“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Serüvene koşmak için, trenler bekliyorsan,  Güneşi yakalayıp gözlerine yerleştirmek için,  beyaz yelkenlerin gelip seni almalarını bekliyorsan,  Ve.
Advertisements

Gülden Umutlar Ses Düğmesini Açınız.
HAYAL BU YA... Bazen sensizliği düşünüyorum gecenin ıssız o iç ürperten zifiri karanlık sessizliğinde Aniden irkiliyor tüm vücudum . Birden yaşlanıyor.
5 EKİM Bu gün var edildim, buradayım, varım. Müthiş bir
Kokun hasretimin özlemin ızdırabı gibi sardı
AŞK YARASI SESLİDİR.
UZAKTAN UZAĞA… Öyle gülüp harap etme içimi, İçimden bir şeyler düştü, düşecek.. Bilmem, nasıl aşık ettin ki beni, Ulaşamadığım, sen kaldın bir tek..
Orhan Veli Şiirler: Müzik: Ezginin Günlüğü
Kırk Satır.. Ziya Levent Topçuoğlu.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Benim biricik Canım Babacığım
Ilk göz ağrım.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Sesli İzleyin..
ANıLaRıM.
Türkiyenin en büyük mail grubu
Ben bir Eylül sen bir Haziran
ÖYLE BİRİNİ SEVİN Kİ.
ANASINIFI YAZ TATİLİ ÖDEVİ
AĞıTLaR YaKMaLıYıM Ağıtlar yakmalıyım,acılarımın üstüne Kokun gelmeli,puslu havalardan Bir nefes olmalı,şiirlerime Keder dolu bakışlarıma,yüzüme Siyahın.
Ben senden önce ölmek isterim. Gidenin arkasından gelen
SENI SEVIYORUM HATICEM
I h l a m u r l a r Ç i ç e k A ç ı n c a G e l Ses Düğmesini Açınız.
Seni Seviyorum.
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
Seni seviyorum, Çünkü, Her sabah kalktigimda
GÖZLERİN KAL DİYOR Bu nasıl ayrılık, bu nasıl veda Gözlerin kal diyor dudakların git Bakışın anahtar, gözlerin kilit Ellerin aç diyor, dudakların git.
Yalnızlık Çemberi Ruhumu Sardı
mavi Parlak, mavi bir sabah; sakin, sessiz...
Üşüyorum Üşüyorum inat inat Sen
Canım Annem Hz begüm taktak.
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
SENDEN BAŞKA KİMSE BİLMESİN İSTİYORUM
GiTTiĞiN YeR.
Dön Dön Sen Dön Dön Sen gittin gideli yüreğim kan ağlıyor
DOSTLAR ADADA DOSTLAR ADAYI FETH ETTİ Çam ağaçlarının altında, Rakılar bardakta, Kimi gülüyor,kimi anlatıyor,
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum,
Sesi AçınızAkışına Bırakınız Önümde bir beyaz kağıt, Özlemini yazıyorum satırlara. Yokluğunda yanan bir ağıt, Gözyaşlarını asıyor duvarlara. Bugün.
ZAMANSIZ….! Zamansız başlar her şey hayatımda, Aşık olurum zamansız , Yatarım zamansız, Kalkarım zamansız. Zamansız yer, zamansız içerim. Zamanlı şeyler.
Seni Sevdiğimi Söyleyeceğim Sen bilmiyorsun Bugün ben, Bende olan seni anlatacağım sana! Bazen sevgiyle Bazen acıyla harmanlayacağım sözcüklerimi Ama.
Bil ki Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun karanlı ğ a dalarsa Bir sıcaklık duyarsan ü ş üyen ellerinde Ve saatler gecikmi ş zamanları.
SESLİDİR Sen Hiç..? MR CAN AKIN Sen; mehtaplı yaz gecelerinde sevginin coşkusuyla, yıldızlara dokunabildin mi hiç..? Sen; güneşli ılık bahar günlerinde.
SENSİZLİGİN 18 YIL OLDU ÖLÜMÜNE ALIŞAMADIM… 2 Heute Abend bin ich wieder allein Habe Dich gesucht İn meinen Erinnerungen Du warst in meinen Traenen Ich.
“"Where Is The Love?" ” “ AŞK NEREDE “ SESLİDİR Black Eyed Peas.
KIRMIZI ÇİZGİ Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
BİR GÜN BENDE GİDECEĞİM CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR…
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
bitmeyen sevgi Genç adam ellerinde bir buket çiçek, sahile koşarak geldi... Gözleri şöyle bir sahilde gezindi, aradığını göremeyince ilk gördüğü banka.
SEN GELMEDİKÇE Si tú no regresas Traductor: Zulma Lujan.
S.O.S Poem : Nilufer DURSUN Translated by : Can AKIN.
Poem: Can AKIN Translated by: Nilufer DURSUN
Balıkesir Parkında ( Hatırla Sevgilim) CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim,kelepçede,
BARIŞ MANÇO CEM KARACA SEZEN AKSU VE BEN CEM KARACA “ TAMİRCİ ÇIRAĞI”
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
AYRILDIK, GÖREMİYORUM GÖZLERİNİ
Artık Aşk Değil Bana Sevdasın
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
Arkamdan Bir Silah Sesi,
BEN BİR CAN GİBİ… Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
Ah! Ne Güzeldir Beypazarı
Beklerim Seni Urla’ya Geleceksin Diye
Evlenir misin? ( Hadi Koş Gel… )
Poem: Can AKIN Translated by: Nilufer DURSUN
ŞİMDİ SEN YOKSUN YA…?! Şiir..; Alişan Yılmaz
ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI
AŞK YARASI Liebeswunde
Ben Sana Geldim Mevlânâ Translated By; Nilüfer Dursun
BİR GÜN BEN DE GİDECEĞİM
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu Soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun Ve keşke dediğin bütün güzellikler.
CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI BİLEMEZDİM Kİ.
Sunum transkripti:

“CAN” CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI

Biliyorum, sen de uzaklarda beni düşlüyorsun, ben nasıl ki her nefes alışta sen oluyorsam, sen de her nefes verişinde ben oluyorsun; Geceler boyu rüyalarımda sen, damarlarımda kan kırmızı sen, zifiri karanlık gecelerde hasretim sen, varlık nedenim de sen, inan bana şu dünyanın manası sen, üzüleceğini bildiğim için, söylemeyi hiç istemesem de, ölümüne sevdiğim de sensin...

Sana, gelir de giyersin diye aldığım pijama, bütün gece başucumda bir elim pijamada sabaha kadar ona sarılıyorum. Ben Can'ın canıyım diyorum kendime artık, senden başka bir şey göremeyen gözlerimde; Kâh gülüyorum, kâh ağlıyorum. Ama inan bana, kalbim de her an bir gözyaşı okyanusu taşmakta. Bazen gidip martıları seyrediyorum, bazen denizin kumlarla oynaşmasını, bazen dakikalarca çiçek açmış bir ağacın önünde durup bakıyorum.

İnsanlar da bana bakıyor İnsanlar da bana bakıyor. Beni deli - avare zannediyorlar, ama aldırmıyorum onlara. Ben her karşılaştığım cana seni anlatıyorum. Sen bendesin her an, beraber seyrediyorum bütün güzellikleri seninle.  Her an senle dolu olmama rağmen, ben yine de çok ağlıyorum.  O anda  ne diyorum biliyor musun? "Her şeyimi al Tanrım, bana ait ne varsa. Ama Can'ımı bana ver. Bütün gün seninle konuşuyorum. Seni yaşıyorum. Sensizliğinde; İçimde sen, alev alev nasıl anlatsam, kayboldum ben sende.

Her yer Can, her şey Can, Çiçekler Can, martılar Can, Yürüdüğüm yollar Can, Gözyaşlarım Can, Seni Seviyorum

KADERİMİZ YILDIZLARDADIR… Mr Can AKIN Author - Poet mr_canakin@yahoo.co.uk mr_canakin@hotmail.com KADERİMİZ YILDIZLARDADIR… TIKLAYINIZ… http://www.turklider.org/TR/EditModule.aspx?tabid=1038&mid=8373&ItemID=3659&ItemIndex=79