı M ÇAL ıŞ MALAR ı M ı Z (4-14 A Ğ USTOS 2014) 2013 – 2014 Ö Ğ RET İ M YILI YAZ DÖNEM İ KÜTAHYA - EMET ASHABO Ğ LU ORTAOKULU MÜDÜRLÜ Ğ.
EŞ SESLİ (SESTEŞ) KELİMELER
GİRİŞ BİRİMLERİ Giriş Birimleri: Bilgisayara bilgi girişi yapmak için kullanılan donanımlardır. Örnek1 – Bilgisayara yazıları hangi donanım elemanı ile.
İÇ VE DIŞ DONANIMLAR.
HATİCE TUNCER Eğitsel İçerikli Siteler.
Hakan Satılmış Türkçe Öğretmeni
YAPILARINA GÖRE FİİLLER TÜRKÇE / ZARFLAR (BELİRTEÇLER) Eren TAŞKAYA
Yrd.Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ Proje Yürütücüsü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü.
Baharözü Ortaokulu 7/A Türkçe Sınıf Karnesi. Baharözü Ortaokulu 7/A Türkçe Sınıf Karnesi.
Baharözü Ortaokulu 8/A Türkçe Sınıf Karnesi. Baharözü Ortaokulu 8/A Türkçe Sınıf Karnesi.
MATEMATİK DERSİ BAŞLIYOR
SÖZCÜKTE ANLAM Anlamı olan ya da tek başına anlamı olmadığı halde cümle kuruluşunda görev yapan anlatım Birimlerinin en küçüğüne sözcük (kelime) denir.
ATASÖZLER VE DEYİMLER.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
KUBBU Makbule ÖZTÜRK BODUR Not eklemek için tıklatın.
KAPASİTE ÖLÇÜ BİRİMLERİ
2P METODUNDA B İ RL İ KTE ÇALIŞACAK BRANŞLAR. ANAOKULU Bir dönem için hedef kazanımlara yönelik 2 problem yada proje üretilir. Sınıf Öğretmeni + İngilizce.
HTML HTML Stilleri.
İNTERNET ADRESLERİ.
BİYOELEKTRİK Yrd.Doç.Dr. Ziynet PAMUK BMM307-H01
Kültürümüzde Eşek Kavramı Arkadaşım Eşek Amacımız!! :D Biz bu çalışma ile kültürümüzde eşek kavramının anlamını ve nasıl karşılandığını araştırdık.
ATLAS RESİMLERİ.
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Balık Pasaportu Hatice Kütük 2008
YANSITILAN GÖRSEL MATERYALLER
İNTERNET ADRESLERİ. İNTERNET NEDİR? İnternet, birçok bilgisayar sisteminin birbirine bağlı olduğu, dünya çapında yaygın olan ve sürekli büyüyen bir iletişim.
Tarım alanında GELİŞİMLER. TARIM ALANINDA İLGİLİ RESİMLER.
HAYAT BİLGİSİ Metin KELEŞ Zeki Sabah İlkokulu. KİTAPLAR Neler öğrendim neler, Karalar, denizler, ülkeler. Neler öğrendim neler, Hayvanlar, ağaçlar, bitkiler.
Matematik Performans Ödevi Ad: Salih Soyad:AkkanNo:1137Sınıf:10/D.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
4 tane kutu vardır. Her kutuda 3 uğur böceği vardır. 4x3=12
MATEMATİK DERSİ PARALARIMIZ
Sunum transkripti:

HAZIRLAYAN:KEREM İYİ SEYİRLER

12 kart 12 bilgi; Bir kutu içinde 12 tane kartın olduğu bir oyundur.Bu kartların arkasında adları ve anlamları vardır.Önünde deyim resimleri Vardır.proje ödevi olarak yapılmıştır... :o

1) Şenay hocanın kartlarında deyimler var 2) Resimler bilgiseyarla çizilik. 3) Yazıllar bilgisayarla yapıldı… 1) 12 kart 12 bilgi de atasözler ve deyimler var. Resimler elle çizilik. 2)Elle yazıldı. 3) yazılar ellle yazıldı…

Kerem,6/C.öğrenci.İzmir:80.yıl ortaokulu,2018. TDK türkçe dil sözlük 1- Ana Baba tavsiyesi 2-Beyin zekası 3-Deyimler sözlüğü. 4-İnternetten. 5-yazım imla kulavuzu. Ayşe Yağmur,3/C.öğrenci.İzmir:Malazgit ilkokulu,2018.Resimler.pptxResimler.pptx