Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Yaşam kalitesini korumak Alkol hakkında faydalı bilgiler
Spa bakımını size getiriyoruz
Petra Clean - Zeynep Yüksel
EVER-EST GÜZELLİK.
NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.
SLIMTEX COSMETICS TEXTİLE
BU BESİNLERİ DAHA SIK TÜKETİN! LİMON: Günde en az iki kez limonlu su içmelisiniz. Alkalin içeren bu meyve, tükettiğiniz asitli besinlerin zararını en aza.
BOYUN VE DEKOLTE BÖLGESİ BOTULİNUM UYGULAMALARI
Bölüm 5: Müşteri Hizmeti Sağlamak İşiniz ne olursa olsun,işin içinde olduğunuz sürece müşterileriniz vardır. Onlara davranışınızın işininizin ilerlemesi.
Anti-wrinkle serum Regenerant Güçlü kırışıklık önleyici Dokular yenilenir ve yeniden yapılandırılır Tahrişleri önler ve ağrı gidericidir Oksitlenmeyi ve.
Sanayi Ar-Ge Proje Destek Başurusu Hazırlama Becerileri Geliştirme Çalıştayı ArGe_Projesi_Hazirlama_Calistayi (061110)
Hastalar İçin Genel Bilgiler Kenan Ören Radyasyon Onkolojisi Hemşiresi
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
Basiscreme 85 g.
AY DEDE.
Proteinler.
COA-PEEL 3000 ile Etkili ve Pürüzsüz Cilt Yenileme Contents
Sağlıklı Deri İçin Kozmetik Kullanımı
K3 Toplantımıza Hepiniz
KUAFÖRLÜK İLERİ MESLEK BİLGİSİ DERSİ
Gerçek Güzellik Gerçek Bilim Gerçek Lüx 1. Buluş: Cildin yaşlanmasının nedeni, cilt enerjisinin kaybıdır. Gerçek Bilim.
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
AYGÜL YÜKSEL/PLANT NURSE KOLESTEROL GEBZE PLANT MEDICAL DEPARTMENT.
2 SAĞLIĞINIZ VE EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ İÇİN YENİ BİR YOL… 2.
Defrizenin Yapılışı İşlem Basamakları
ERGENLİKTE KİŞİSEL BAKIM
Güneş Koruyucu Kozmetik Ürün Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
DEĞİŞİK YERLER FARKLI YAŞAMLAR
Spathiphyllum staphipylum
AY DEDE.
Philodendron scandens
Triyaj görevlisi hasta-hasta yakını iletişimi
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
ÖZEL ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE YAŞANAN BİLİŞSEL ÇELİŞKİ VE YENİDEN SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ Yrd.Dç.Dr. Hilal ÖZEN Melike ALTINGÜL.
Ezgi Sadeghi Güzellik Eğitmeni, Makyaj Artisti
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ İNSAN MÜHENDİSLİĞİ DERSİ SES VE GÜRÜLTÜ Prof. Dr. Ahmet PEKER.
GÖZ KULAK BURUN DİL DERİ
Mutfak Temizliği ve Hijyeni
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
SUYUN İNSAN YAŞAMINDAKİ YERİ
ÜRÜN PORTFÖYÜ.
HAVALANDIRMA  Havalandırma;çalışma ortamının ısısını düşürerek,çalışma ortam havasında bulunan ve çalışanların solumak durumunda kaldıkları hava kirletici.
CİLT BAKIMI. HUNCALIFE ESSENTIALS ACIBADEM SERİSİ Sistem kodu: (20 ml) Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol İçermez ! Parafinsiz ! Parabensiz ! Alkol.
ÜRÜN PORTFÖYÜ.
Kenevir Yağı İçeren SPAKARE. Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır.
 Doğal her yapıdaki saç renginin çeşitli kimyasal maddeler ve yöntemlerle daha açık renge boyanmasıdır.
NİCE YAŞLARA – Anneye Doğum Günü Hediyeleri.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.
Uzmandan Öneriler... Ezgi Sadeghi Güzellik Eğitmeni, Makyaj Artisti.
AgeLOC ME Ürün Sunumu KEŞFEDİN. İçindekiler 1. Herşey nasıl başladı… 2. Gelecekteki anti-ageing cilt bakımı 3. ageLOC Me nasıl özelleştirilir nasıl kullanılır?
GLISTER TM ile Güzel Gülüşler Mediha KÜÇÜKYAZICI.
KEŞFEDİN ageLOC Me.
ELEKTRONİK TİCARET ÖNÜNDEKİ ZORLUKLAR VE RİSKLER
ULTRA FOCUS High Intensity Ultrasound Focused
ERGENLİKTE KİŞİSEL BAKIM
Olmadı, Olmadı... Yanlış cevap.... Soruya geri dön
DERMATOLOJİK MİTLER GRUP Dermitoloji.
KURU TEMİZLEME SİSTEMİ
Balneoterapi uygulama
Kişilerarası İletişimin Öğeleri
6. HAFTA KALİTE MALİYETLERİ.
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Peygamberimiz Ve Güzellik Zeynep Nur Balki 11/F 5172.
Kozmetikler
Doğal güzellik laboratuvarı.
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
İNOVASYON Yeni veya önemli ölçüde değiştirilmiş ürün veya sürecin; yeni bir pazarlama yönteminin; ya da iş uygulamalarında yeni yöntemlerin uygulanmasıdır.
KİŞİSEL BAKIM (HİJYEN) Aydın KEMENT Okul Rehber Öğretmeni.
Sunum transkripti:

Güzellik Eğitmeni Ezgi Sadeghi’den Anew Hydro Advanced Nemlendiriciler Hakkında Bilgiler

Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri Normal/ Karma Kuru Her yaş grubunda görülebilir. T bölgesinde görünür parlaklık vardır. Alın, burun, çene hattı gibi Diğer bölgelerde (T Bölgesi harici yanak gibi), normal veya kuruya dönük cilt tipi görülebilir. Cilt tüm derin çizgi ve kırışıklıkları göstermeye uygundur Cilt sert, hassas olmakla beraber elastik değildir Cilt alın, ağız çevresi ve yanaklarda pullanarak dökülmeye meyillidir. Cilt gergin olduğu için rahatsız edici bir his yaratır Isı değişikliklerine duyarlıdır Siyah nokta ve sivilce olmamakla birlikte gözenekler görünür değildir Biraz ürünlerin hedefindeki cilt tiplerini hatırlayalım…

Anew Hydro Advance Karma&Normal Cilt / Kuru Cilt ANEW Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15 cildi yenilemeye ve nemlendirmeye yardım eder. Nemi cilde hapseden molekül içeren özel olarak geliştirilmiş Hydra-Power teknolojisiyle formüle edilmiştir. Uygulandığı anda ve gün boyu cildi nemlendirir, SPF içeriğiyle cildi korur ve sağlıklı güzel bir cilt görünümü için cildin ışıltısını yenilemeye yardım eder. Cilt daha yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünür ve hisseder.Cilt tarafından hızla emilir ve cildi parlak ve yağlı hisli bırakmaz.Yalnızca 1 haftada gözle görülür sonuçlar, cilt daha sağlıklı ve ışıltılı güzel bir görünüm kazanır, kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin görünümü azalır. Hipoalerjeniktir. Komedojenik değildir. Klinik olarak test edilmiştir. Dermatolog tarafından test edilmiştir. ANEW Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem cildi zenginleştirir ve derinlemesine besler. Omega 3,6 & 9 gibi bileşenler içeren Nutri-3X-Omega kompleks ile zenginleştirilmiş rahatlatan ve ferahlatan formülü cildin doğal lipid üretimini teşvik etmeye ve cildin kurumaya karşı koruyucu özelliğini onarmaya yardım eder. Düzenli kullanımla nem kaybını önlemeye ve cildin doğal nem bariyerini güçlendirmeye yardım eder. Uygulandığı anda, cilt daha yumuşak, pürüzsüz ve rahat görünür ve hisseder. Cildi parlak veya yağlı görünümlü bırakmadan kolayca emilir.Yalnızca bir haftada gözle görülür sonuçlar, cilt ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm kazanır, kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin görünümü hafifler. Hipoalerjeniktir. Komedojenik değildir. Klinik olarak test edilmiştir. Dermatolog tarafından test edilmiştir.

Anew ürünlerini nasıl konumlandırırız… İhtiyaç Alanı Anew Clinical Yaşlanma Karşıtı Bakım İnce Çizgi ve Kırışıklıklar +35 Reversalist Clinical AF-33 Eşit Olmayan Cilt Tonu Matlık ve/veya Lekeler +25 Vitale Clinical Absolut Even Sıkılık Kaybı ve Sarkma Clinical Infinite Lift Birden Çok Yaşlanma Belirtisi +45 Ultimate Nemlendirme Kuruluk ve Nemsizlik Hydro Advance

Bunları biliyor muydunuz? Temel nemlendirmeye ihtiyacı olan her yaştan müşterileriniz için Anew kalitesinden vazgeçmek istemeyen ve yeni tanışmak isteyen kişiler. Kimler Kullanmalı? Yaşlanma karşıtı bakım ürünleri 25 yaş sonrasında normal sıra ve düzeninde kullanılmalıdır. Hydro Advance nemlendiriciler cildin ihtiyaç duyduğu her an kullanılabilir. Yaşlanma Karşıtı Bakım Ürünleri ile Birlikte Kullanılabilir mi? Nemi hapseden molekülden gücünü alan Nemlendirici Krem cildin nem dengesini sağlar, SPF15 ile cildi nemlendirirken güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Omega yağları ile zenginleştirilmiş Derinlemesine Nemlendirici Krem kuru cildi beslerken soğuk hava gibi dış faktörlere karşı yoğun koruma sağlar. Diğer Nemlendiricilerden Farkı Nedir, Cildimi Nasıl Korur? Kullanımı: Temizlenmiş yüzünüze, boyun ve dekolte bölgenize günde bir veya iki kez nazikçe masaj yaparak uygulayınız.

Avon 2014 Corporate Template Yeni Serimiz ile Daha Çok Müşteriye Ulaşmak İçin… Gösterin, Anlatın, Cilt Bakımının Önemini Hatırlatın! Üstün cilt bakımı ile etkin nemlendirme için müşterilerinize Anew Hydro Advence’i önerin, numunelerini yanınızda taşıyın ve denetin. Yapacağınız Avon Günlerini Anew Hydro Advance ile güzelleştirin! Yenilenen cilt bakımı ürünlerimizle ilgili daha fazla bilgi alabilmek için yenilenen cilt bakımı sitemizi ziyaret edin. Yaşlanma karşıtı bakım için farklı yaş gruplarına hitap eden Anew serilerini önerin. Speaker Name

Kampanya 11 Kataloğu’ndan Anew Hydro Advance numunesi alana, Kampanya 12’de aynı seriye ait GERÇEK BOY ANEW HYDRO ürünlerinde 4 TL İNDİRİM! 1 TL 1 TL Sipariş Kodu : 30860 Sipariş Kodu : 30859

Kampanya 11 Panorama’sından Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem alın, Far Away EDP Sadece 1,49 TL Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem SPF 15 Sipariş Kodu : 31437 Anew Hydro Advance Nemlendirici Krem Sipariş Kodu : 31438 14,10 TL 14,10 TL

Başarı Dolu Bir Kampanya Dileriz