Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PERSONEL DEVAM YÖNETİM, KONTROL PROGRAMI
Advertisements

Microsoft Access Bu program Microsoft program paketinin içerisinde yer alan; çok büyük miktarlardaki verilerin depolanabileceği veritabanı oluşturmamıza.
OMOPHORUS Kalite Yönetim Sistemi Yazılımı
ETG Danışmanlık Yardım Masası
Mobit Bilişim Elektronik ve Kontrol Sistemleri Dış Tic. A.Ş.
2012
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
YENİ MOBİL YAZICILAR. Mobil Yaşam Gittikçe Büyüyor • çeyrekte toplam akıllı telefon kullanımı 1 milyar cihaza ulaştı. • 2015 yılında bu rakamın.
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Tanımlanan kriterlere uygun e-faturaların, kullanıcılar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan faturalama sisteminin.
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2013
HR-WEB TANITIM SUNUMU’2014
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
END3061 SİSTEM ANALİZİ VE MÜHENDİSLİĞİ
Eczane Sadakat Kart Sistemi
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
HAVZA PLANLAMA VE ARAZİ ISLAHI DAİRE BAŞKANLIĞI
MÜ Ş TER İ İ L İŞ K İ LER İ YÖNET İ M İ KAAN YILDIZGÖZ EKOTEK – PMK
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS AYARLAMA Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dsi Baraj Orta Okulu.
1C:PARA Bu program genel olarak gelir ve giderlerin analizini yapmak için tasarlanmıştır.
E-TİCARET.
E-postanın nasıl kullanılır?
Fonksiyonel Bakış Açısıyla Sistemler
İçerik EndNote Hakkında… EndNote Kurulumu
WEB 2.0 NEDİR? BİRNUR EKİZ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM 2. SINIF.
MİCROSOFT OFFICE EXCEL
CRM’in Enerjisi Create. Sell. Monetize. Now!
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
ne yapar? tweety, timisi Creative tarafından geliştirilmiş bir yazılımdır. tweety, belli bir lokasyonda tweet atan kullanıcıları tespit eder ve bu kullanıcılara.
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Firma Hakkında Temeli 1981 (Pellegrini Grup: 1924)
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları Mustafa Öztürk.
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları
Arkman Vize Paketi. Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: ▫ Acente ofisinde alınan VİZE işlerinin (satış öncesi ya da sonrası, randevu.
KURUMSAL BİLİŞİM SİSTEMLERİ
ÇEVİK (Agile) SÜREÇLER Değişen gereksinimler, teknik riskler gibi önceden belirlenemeyen durumlara ve yazılım ürününü etkileyebilecek her tür değişikliğe.
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
TNT SHOWCASE OTOMOTİV ÜRETİCİSİ Avrupa pazarına hizmet sunan on iki üretim tesisi işleten çok uluslu Amerikan otomotiv üreticisi.
FORD SEVENLER EL KALDIRSIN.. BRIEF Ford müşterilerini daha iyi tanımayı ve değerli müşterilerini tespit etmeyi amaçlamıştır. & Müşterilerinin tercih ve.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
Merkezi Uydu Sistemleri
(YEMEK LİSTELERİ OLUŞTURMA)
Tablet Menü.
Restoran Otomasyon Sistemi
TAKVİM TASARIMI?.
ŞEF’İM WEB REPORTS ŞEF’İM GELİŞMİŞ RAPORLAMA SİSTEMİ.
Tablet Menü.
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
MEDUSA RANDEVU-REZERVASYON OTOMASYONU
KOMISYONCU TAŞIMACI VE TAŞIMACILIK KOOPERATİFİ
ERP Projesinin Aşamaları İzmir. ERP Projesinin Aşamaları SatışSatış - Başlangıç – Kurulum – Analiz – Plan – Uyarlama – Eğitim – Geliştirme.
Reservation Assistant
Bilgilendirme Sistemleri iRiS
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
Fonksiyonlar - İşlevler
Süreç Hiyerarşisi.
Restoranlar İçin İş Zekâsı Çözümü
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt Tablizt; masaya servis restoranlarda rezervasyon, müşteri tanıma, masa atama ve düzenleme gibi işlevlere sahip müşteri karşılama uygulamasıdır. Faydalar Masa rezervasyon ve bekleme listesi süreçlerinin hızlı yönetimi. Kuş bakışı görünümle restorandaki tüm katların anlık durumundan haberdar olma ve masa düzenini değiştirme. Müşteri tanıma özelliği ile müşteri verisini zenginleştirme ve sadık müşteri potansiyelini yükseltme. Masa rezervasyonlarındaki çakışmaların önüne geçme. Masa ataması yapıldığında ve/veya hazır olduğunda SMS ile müşterileri bilgilendirme. Çalışma saatlerini bölerek günün farklı zaman dilimlerine rezervasyon alabilme. Fonksiyonlar - İşlevler Masa düzenleme, yer değiştirme (transfer) ve birleştirme gibi masa planı ayarları Tanımlı, VIP veya anonim müşteriler için rezervasyon kaydı oluşturma Takvim üzerinden, gelecek döneme ait günlük rezervasyon planlama Uçtan uca veri aktarımı sayesinde sadakat programları ile çift yönlü etkileşim Vale uygulamalarıyla etkileşim Müşterilerin özel gün rezervasyonlarında restoran çalışanlarını bilgilendirme Sakıncalı müşterileri kara listeye ekleme SMS yoluyla müşteri memnuniyet anketi Gereksinimler Android işletim sistemine sahip tablet bilgisayar MICROS 3700 Etkileştikleri Microsoft CRM Dynamics Restorana ait vale uygulaması