Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
MultiCELL SMS Client 3.2.
Google Analytics Nedir?
Sipariş Takip Programı
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
ELEKTRONİK PAZARLAMA.
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Kodlama bilgisi gerekmez!
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
İNTERNETİN FAYDALARI Hazırlayan: Azime Semra AY.
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİ
E- Ticaret Altyapısı.
WEB 2.0’nin tanıtılması Yrd.Doç.Dr.Nuray GEDİK ÜNAL ATACAN.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
TUĞBA ŞAHAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF ÖRGÜN ÖĞRETİM
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
 Hız, kolaylık, fiyat avantajı gibi nedenlerle son yıllarda tercih nedeni haline gelen internetten alışveriş “E-ticaret” sektörünün büyümesinde önemli.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
NumaraBiz Nasıl Kazandırıyor?
BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
WEB TABANLI DESTEK.
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Hızlı ve Efektif Sponsor Bulma Hizmeti
Çin'deki küçük imalatçılar için ticaret platformu oluşturmak amacıyla İngilizce öğretmeni Jack Ma ve 17 kurucu üye tarafından kurulmuştur. Bugün 240 ülkeden.
SOSYAL MEDYA.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Liva Glutensiz Sistemi Bilgisayar için Kullanım Klavuzu
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
connect to the virtual world
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?

3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan

NASIL ÜYE OLUNUR VE NUMARA ALINIR? ▹ Numarabiz.com adresinde ”Hemen Dene” linkine tıkladığınızda, ücretsiz ve anında başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. ▹ Üye olduktan sonra panelden “Numara Talep Et” linki ile basit form sayesinde numara alımı sürecini başlatabilirsiniz. ▹ Tanıtım yapacağınız site/siteleri, mevcut trafik (reklamı ne kadar kişi göreceğiyle alakalı) sayıları belirtmeniz işleminizi hızlandıracağını unutmayın. ▹ İlk defa tanıtım yapacak kişiler canlı destek üzerinden yetkililerimiz ile iletişime geçebilir ve yardım alabilirler. 3

NUMARABİZ SERVİSİ HAKKINDA ■ Numarabiz, 16 yılı aşkın bir süredir katmadeğerli servis piyasasında yönetici ve şirket sahibi olarak çalışmış bir kadro tarafından sunulmaktadır. Yüksek çağrı başlatma kapasitesi olan ülke prefix’leriyle ardında geniş kadrosu olan agent hizmeti sayesinde trafiğinizin en verimli şekilde değerlendirebilmeniz için özel olarak optimize edilmiştir. Web sitenizden oluşturacağınız trafik ile Numarabiz sayesinde en iyi ödeme planlarıyla çalışıp, ödemelerinizi en hızlı şekilde elde edebilirsiniz. Numarabiz, güvenli ve rahat bir şekilde ödemelerinizi alabilmeniz için faaliyeti yurtdışındaki kurumsal yatırımı ile gerçekleştirmektedir. 4

Numarabiz, Dakika başına 0,63 ile sektördeki en yüksek birim fiyatını müşterilerine sunmaktadır. NE KADAR KAZANIRSINIZ? Tüm kazanç istatistikleriniz, Şeffaf yayıncı dostu panelinizde raporlanarak size sunulur. İstatistiklerinizi günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak filtreleyebilirsiniz. 5

KİMLER NASIL KAZANABİLİR?  Banner reklam modeli: Görsel hazırlayarak yapılan reklam modelidir. Web veya mobil sitelerde reklamlar için önerilen bir çok modelden biridir.  Text reklam modeli: Yazı yazılarak yapılan reklam modelidir. Sosyal medya üzerinden reklam yapan yapacak olanlar bu modeli kullanmalıdır.  Pop-up & Java Script reklam modelleri: Sitemiz üzerinden alabileceğiniz hazır kodlar ile pop-up reklam modeliyle web veya mobil siteniz üzerinden reklam yapabilirsiniz. Adult odaklı web ve mobil siteler (tube, hikaye, webcam, forum, mesaj vb.) veya sosyal medya hesaplarıyla reklam yapan kişiler Numarabiz tarafından sağlanan canlı sohbet numaralarını aşağadaki reklam modelleriyle sunarak yüksek kazanç elde edebilir. 6

7 YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REKLAM ÖNERİLERİ ▹ Ortalama düzeyde SEO bilginiz var ise web ve mobil siteler yaparak aylık arasında gelir elde edebilirsiniz. ▹ Eğer SEO bilginiz yok ise sosyal medya platformlarında (facebook, twitter, instagram vb.) sayfalar, profiller veya gruplar oluşturup reklam gönderinizi bir çok kişinin görmesini sağlayarak kazanabilirsiniz. ▹ Bir diğer yol olan media-buying (canlı sohbet numaralarının reklamı yapıldığında aranma sağlayabileceğiniz platformlardan reklam alanları satın almak) stratejisini kullanabilirsiniz. Google Ads reklam verilebilecek en verimli platformlardan biridir.

ÖDEMENİZİ NASIL ALIRSINIZ? Havale/EFT Ödemenizi Havale veya EFT yöntemleri ile kişisel ya da kurumsal hesabınıza ödemelerinizi alabilirsiniz. İninal Kart Numarabiz ile çalışarak İninal Kart üzerindende ödeme alabilirsiniz. 8 Paypal Türkiye’de Paypal’ın kapatılması üzerine ödeme yapılamamaktadır fakat farklı bir ülke üzerinden hesabınız var ise ödemenizi Paypal üzerinden alabilirsiniz.

NEDEN NUMARABİZ ? En Çok Kazanan Olun Sektör deki en yüksek birim fiyatı olan dakikasına 0,63 alıp en çok kazanan olmak istiyorum. Ödeme Kolaylığı Ödemelerimi Havale/EFT, Paypal veya İninal Kart ile almak istiyorum. Reklam Modeli Çeşitliliği Numarabiz’in sunduğu reklam modelleriyle kazancıma kazanç katmak istiyorum. 9 Reklam Danışmanlık Hizmeti Numarabiz yetkilileri tarafından reklamlarımı daha etkili hale getirebilmek için destek almak istiyorum. Erişilebilirlik Firma yetkililerine 7/24 bir çok iletişim kanalından ulaşabilmek istiyorum. Yayıncı Dostu Panel & Mobil Aplikasyonlar Tüm istatiklerimi yayıncı panelinden ve mobil aplikasyonlardan basitçe ve şeffafçe takip etmek istiyorum.

NUMARA BLOKLARI ▹ 0032 (Belçika) > 0,63/DK ▹ (Kamerun) > 0,63/DK ▹ 0044 (İngiltere) > 0,63/DK 10

Bugüne kadar yapılan yayıncı ödemeleri 100% Yayıncı dostu Kayıtlı yayıncı 11

En Çok Trafik Aldığımız Reklam Kanalları 12 Web/Mobil Siteler (SEO) Media-Buying (Google Ads vb.) Sosyal Medya (Facebook, Instagram vb.)

Place your screenshot here 13 NUMARABİZ YAYINCI DOSTU WEB/MOBİL PANELİ Numarabiz yayıncı dostu şeffaf panelini ister web, ister mobil arayüzünden kullanabilirsiniz.

Place your screenshot here 14 APPLE’DA NUMARABİZ Sohbet hattı öncü firması Numarabiz, sektördeki tek iOS mobil aplikasyon hizmeti sunan firmadır.

ANDROID’DE NUMARABİZ Sohbet hattı öncü firması Numarabiz, sektördeki tek Android mobil aplikasyon hizmeti sunan firmadır. Place your screenshot here 15

İLETİŞİM KANALLARI 7/24 ulaşabileceğiniz iletişim kanallarımız; ▹ WhatsApp: ▹ Skype: numarabiz ▹ Mail: ▹ Facebook: facebook.com/numarabizcom ▹ Site İçi Online Chat 16

TEŞEKKÜR EDERİZ! Sorunuz mu var? Numarabiz ekibi kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için sizi bekliyor. 17