40 KİŞİLİK EGE TURU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TUTKU TOURS İZMİR TOURIST MAP.
Advertisements

İZMİRİN İLÇELERİ İZMİRİN YEMEKLERİ DOĞAL GÜZELLİKLERİ İZMİRİN TARİHİ .
Ömer DENİZ İZMİR,DENİZLİ.
Fancy Travel Hayal edin … Akdeniz’in mavisi ile …
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASI
ÜNİTE PLANI ÖZETİ Öğrencilerin, Denizli ve çevresindeki tarihi yerleri, coğrafi özelliklerini ve bugünkü durumlarını öğrenerek; tarihi ve doğal çevrelere.
DOĞU KARADENiZ TURU HAZİRAN 2 GECE 3 GÜN
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
TURİZM DEĞERLERİMİZ.
Minia Ereğli Projesi Cehennem Ağzı Mağaraları
Sosyal Bilgiler Proje Görevi
DENİZLİ’DEKİ ANTİK KENTLER
ÜLKEMİZİN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ
YAMBOL VE CİVARINDA TATİL TEREZA VE TANYA’NIN TEKLİFİ
LESOVO - ”Tunca” dag evi - SREM – ELHOVO – YAMBOL– VESELiNOVO – KABiLE
TURİZM HAFTASI (15 – 22 NİSAN)
İSTANBUL ARKEOLOJİ MÜZESİ
GÜZEL YURDUM TÜRKİYEM.
2014 Sezonu Genel Değerlendirme Kuzey Ege İlleri Mavi Bayrak Koordinatörlüğü.
Yambol.
BAHARIN KEYFİNİ ANTALYA/KEMER’DE ÇIKARALIM NİSAN 2012 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN ANTALYA /KEMER GEZİSİNE KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZ KATILIM.
ADIM ADIM TÜRKİYE.
Beylerbeyi Sarayı/Oyuncak Müzesi
YARİM İSTANBUL.
Geleneksel Yapı Türleri
Ozan Ege SEMERCİ Bahçeşehir Koleji 4/B 2046 Müzeyi: Bilim, Kültür ve Sanat eserlerinin korunduğu, saklandığı ve sergilendiği Yapı ya da alanlara, Müzeyi.
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
6 MART ATATÜRK ‘ÜN ANTALYA GELİŞİ
Turizm Nedir ? Başka yerleri görmek, tanımak, eğlenmek, dinlenmek ve alıveriş yapmak için yapılan gezilerdir. Bu gezilere katılanlara turist denir. Turizm;
İonia Bölgesi İzmir ve Aydın İllerinin Ege Denizi Kıyısındaki tüm batı kesimi İle Sakız ve Sisam Adalarını kapsar. Kuzeyini Gediz (Hermos)Nehri, güneyini.
Hülya Uçar İngilizce Öğretmenliği 1-B Normal Öğretim
Baransel KUMBUL ve Tuna EDİZ
DÜNYADA EN ÇOK TURIST AĞıRLAYAN 50 KENTI IÇINDE OLAN İ Z M İ R 2015 yılının 9 aylık döneminde % 8,7 düşüş yaşadı.
HANGİ İLİN NESİ MEŞHUR?.
EGE BÖLGESİ.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
TÜRKİYE-KUSADASI KUSADASI YARDIMSEVENLER DERNEĞİ.
Ege Bölgesi İklim Özellikleri İklim Ege Bölgesi genellikle yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlı olan Akdeniz ikliminin.
ADIM ADIM TÜRKİYE BATUHAN ÖZDEM.
Cem GÜZEL İZMİR’İMİZİ İZMİR’LİLERE ANLATMAK DEĞİL AMA BELKİ ONLARIN BİLE BİLMEDİKLERiNİ ONLARA VE TÜM TÜRKİYE’YE TANITMAK İSTEDİM.
Ege Bölgesi turizm potansiyeli olarak Türkiye'de Akdeniz Bölgesinden sonra gelmektedir. Birçok tarihi eser, yapıt, kalıntı.
NİLDA VİLLALARI AĞAÇLI PROJESİ Deniz ve Doğa Manzarası,
ENFES KOŞUYORUM ORİENTİRİNGİ
HAZIRLAYANLAR SULTAN BİLİR NURSEL ÇINAR ESRA YAĞAN M. CAN KAZAN
İZMİR’de RAYLI TOPLU ULAŞIM SİSTEMİ
ŞİRİNLERİN BİR GÜNÜ.
Özel İlgi Turizmi Çeşitleri
BERGAMA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Batı Karadeniz-2.
AKDENİZ TURU-4.
Marmara Turu-2.
AKDENİZ TURU.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
BATI KARADENİZ TURU (6 gün 5 gece).
DIANA.
AKDENİZ TURU-3.
KONYA TURU.
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ EDİRNE KENTİ KENTSEL İMAJ ÖĞELERİ YASEMİN DUYGU DİNARLI.
ANTİK EGE’DE 12 İYON KENTİ
ANTALYA İLİ TANITIM SLAYTI
KAHİRE & NİL & LUXOR & HURGADA
Efes. İlk çağlarda,Batı Anadoolu’nun en önemli şehirlerinden birisidir. Efesos, Ege Bölgesi kıyılarının hemen orta kısmında, Küçük Menderes (Kaystros)
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
OSMAN HAMDİ BEY HAZIRLAYAN AHMET REŞİT BOSTANOĞLU.
Bazı Yunan tapınaklarında korint ve iyon sütun başlıkları birleştirilerek karma ( Kompozit) başlıklar kullanılmıştır. Bu tapınaklarda sütunların.
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
2019 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ PLANLANAN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
KONU:FEN Hierapolis kazıları nerede gerçekleştiriliyor? Kazılar, Denizli Pamukkale'de (Batı Frigya) bulunan Lykos Vadisi’nin önemli kentleri arasında.
Sunum transkripti:

40 KİŞİLİK EGE TURU

1.GÜN MİSAFİRLERİMİZ 22.00 DA AŞTİ ÖNÜNDE BULUŞMAK NOKTASINDAN ALINIP BERGAMA ‘YA DOĞRU GECE YOLCULUĞU BAŞLAYACAK

2. GÜN SABAH 8:00 – 9:30 BERGAMA ‘DA KAHVALTI. 9:30 – 12.00 ARASI AKROPOL,KIZIL AVLU VE ASKLEPİON TURU VE ANLATIMI. BERGAMA LABELLA OTELE HAREKET ÖĞLE YEMEĞİMİZ OTELDE

3. GÜN SAAT 8:00 DA OTELDEN AYRILIP İZMİR’E DOĞRU HAREKET EDİYORUZ. 10:00 DA İZMİR ‘ E VARIYOR SAAT 13:00 A KADAR İZMİR ARKEOLOJİ MÜZESİ , KONAK MEYDANI ,SAAT KULESİ, AGORA TURU VE ANLATIMI ARDINDAN MİSAFİRLERİMİZİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA SÜRECEK SERBEST ZAMAN.GECELEME PAMUKKALE TRİPOLİS OTELİNDE

4.GÜN 8:00 DA OTELİMİZDEN AYRILIP PAMUKKALE SİT ALANI, HİERAPOLİS ANTİK KENTİ,LAODİKEİA ANTİK KENTİ TURLARI VE ANLATIMLARINDAN SONRA KARACASU’YA HAREKET. 13:30- 14:30’ DA KARACASU DOĞA RESTOURANT’TA ÖĞLE YEMEĞİ ARDINDAN AFRODİSİAS ANTİK YERLEŞİMİ TURU VE ANLATIMI ARDINDAN PAMUKKALE’DEKİ OTELİMİZE DÖNÜŞ.

5.GÜN SABAH 8:00 DA ÇAVDARHİSARA ‘A DOĞRU YOLA ÇIKIYORUZ (YOLDA ÖĞLE YEMEĞİ ALIYORUZ.) 13:00 DA ÇAVDARHİSAR VE AİZONAİ ANTİK KENTİ TURU VE ANATIMI. 14:00 DA UŞAK MÜZESİNE DOĞRU HAREKET 15:30 UŞAK MÜZESİ TURU VE KUŞADASI GOLF SPA RESORT OTELİMİZE YOLCULUK.

6.GÜN 8:00 DA SELÇUK’A HAREKET MERYEM ANA EVİ MÜZESİ ,EPHESOS ANTİK KENTİ, ST.JOHN KİLİSESİ,ARTEMİS TAPINAĞI, İSA BEY CAMİİ TURU VE ANLATIMI 13:30 -14:30 DA SELÇUKTA ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN SERBEST ZAMANIN ARDINDAN ŞİRİNCE KÖYÜ TURU.BURADA MÜSAFİRLER İSTEDİKLERİ KADAR ZAMAN ALABİLECEK ARDINDAN OTELİMİZE DÖNÜŞ.

7.GÜN 8:00 DA OTELDEN ÇIKIŞ VE PRİENE ANTİK KENTİNE DOĞRU HAREKET ARDINDAN 9:30 DA MİLETOS ANTİK KENTİ VE DİDYMA APOLLON TAPINAĞI TURU VE ANLATIMLARI SONRASI KUŞADASINA DÖNÜŞ 12:00 – 13:00 ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN SERBEST ZAMAN 13:00 DA KUŞADASI YAT LİMANI , KADINLAR PLAJI VE YEŞİL PLAJ TURU ARDINDAN KUŞADASINDA SERBEST ZAMAN MİSAFİRLERİMİZ MERKEZDEKİ OTELE KENDİLERİ DÖNECEKTİR