BAMS BAŞVURU ŞEKLİ Bilgisayar veya Telefonunuzdan

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TEHLİKELİ ATIK BEYAN SİSTEMİ (TABS)
Advertisements

•Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. •Size verilen kullanıcı.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Dersi
Kayıt olun’a tıklayın…
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
EK 1: BROŞÜR ATM, İnternet ve Telefon Bankacılığı İşlemlerinde
ASMLERİN DİKKATİNE tarihine kadar Tıbbi Atık Beyan Sistemine ASM bilgilerinizi acilen tanımlayarak tıbbi atıklarınızı kilogram bakımından sistem.
İTS (İlaç Takip Sistemi)
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
E-posta Sistemi Outlook Ayarları
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR? ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR? ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
SİSTEME GİRİŞ ARAYÜZÜ İŞLETME ESASINA GÖRE MUHASEBE TAKİBİ YAPMAKTA OLAN SOSYAL TESİSLER, BURAYA TIKLAYARAK SİSTEME GİRİŞ YAPACAKLARDIR BİLANÇO ESASINA.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
SANAYİ SİCİL BELGESİ YILLIK İŞLETME CETVELİ’NİN İNTERNET ORTAMINDA GİRİLİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER.
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
KÜTAHYA HALK SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
HİZMETİÇİ EĞİTİM İŞLEMLERİ
TC Kimlik Numaranızı Giriniz
BURSA HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK NET-2 YÖNETİM PANELİ EĞİTİMİ
Size verilen Kullanıcı adı’nı giriniz TAB tuşu ile şifre alanına geçiniz. Şifrenizi girdikten sonra ENTER tuşuna iki kez basınız. Size verilen kullanıcı.
ÇEVRİMİÇİ ÇEVRE İZİNLERİ
Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
XP içinWindows 7 için ADIM-1. XP içinWindows 7 için ADIM-2.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
Açıköğretim Dersleri Uygulama ve Sistem Kullanım Kılavuzu.
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
AVANS MAHSUBU ( KAPATILMASI) İÇİN GEREKLİ BELGELER 1.FATURA 2.MUAYENE TESLİM TUTANAĞI 3.MAKİNE TECHİZAT ALIMI VARSA YÜRÜTÜCÜNÜN BAĞLI OLDUĞU BİRİMDEN ALINACAK.
BAŞARIYI ARTTIRMA PLANI 4/B FORMU KULLANIM KILAVUZU.

E-OKUL UYGULAMALARI-2 YÖNETİCİ MODÜLÜ * ŞİFRE İŞLEMLERİ
2013-SBS UYGULAMA TAKVİMİ SINIF BAŞVURU VE ÜCRET YATIRMA TAKVİMİ SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN İNTERNETTEN YAYIN TARİHİ SINAV TARİHİ SINAV SONUÇLARININ İLANI.
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİ PROJESİ
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
UYAP BİLİŞİM SİSTEMİ UYAP; Adalet hizmetlerinin; en kısa zamanda, en az maliyetle, şeffaf, etkili, verimli, hızlı, güvenilir, tarafsız ve denetlenebilir.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
İRİS GTB KULLANIM KLAVUZU
EBYS KULLANIMI.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği Başvuru Esnasında Yaşadığınız Teknik Sorunlar için lütfen
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Öncelikle sisteme girmek için Google Chrome sayfası açıp adres çubuğuna kocaeli.meb.gov.tr/ets yazıyoruz.
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI
E-DEVLET ŞİFRESİ İLE EK ÖDEME BORDRO SORGULAMA YHGM EK ÖDEME BİLGİ SİSTEMİ.
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
HG 658C V2 Modem Kurulumu xDSL Teknolojisi ve Arıza Süreçleri.
Airties Air5750 Modem Kurulumu
ÇANAKKALEDEN DUMLUPINARA YÜKSELEN ŞANLI BAYRAK
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
Üyenin Sisteme Girişi
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
2N® Lift8 Hızlı Programlama
Gis.gazi.edu.tr.
Portal.itkib.org.tr sayfasına daha önce kayıt olmadıysanız ‘Üye Ol’ linkine tıklayarak lütfen kayıt olunuz.
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
ELEMENT BİLGİSAYAR İNSAN KAYNAKLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ.
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ SİSTEMİ
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
FAKÜLTE-SANAYİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞYERİ EĞİTİMİ BAŞVURU VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 10 Kasım 2019 Pazar.
Sunum transkripti:

BAMS BAŞVURU ŞEKLİ Bilgisayar veya Telefonunuzdan 1. Adım --- https://bams.sanayi.gov.tr linkine tıkladıktan sonra 2. Adım --- ekranda İL MÜDÜRLÜKLERİ logosuna tıklayarak 3. Adım ekran üst tarafında Ölçü ve Ölçü Aletleri Periyodik /Stok /İlk Muayene İşlemleri linkine Başvur 4.Adım --- T.C Numaranız ve E DEVLET şifreniz ile giriş yaptıktan sonra ki adım  5.Adım Arkada forma bakınız  İL MÜDÜRLÜĞÜ MUTLAKA SEÇİLECEK TC NO BAŞVURAN FİRMA YETKİLİSİNİN ÖLÇÜ ALETİNİN BULUNDUĞU MAHALİN ADRESİ ÖLÇÜ ALETİ SAHİBİ OLAN FİRMA ÜNVANI TAM AÇILIMI AKARYAKIT,BASKÜL,LPG SAYACI,TARTI ALETİ VB.(Birden fazla ise arasına / yada – konularak devam ediniz SAYAÇ YADA ÖLÇÜ ALETİNİN ETİKETİN VAROLAN MARKA ÖLÇÜ ALETİ YADA SAYACIN ETİKETİNDE BULUNAN SERİ NUMARASI SN:1….. VB birden fazla ise arasına /yada - koyabilirsiniz AKARYAKIT YADA SIVI SAYAÇLARINDA 100 Lt VB. TARTI ALETLERİNDE İSE MAKSİMUMU ÇEKERİ 10 TON VB. AKARYAKIT VE LPG SAYAÇLARINDA POMPA ADETİ ,DİĞER ÖLÇÜ ALETLERİNDE MEVCUT ADET SAYISI OCAK-ŞUBAT DÖNEMİ BAŞVURULARI PERİYODİK TAMİR GÖRMÜŞ DAMGA SÖKME TUTANAĞI İLE BAŞVURULARDA İLK İŞARETLENMELİDİR. MUAYENE VE DAMGA ÜCRETİ YARILIDIKTAN SONRA DEKONTU PDF FORMATINDA YÜKLENİR. YERİNDE MUAYENE ÜCRETİ BANKAYA YATIRILDIKTAN SONRA DEKONTU PDF FORMATINDA YÜKLENİR ÖLÇÜ ALET İ VEYA SAYACINIZ TAMİR GÖRMÜŞ VE TAMİRCİ DAMGA SÖKME TUTANAĞI BIRAKMIŞ SA YIL İÇİNDEKİ TAMİR SONRASI DAMGA SÖKME TUTANAKLARINA MÜTEAKİP BURAYA PDF FORMATINDA YÜKLENİR. EN SON MUTALAKA KAYDET TUŞUNA BASILIR VE 1 SAAT SONRA İL MÜDÜRLÜĞÜNE TELEFONLA ULŞILARAK TEYİD İŞLEMİ YAPILIR. SON OLARAK KONTROL SAĞLANDIKTAN SONRA BİLGİLERİN DOĞRULUĞUNUN KONTROLÜNDEN SONRA KUTUCUK İŞARETLENİR. Bilgi ve yardım için Kütahya Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Ölçüler ve Ayar Servisi Tel :02742231547 Kütahya Valilik binası