We are pleased to welcome you to the opening ceremony of

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
GREEN TOUCH PROJECT Bu Proje TOBB ve Eurochambres Koordinasyonunda Yürütülmektedir.Bu Proje Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilmektedir.
Advertisements

Sustainable Developement & International Perspective in School Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (
Member of Consortium This project is co-financed by the European Union and the Republic of Turkey Düşük Sıcaklık Güç Üretimi Section 14.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Building Mutual Trust Between the Labour Market and Education Panel Session.
A-hekim.tv Survey via web site. 2 Contribution of a-hekim.tv %88 of the total physicians declared that a-hekim.tv helps to improve their scientific knowledge.
Bu Proje Avrupa Birliği ve T ü rkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir ” CIVIL SOCIETY DIALOGUE EU – TURKEY CHAMBERS PARTNERSHIP GRANT.
EKO KULÜP ECO CLUB.  Bu çalı ş manın uzun süreli olması için okul yönetimiyle konu ş up, ENKA STORE’un önünde sürekli kalacak bir.
Bu proje Avrupa Birliği ve Tu ̈ rkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. Technical Assistance for Increasing Primary School Attendance Rate of.
SÜLEYMAN DEM İ REL PRIMARY AND SECONDARY SCHOOL. GENERAL INTRODUCTION SCHOOL DIRECTORY, TEACHERS AND OTHER STAFF CLASSROOMS PARTS OF THE SCHOOL GALLERY.
SERVING WATER TO A THIRSTY PERSON Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information.
+ Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi. + Sunum İçeriği Eğitim Fakültesi Tarihçesi Eğitim Fakültesinin Şu Anki Durumu Öğrenci/Öğretim Elemanı Sayısı.
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENMEYİ İSTİYORUM, FAKAT... BENİM STİLİM NE? Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi.
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
Avrupa Birliği Yaşamboyu Öğrenme Proğramı Grundtvig Learning Partnership Project.
UNI-SET Toplantı Notları
Learning to learn network for low skilled senior learners FARKLI ÖĞRENME STİLLERİ! Öğrenmeyi öğrenme Her yerde ve her zaman kendi stilimle öğrenme. Developed.
Learning to learn network for low skilled senior learners Hayat Boyu Öğrenme Toplumu Learning to Learn Training 21. Yüz Yılda Öğrenme Developed with the.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
Yaparak yaşayarak öğrenme. Motivasyon ve yöneltme Learning to Learn Training Amaç ve yetenek Developed with the support of the EU Leonardo da Vinci Programme.
ULUBATLI HASAN PRIMARY SCHOOL (ULUBATLI HASAN İLKÖĞRETİM OKULU) BERGAMA, İZMİR TURKEY.
Elke HOFFMANN & Engin YILMAZ Hessenkolleg- Wetzlar / Almanya İzmir Özel Fatih Koleji / Türkiye Grup Çalışması ve e-Twinning: Metodlar ve Sonuçları / Grup.
Kayna ş tırma Uygulamaları ve Ö ğ retmen Yeterlilikleri: Ö ğ retmenler Yeti ş tirilmeli mi? Geli ş tirilmeli mi? Doç.Dr. Hasan Gürgür Bu çalı ş ma Türkiye.
BEYPAZARI DISTRICT DIRECTORATE FOR NATIONAL EDUCATION ‘’Acadmy of New Possibilites’’
Learning to learn network for low skilled senior learners ÖĞRENCİ Mİ? EVET, O BENİM! Learning to Learn Training Bilinçsiz zihnimiz Developed with the support.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
ERASMUS+ SPOR DESTEKLERİ. SEMİNERİNE HOŞGELDİNİZ.
Yrd. Doç. Dr. Nuray Ç. Dedeoğlu İlköğretim Matematik Eğitimi
TOPLUM İÇERİSİNDE TIP EĞİTİMİ (Topluma Dayalı Tıp Eğitimi – TDTE) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 171.
Fen tutum. Fen eğitimi ve fene karşı tutum ile ilgili araştırmalar incelendiğinde öğrencilerin, öğretmen adaylarının ve öğretmenlerin fene karşı tutumları,
AVRUPA BİRLİĞİ GUNDTVİG ÖĞRENME ORTAKLIĞI ‘ALTIN ÇOCUKLAR ALTIN EBEVEYNLER’ PROJESİ EUROPEAN UNION GRUNDTVIG LEARN PARTNERSHIP GOLDEN PARENTS FOR GOLDEN.
BOĞAZLAYAN HALK EĞİTİM MERKEZİ INSTITUTUL POSTLICAL PHOENIX htttp:// NEWHAM COLLEGE OF FURTHER.
MUNZUR WATER Bu Proje AB Tarafından Finanse edilmektedir. This Project is funded by European Union. Responsibility for the information and views set out.
GREETING MANNERS AND POLITE WORDS EMLAK KREDİ BANKASI İLKÖĞRETİM OKULU İstanbul(Bakırköy) SELAMLAMA VE KİBAR SÖZLER.
DISCUSSION
Students social life and join the social clubs. BARIŞ KILIÇ - EGE DÖVENCİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
Handwerkskammer koblenz ( koblenz Esnaf ve sanatkarlar odasi)
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Cambridge IGCSE® Cambridge IGCSE:
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
FINLAND EDUCATION SYSTEM I am talking about the Finnish education system today.
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
PIRLS (The Project of International Reading Language Skills-Uluslararası Okuma Becerileri Projesi) Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu.
ETwinning Nedir?. Türkiye’de 81 ilin katılımıyla yürütülen 1.Projemiz.
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ EK-2
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EK YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Imagine that you are a teacher and you are taking your 20 students to England for the summer school.
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
SUBJECT NAME Prepeared by Write the names of group members here
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Üniversite ve Akademik Dürüstlük Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Öz, Akran ve Grup Değerlendirmeleri
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Sunum transkripti:

We are pleased to welcome you to the opening ceremony of “Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” kapsamında hayata geçirilen “19 Mayıs Türk Maarif Koleji Fen Laboratuvarı”nın açılış etkinliğine hoşgeldiniz 27 Mart 2018 We are pleased to welcome you to the opening ceremony of “19 Mayıs Türk Maarif College Science Lab” established within the scope of “Teaching and Learning through Experiments Project”. 27 March 2018 Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .

“Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” Proje Süresi: 24 Ay Toplam Bütçe: 89 ,770.80 EUR AB Katkısı: 80,793.72 EUR DİĞER KATKILAR: 20,371.00 EUR Okul Aile Birliği, Ciddi Mutfak, Çangar Motors. ve Öğretmenlerimiz, pojeden aldıkları gelirin tamamını geri projeye hibe ettiler “Teaching and Learning through Experiments Project”. Project Period: 24 Month Total Budget: 89,770.80 EUR EU Contribution: 80,793.72 EUR OTHER CONTRIBUTIONS: 20,371.00 EUR Parent-Teacher Association, Ciddi Mutfak, Çangar Motors, and Our teachers who donated all their earnings from the project back to the project Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .

Hedefler: Objectives: “Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” 19 Mayıs TMK’da Uluslararası ve AB standartlarına uygun biyoloji, kimya ve fizik laboratuvarları kurmak Edexcel IGCSE, GCE AS Level ve A level müfredatı öğretiminde öğretmenlerimizin ve diğer okulların öğretmenlerinin pratik becerilerini geliştirmek, Öğrencilerimizin öğrenme kapasitesini ve performansını arttırmak, ve okulumuz ve bölgedeki diğer okullar arasında bilgi alışverişini sağlamak. “Teaching and Learning through Experiments Project”. Objectives: to establish biology, chemistry and physics laboratories in line with international and EU standarts at 19 Mayıs TMK , to improve the practical skills of our teachers and teachers of other schools in teaching Edexcel IGCSE, GCE AS Level and A level curricular, to improve the learning capacity and performance of our students, and to faclitate exchange of knowledge between our school and other schools in the region. Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .

“Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” “Teaching and Learning through Experiments Project” TEMEL AKTIVITELER 19 Mayıs TMK’de uluslararası ve AB standartları seviyesinde biyoloji/ kimya laboratuvarı kurmak. Mevcut Fizik Laboratuvarı’nın malzeme ekipmanlarını güncellemek. Biyoloji, Kimya ve Fizik alanlarında hem 19 Mayıs TMK, hem de bölgede bulunan diğer okulların öğretmenlerine Edexcel, IGCE, GCE, AS Level ve A Level müfredatlarını uygulamaya yönelik eğitimler vermek. 19 Mayıs TMK öğrencilerinin öğrenme kapasitelerini ve uluslararası sınavlarda performanslarını artırmak. KEY ACTIVITIES To establish biology,/chemistry laboratories at 19 MayısTMK in line with international and EU standarts; Update the materials and the equipments of the existing Physics Laboratory. To provide training opportunities for the teachers of 19 Mayıs TMK and teachers of other schools in the fields of Biology, Chemistry and Physics in order to improve their practical skills in traching Edexcel IGCSE, GCE, AS Level and A Level curricula To improve the learning capacities and performance of 19 Mayıs TMK students in international exams Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .

ÖNCESİ / SONRASI BEFORE / AFTER “Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” ÖNCESİ / SONRASI “Teaching and Learning through Experiments Project”. BEFORE / AFTER Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .

“Deneylerle Eğitim ve Öğrenim Projesi” “Teaching and Learning through Experiments Project”. Teşekkürler AB yetkililerine Okul Aile Birliğine Ciddi Mutfak Ltd. Çangar Motors Okul Müdürümüz Sn.Raif Asvaroğlu, Projenin yazılmasında ve yürütülmesinde bize danışmanlık yapan AYLİN AKDENİZ’e Katkı koyan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkürler. Thanks to European Union Representatives Parent-Teacher Association Ciddi Mutfak Çangar Motors Our School Principle Mr Raif Asvaroğlu, AYLİN AKDENİZ who advises us on the development and execution of the project All the administrators and teachers who contributed. Bu Proje, Avrupa Birliği tarafından finanse edilmekte ve 19 Mayıs Türk Maarif Koleji tarafından yürütülmektedir. This project is funded by the European Union and implemented by 19 Mayıs Türk Maarif College. .