Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BS Ana Kucağı Titreşimli Sweet Bees Buggies Nazik titreşim özelliği ve eğlenceli oyun aktiviteleri ile bebeğin eğlenceye devam etmesini sağlayan ana kucağı.
Advertisements

Bright Starts Aktivite Merkezi Springing Safari
BS Çok Fonksiyonlu Salıncak Ana Kucağı Whimsical Wonders İki farklı kullanım şekli bulunan akıllı koltuk. Eğlenceyi artırmak için oturma ve sallanma modu!
BS Ana Kucağı Müzikli Whimsical Wonders Bu yeni ana kucağı eller serbest özelliği sayesinde anne için daha fazla hareket imkanı sunar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
Baby Einstein Aktivite Merkezi Müzik ve Işıklı Rhythm of the Reef Bebeğinizin çok seveceği okyanusun derinliklerini keşfetme ve yolda yeni arkadaşlar edinme.
BS Aktivite Merkezi Müzikli Oball Bounca Bebeğiniz için etkileyici eğlence sunan etkileşimli Oball ™ oyuncakları ve hoplatma minderi! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
Değerli Arkadaşlar, aşağıdaki sorular 7. ve 8. sınıflar için özel hazırlanmış dil bilgisi kitabımızdan yararlanılarak oluşturulmuştur. Kendi okulumuzda.
Uzaktan Eğitim Sürecinde Materyal Ortam ve Teknoloji Tasarımı Yusuf DOĞANAY.
BS Salıncak Müzikli Penelope Petals Bebeğiniz için her yerde, her zaman inanılmaz konforlu salıncak keyfi ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01TrueSpeed ™ teknolojisiyle.
BEBEKLER VE TELEVİZYON anket
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
ÖRGÜTLERDE İLETİŞİM TÜRLERİ
AYNUR ŞİMŞEK İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI ÖNÜNÜZDEN ÇEKİLİN.
POWER POİNT’TE SUNU HAZIRLIYORUM POWER POİNT’TE SUNU HAZIRLIYORUM PowerPoint, “Microsoft Office” paketinin programlarından biridir.
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri.
Çocuk ve Gençlik Yayınları. Plan  Dersin amacı, kapsamı, işlenişi  Dersin gerekleri  Dersin değerlendirilmesi BBY 164 Çocuk ve Gençlik Yayınları 2.
BS Ana Kucağı Ses Aktivasyonlu Lulaby Lamb
EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Doç. Dr. Ender DURUALP.
Isıtma Çalışma alanlarında çalışanların terlememesi
MANGO.
Sunumu Hazırlayan: Emel Özdemir © Her hakkı Saklıdır.
EGE.
Kitap Kapağı Tasarımı ve Özellikleri
Bright Starts Küçük Gurme Işıklı Müzikli Yumurta Sepeti
Baby Einstein Gezi Oyuncağı Işıklı Müzikli Star
NOKTA.
BS Oyun Halısı Müzikli Bloomin Birdies
BS Oyun Halısı Işıklı Müzikli Sweet Songbirds
BS Çok Fonksiyonlu Büyük Salıncak Ana Kucağı Işıklı Avon
HAVANA.
NOKTA VE ÇİZGİ.
ÇOKGENLER.
BS Çok Fonksiyonlu Ana Kucağı Beşik Işıklı Müzikli Lagon
HENRY.
Bright Starts Rüya Arkadaşım Işıklı Müzikli Lillypad Kurbağa
ALOHA.
Baby Einstein Dönence Sea Dreams Deniz Düşleri
BS Ana Kucağı Titreşimli Jolly Safari
BS Aktivite Merkezi Hoppala Müzik ve Işık Neşeli Toplar
Neşeli Toplar Poppin Jet İlk Uçağım
Bright Starts Oball Grip Play Çıngıraklı Mama Sandalyesi Oyuncağı
Web Sitesi Taslağı Oluşturma
Bright Starts Gezi Oyuncağı Take Shake Titreşimli Dostlar
DRAMADA LİDER VE KATILIMCILAR
Bright Starts Gezi Oyuncağı Stretch Snail Tırtıl
Bright Starts Küçük Gurme Yap Bir Hamburger
GIDA VE PERSONEL HİJENİ
Neşeli Toplar Tropical Ful Tropik Ada
YUVA.
ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE YARATICILIK VE SANAT EĞİTİMİ
Bright Starts Music Player Müzikli Oyuncak
Bright Starts Oball İlk Anahtarım Dişlik
Bright Starts Rhino Toys Oyuncak
AKDENİZ.
hazırlayan : Begüm Yılmaz
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI
ASPENDOS.
‘AHŞAP OYUNCAK YAPIMI VE AHŞAP BOYAMA KURSU’
GÖRSEL MATERYAL TASARIMI
Kişi Sayma Sistemleri Kişi Sayma Sistemleri.
EĞİTSEL OYUNLAR.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
5 Kasım 2013 Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü
DİYORSANIZ, BU GRUP SİZE YARDIMCI OLABİLİR!
PROKTOLOJİK MASA KONT PM
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
2.KUVVET, İŞ VE ENERJİ İLİŞKİSİ
Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Bitirme Çalışması Poster Hazırlama Kılavuzu Poster Boyutları:
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Bitirme Çalışması Başlığı
Sunum transkripti:

Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top Sallanan, Ses Çıkaran ve Yuvarlanan Oyuncak! Sallandığında ses çıkaran, bebeğinizi hayran bırakacak esnek top! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01 28 parmak deliğiyle bebeğinizin tutması için inanılmaz kolay 02 Bebeğiniz salladığında eğlenceli sesler çıkaran 4 şeffaf çıngıraklı top 03 Pürüzsüz, esnek plastik sayesinde minik eller için yumuşak ve ilgi çekici Oball 04 Görsel açıdan bütünlük 05 Her yaştan çocuk için ideal EK ÖZELLİKLER 4 farklı renk seçeneği BPA, PVC, lateks veya ftalat içermeyen tasarım Ürün Boyutları: 10,16 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 10,16 cm yükseklik Paket Boyutları: 13,84 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 20 cm yükseklik Asılabilir paket MODEL No. YAŞ 81031 0 ay+

Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top - 12 ve 24 PK Sallanan, Ses Çıkaran ve Yuvarlanan Oyuncak! Sallandığında ses çıkaran, bebeğinizi hayran bırakacak esnek top! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01 28 parmak deliğiyle bebeğinizin tutması için inanılmaz kolay 02 Bebeğiniz salladığında eğlenceli sesler çıkaran 4 şeffaf çıngıraklı top 03 Pürüzsüz, esnek plastik sayesinde minik eller için yumuşak ve ilgi çekici Oball 04 Görsel açıdan bütünlük 05 Her yaştan çocuk için ideal EK ÖZELLİKLER 4 farklı renk seçeneği BPA, PVC, lateks veya ftalat içermeyen tasarım Ürün Boyutları: 10,16 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 10,16 cm yükseklik Paket Boyutları: 13,84 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 20 cm yükseklik Asılabilir paket MODEL No. YAŞ 81031 0 ay+ 2013'te güncellenen renk seçeneği – 12 ve 24 paketi

Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top - 6 PK Sallanan, Ses Çıkaran ve Yuvarlanan Oyuncak! Sallandığında ses çıkaran, bebeğinizi hayran bırakacak esnek top! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 01 28 parmak deliğiyle bebeğinizin tutması için inanılmaz kolay 02 Bebeğiniz salladığında eğlenceli sesler çıkaran 4 şeffaf çıngıraklı top 03 Pürüzsüz, esnek plastik sayesinde minik eller için yumuşak ve ilgi çekici Oball 04 Görsel açıdan bütünlük 05 Her yaştan çocuk için ideal EK ÖZELLİKLER 3 farklı renk seçeneği BPA, PVC, lateks veya ftalat içermeyen tasarım Ürün Boyutları: 10,16 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 10,16 cm yükseklik Paket Boyutları: 13,84 cm genişlik x 10,16 cm derinlik x 20 cm yükseklik Asılabilir paket MODEL No. YAŞ 81031 0 ay+ 2013'te güncellenen renk seçeneği – 6 paketi

Bright Starts Oball Rattle Çıngıraklı Top MODEL No. YAŞ 81031 0 ay+