Otomatik Gönderi Programı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Advertisements

Kayıt olun’a tıklayın…
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
Küçük İşletmeler için Pazarlama Araçları
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
SATIŞ KAZANÇ PLANI SUNUMU
MultiCELL SMS Client 3.2.
Otomatik Gönderi Programı Temel Öğeler. Otomatik Gönderi Programı •Automatic Delivery Rewards, ya da ADR, Müsterilerin ve Distribütörlerin kaydolup ürünleri.
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Sipariş Takip Programı
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
1. İşinizi yönetmek için neye ihtiyacınız varsa, onun içinde bulacaksınız. Office.
ELEKTRONİK PAZARLAMA.
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
En ucuzundan en pahalısına doğru sıralanmış olarak “Cep Telefonları” kategorisindeki tüm ürünlerin isimleri “Spor” kategorisinde ürünleri listelenen “İstanbul”
PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
1 MarmarisCard Marmaris Turizm Geliştirme Projesi.
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
GİRİŞİMCİ SUNUMU.
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Ar-Ge ve Girişimcilik Ekibi
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Access’te İlişki Kurma
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Lansman Tarihi 02 Mayıs 2012.
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi PORTAL.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Avrupa okulları içi a ğ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi KAYIT.
MONOGRAFİ 11 Getiri A.Ş .’nin Kasım 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. 1.
Herşey çok kolay! kolaymutabakat ile tanışmadan önceki haliniz. Şimdi değişim zamanı.
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
GAZİANTEP ECZACI ODASI. KEP Nedir-1 Kayıtlı elektronik posta, kısa adıyla KEP, en kısaltılmış tanımıyla tarafların, elekronik ortamda teknik ve hukuki.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
Stok Yönetimi Planlı Sonradan Siparişli EOQ veya
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
TİCARİ MAL HAREKETLERİ ve MUHASEBELEŞTİRİLMESİ
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
E-Fatura.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
Liquor Store Database Design Kafkas DUMAN. İş Kuralları  Tekel bayiinde yanlızca sigara çeşitleri, içecek satışı yapılmaktadır.  Bayiideki ürünler kayıtlı.
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
Alacak ve Stok Yönetimi
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
HAKSIZ REKABETLE MÜCADELEDE GELDİĞİMİZ NOKTA!!. Hazırlanan Zorunlu Meslek Kararında Sorunları Dört Ana Başlıkta Topladık 1.Ücretlerin Zamanında Ödenmemesi.
İLİŞKİSEL VERİ MODELİ GÖSTERİMİ
Muhammed Emin ALTINTAŞ
LR Akademisi LR İş Modeli.
CRM Mehmet Batuhan Ülper
Restoran Otomasyon Sistemi
Gis.gazi.edu.tr.
MM-Malzeme Yönetimi Genel Sunumu
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
KKTC’DE GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
LÜTFEN İLÜSTRASYONUMUZU KOMPLE İZLEYİNİZ
200 TL’lık Ürünün %10 indirimli Satış Fiyatı ?
KDV Katma değer vergisi, yapılan mal ve hizmet teslimlerinde, mal veya hizmeti teslim alanın, teslim edene ödediği vergi türüdür. İşletmeler de müşterileri.
Sunum transkripti:

Otomatik Gönderi Programı

Otomatik Gönderi Programı Otomatik Gönderi Programı ya da ADR, Distribütörlerin ve Müşterilerin kaydolup aylık veya iki ayda bir olmak üzere belirli ürünleri teslim almasını ifade eder. ADR’ye kaydolan Distribütörler ve Müşteriler indirimli fiyattan ürünleri satın alıp, indirimli gönderi ücretlerine tabii tutulurlar ve ürün satın almada kullanabilecekleri ürün puanları kazanırlar. ÜRÜNLERİ SEÇİN AYLIK GÖNDERİLİR ADR GÖNDERİSİ

ADR Hedefleri Distribütörlere ve Müşterilere yeni potansiyel müşteriler kazandırmaya yardımcı olacak olan bir bağlılık programı sunmaktadır. Hesaplarını tamamen çevrimiçi yönetmelerini sağlayarak, destek için müşterilerin ve distribütörlerin telefon araması yapmasını engelleyerek* onlara hem zaman kazandırır, hem de para tasarrufu sağlar. Ürünlerin aylık satın alımını otomatik olarak halleder. *ADR iptalleri, ADR sipariş dondurmaları, siparişlerin gönderi adresi gibi bazı şeyler çevrimiçi olarak yapılamamaktadır.

ADR Kayıt Seçenekleri Distribütörler ve Müşteriler yeni ADR programına aşağıdaki yollarla kaydolabilirler: Çevrimiçi Posta Telefon Eposta

ADR Faydaları Her ay kazanılan faydalar: Toptan satış fiyatından 5% indirim İndirimli gönderi ücreti (50%’ye kadar) ve ayda iki kez yapılan teslimatlar için 10-20% indirim Kazanılan ürün puanları: İlk 12 ay için 20% ürün puanı 13. ADR siparişinden itibaren aylık siparişlerde 30% ürün puanı Yüzdeler PSV* üzerindendir *PSV: Kişisel Satış Hacmi; temel olarak kişisel tüketiminizden ile Şirketten satın alınan ürünlerin aylık değerini ifade eder. PSV ayrıca kişisel perakendeci müşterilerinizin Şirketten doğrudan yağptığu satın alımlardan elde edilen puanları da içerir.

ADR Ürün Puanları Ürün puanları; bir önceki aydan verilen siparişlerden kazanılmaktadır ve bir sonraki ayın ilk günü hesabınıza geçer. Aylık olarak maksimum 75 ürün puanı kazanılabilir. Yılda maksimum 900 ürün puanı kazanılabilir. Bir yıldan uzun süre kullanılmayan ürün puanlarının kullanım süresi dolacaktır. Ürün puanları aylık ADR siparişlerinin toplam PSV değeri kadardır. Ürün puanları sadece kendi yerel marketinizde kazanılır/değerlendirilir ve sadece kazanıldıkları marketlerde kullanılabilirlerdir. *Fotoğrafta yer alan ürünlerin hepsi Avrupa marketinde mevcut değildir. Daha fazla bilgi için lütfen yerel marketinizin fiyat listesine bakınız.

ADR Yönetimi Seçenekleri ADR hesapları çevrimiçi olarak yönetilebilir: Ürün, işlem tarihi, gönderi adresi, sipariş iptali ve ödeme yöntemleri olmak üzere herşey değiştirilebilirdir. Ürün puanları ürün satın alımları iin kullanılabilir. Siparişler Müşteri Servisi aracılığı ile verilirse, indirimli gönderi ücretlerinden yararlanılamaz. AYLIK OLARAK GÖNDERİLİR ADR TESLİMİ ADR SİPARİŞİNDE ÜRÜNLERİ DEĞİŞTİR

Fiyat Karşılaştırmaları Her ADR siparişinde karşılaştırın ve tasarruf edin. 100 PSV’lik ürün siparişli bu örneğe göz atın. ADR TASARRUFLARI*   Ürün PSV Ürün fiyatı KDV hariç Gönderi ücretleriKDV hariç**** % değer BEDAVA ürün puanları BEDAVA ÜRÜN PUANLARI Toplam ücret KDV hariç (Bedava ürün puanlarını içerir)*** Normal Faks/Posta Siparişi 100 €75 €12.25 0% €87.25 ADR Siparişi 95 €71.25 €6.65 20-30% 19-29 puan** € 63.65-€56.15 Tasarruflar 5 €3.75 €5.60 19-29 puan* €23.60 - €31.10 *Lütfen yukarıdaki tablonun sadece bir örnek olduğunu not ediniz **Ürün puanları, geri gönderilen ADR ürünlerinden çıkartılacaktır. ***Bu figürler ürün puanlarını içermektedir ve bir sonraki ay hesabınıza geçecektir. Bu örnekte satın alımdaki tasarruf €3.75 değerindedir. ****Bazı marketler/spesifik bölgeler ya da adalar için bu indirim planı geçersizdir (İzlanda, Kanarya Adaları ve Fransız Deniz aşırı departmanlar).