Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Zaman Bırakır Seni Avuçlarıma Ben ne çabuk sen oldum, sarardı mevsimin tenindeki dokunuşu, Yağmurlarda üşüdüm, bekledim seni ey sevdiğim, Hasretine.
Advertisements

Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi
Seni anarım sevdayla Seni düşünürüm ürpermeyle Çok mısra dökülür dudaklarımdan Çok şiir geçer yüreğimden.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman
Gitme Hazan Altun Gitme..... A ş kımın baharında kı ş olurmu? Hayallerimiz hiç,kabus olurmu? Zaman akmadan sabit dururmu? Boynum omzuma e.
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Babam Beni Hiç Sevmedi... Balıkesir'de Asma Ağacı Ve Anılarım.. Kısa Öykü.
DEZAVANTAJLı ÇOCUKLARDA EĞITIM HAKKı YENI ORHANLı ORTAOKULU – ÖZGÜR KAYA.
2-A SINIFI BİLGİ YARIŞMASINA HOŞ GELDİNİZ Yarışmada; Hayat Bilgisi 5 soru Türkçe 6 soru Matematik 5 soru ve Genel kültür 4 soru olmak üzere Toplam 20 soru.
SAKARYA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İl Kanser Koordinatörü Uzm. Dr. Sevda Gürsel.
Avukatlık sözleşmesi. Sözleşmenin tarafları Bu sözleşmenin tarafları; baro levhasına kayıtlı ve işten yasaklanmamış avukat ile ondan hukuksal yardım talep.
Cümlenin öğelerini temel ve yardımcı olmak üzere iki grupta inceleyebiliriz. Temel öğeler Yardımcı öğeler yüklem özne nesne Z.T. D.T Edat tamlayıcısı.
CÜMLEDE YAPI.
Güçlü ve kararlı ol. Tanrın RAB'bin verdiği görevleri yerine getir. Onun yollarında yürü ve Musa'nın yasasında yazıldığı gibi Tanrı'nın kurallarına, buyruklarına,
BAĞLAÇ. BAĞLAÇ  Eş görevli sözcükleri, söz öbeklerini, cümleleri birbirine bağlayan ya da çeşitli anlam ilgileri kuran sözcük veya söz öbekleridir. Başlıca.
Er Kadir AYDIN Er Lokman EKER Er Samet SARAÇ.
DERS : HAYAT BİLGİSİ 2. SINIF
BİLGİ YARIŞMASI 5. SINIF Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Hazırlayan: Mustafa AKKAŞ 5-A Sınıf Öğretmeni Başarılar dilerim.
Şehir Hastanelerinde Bilişim Çözümleri Kadir Boysan Türk Telekom Kurumsal İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
TAMLAMALAR.
FFFFiil, kök veya gövdelerinden türeyen fiile benzeyen ama artık fiil olmayan, kip ve şahıs eki almayan kelimelerdir.  Çok u uu uyumak baş ağrısı.
ZAMAN VE ÇATIŞMA YÖNETİMİ. ZAMAN YÖNETİMİ Zamanı Verimli Kullanmak Ufak zaman kazanımları Hatalı bir şeyi daha kuvvetli yapmanın bir faydası yoktur.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
BİZİM BAYRAĞIMIZ Hikmet SIRMA.
“BEN ÇOCUĞUM HAKLARIMLA VARIM”
1. Aşağıdakilerin hangisinde yanıt cümlesi, dönüşlülük zamiridir? A) Hangilerinin durumu iyi? Bazılarının. B) Kimin saçları daha uzun? Bunun. C) Kaçının.
Çin ile ilgili resimler Çin ile ilgili yazılar Çin ile ilgili karikatürler.
ZAMIRLER(ADILLAR). ZAMİR (ADILLAR) İsimlerin yerine kullanılan sözcüklerdir. Bütün zamirler sıfatlardan farklı olarak isim çekim eki alabilir.
BİLMECELER.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
Zaten onlarla adaştı... Adı : Gül 'dü...
Öğretmenim! Bana Herkesi Sevmeyi Öğret
8 mart dünya kadınlar günü ile karikatürler 1
. , ; : … ? ! - ′ / ( ) − ″ “ ” TÜRKÇECİNİN AŞKI Sevgilim( )
تماس با ما موسیقی متن های ترکی تمرین های بیشتر خلاصه درس ها سرفصل ها
OYUN VE OYUNCAĞIN ÇOCUK GELİŞİMİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Dünden Bugüne Ulaşım.
Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket. Bölüm 2: Bir Boyutta Hareket.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
2013’e başlarken....
Arzular başka şey, Hatıralar başka
ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ VE ÖRGÜT KÜLTÜRÜ Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Şahin
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Ataletin sekonder kazançları
BİLGİSAYAR 1 AD: MÜRŞİDE SOYAD: EREN BÖLÜM: TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (İ.Ö)
Aile Atölyeleri Projesi
Ayın Öğrencisi Belgesi
kısa dönem askerlik gibi kısa sürmesinin nedeni herhalde bu.
BEN YOKUM Sesli dinleyiniz.
"Kıbrıs'ı verelim de kurtulalım" diyenlere... Atatürk'ten bir anı
DEĞERLER EĞİTİMİ NEZAKET
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Proje Oluşturma ve Yönetimi
ÇOCUKLARDA MAHREMİYET EĞİTİMİ 1. Duyguları İfade etme 2
ÇAĞRI KİTAPLARI (TOMARLARI)
Bedirhan Gökce'nin Siir Albümünden
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
Öğr. Gör. Asuman Reyhan KURT
Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
ZAMİRLER(ADILLAR) 6.SINIF.
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
Türkçe Eğitimi Kaynak Sitesi.
insanların ne kadar fakir olabileceklerini oğluna göstermek.
I. Hafta Dil Nedir? Dilin Kökeni
Sunum transkripti:

Haberin olsun Bugünlerde suskunum Özlemin prangalamış sözcüklerimi İçimde senli çağlayanlar çoğaltıyorum Aşka patlamak üzereyim Suskunluğumdan aşkımın çığı düşmek üzere Haberin olsun Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Suskunluğumdan bin sevda doğurmak üzereyim

Seviyorum seni özlüyorum Özleminden damıtıyorum aşkı Özlemine dokunan her anışta Sevdaya dalıyorum Bırakıp herşeyi ardımda Hayallerimde seni yaşayacak kadar Yeni doğan her günde Sana dair bir sevda yaratacak kadar Seviyorum seni Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil haberin olsun Özlemenin sonu yok Seni sevmenin de sonu yok Seni çok özlüyorum haberin olsun

özlüyorum Haberin olsun Umarsızca bakıyorum güneşin yolculuğuna Gün seninle başlıyor ne de olsa Seninle bitiyor Habersizim mevsimlerin deviniminden Seninle hep bahar Sensiz hep hazan ne de olsa Seni çok özlüyorum Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Haberin olsun

haberin olsun Boran kar vurmuyor tenime Sensizlikte üşümenin adı yok Başka tanımı yok Sevişmelerin hayali ile yanmanın sonu yok Seni çok özlüyorum haberin olsun Geçen giden arabalardan Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil haberim yok Yürüyen insanların suretinden iz yok Ruhumda senin ayak izlerinden başka iz yok Senin sesinden başka ses yok

duymuyorum aldırmıyorum yok yok Haberin olsun Savaşlar çıkıyor duymuyorum Barışlar oluyor aldırmıyorum Benim yok sevdandan başka umarım Özleminden başka düşündüğüm bir şey yok Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil Seni çok özlüyorum Haberin olsun Gassan Satar

Nil Lütfen emeğe saygı… Hiç bir yerini değiştirmeden yollayın… Teşekkürler Nil