Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARKETİP I EVLERİ SİTESİ
Advertisements

Hazırlayan:Şenol KUMSAR Elektronik Öğretmeni
GÖZ, KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASINDA İLKYARDIM
GÖZ, KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASINDA İLKYARDIM
Su İle İlgili Sorunlarımız
123 Şubat 2014 Pazar. Geçmiş Aidat Borçlarının Tahsilatına Önem Verildi 223 Şubat 2014 Pazar.
BTN Elektronik Güvenlik
H1 RÖGAR KOKU GİDERİCİ BİLGİLENDİRME SUNUMU TARU LTD ŞTİ - OCAK 2012.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
YARDIMCIM KESİCİ Fatıma Aynur Silpağar 7-A 80 Teknoloji Tasarım.
NASIL SOLUK ALIP VERİRİZ?
DÜZENLEYEN İlkOkulu 4-B Sınıf Öğretmeni
GÖZE YABANCI CİSİM KAÇMALARI
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
XI. BÖLÜM GÖZ, KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASINDA İLKYARDIM
Y.Doç.Dr. Ertan ARSLANKAYA Doç. Dr. Eyüp DEBİK
SUYUN SESİNE KULAK VERİN! Poseidon Su Kaşifleri
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
OKULUMUZA BU YIL KAZANDIRDIKLARIMIZ. Velilerimizin bekleme salonu bulunmadığı için çift giriş çıkışlı bekleme salonu yapıldı.
HAZIRLAYAN: DENİZ KÜÇÜK
NASIL SOLUK ALIP VERİRİZ?
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
KÖPÜK SABUN TEKNOLOJİSİ
BÖLÜM 19 KANALİZASYON SİSTEMLERİNİN TASARIMI. BÖLÜM 19 KANALİZASYON SİSTEMLERİNİN TASARIMI.
Yrd. Doç. Dr. Elif Ateş KTÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği AD
Atık su Toplama ve Taşıma sistemleri
ZARARLI MADDELERİN BOŞALTIMI İstanbul, Kadıköy’de belediye ekipleri tarafından tespit edilen bu ev görenleri hayrete düşürdü. Mahalleliler eve: ÇÖP.
Eğitim Hizmetleri Yönetim Sistemi (EHYS) Yaz Kur’an Kursu İşlemleri
Su arıtma sektöründe her zaman ilkleri hedefleyen ova su arıtma ev tipi su arıtma ve atık su arıtma departmanlarını aynı çatı altında bir araya getirerek.
(11)- GÖZ, KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASINDA İLK YARDIM
ELEKTRİK ÇARPMASI.
Çevremizdeki ışık kaynakları
OMAS OTOMATİK MEKTUP AYRIM SİSTEMİ #ONURKAYA KURTALAN MYO
ORHAN BAYKAN MAKİNE MÜHENDİSİ. Düktil Boru kesme aparatı ; Düktil Boruların parçalı imal edileceği yerlerde boruların düzgün kesilmesi önem az etmektedir.
EKONOMİK FAALİYETLER BİLGİN AVCI.
PREPARAT HAZIRLARKEN GEREKLİ KİMYASAL MADDE, ALET-EDEVAT, CİHAZ VE SARF MALZEMELERİNE İLİŞKİN BİLGİLER DR. OKAN EKİM.
MUTFAĞIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
GÖZ, KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASI
MESLEKİ GELİŞİM Konular; kaynakça;
MUTFAK İÇİN TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON PLANI
2017 Yılı Devam Eden Projeler
TOKAT CEMENT PLANT Günlük İSG Denetimi (Ambar)
Su Kaçağı Varsa Bizde Çözümü Var
Pimaş Açma - Pimaş Tıkanıklığı Açma - Tıkalı Pimaş Açma
İlköğretim Okulları Kişisel Hijyen Eğitim Projesi.
DUYU ORGANLARI Çevremizdeki olayları anlamamız için öncelikle olayları algılamamız gerekir. Hareket, gürültü gibi olayları fark eden gelişmiş canlılarda.
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
GÖZ KULAK VE BURUNA YABANCI CİSİM KAÇMASINDA İLKYARDIM
Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma
Gider Açma - Gider Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Gider Borusu Nasıl Açılır? Teber İnşaat Altyapı.
Lavabo Açma - Lavabo Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?
Kanal Temizleme - Kanalizasyon Temizleme - Lağım Temizliği
Tuvalet Açma - Tuvalet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Tuvalet Nasıl Açılır
Tıkalı Boru Açma - Boru Açma - Tıkanmış Boru Nasıl Açılır?
Klozet Açma - Klozet Tıkanıklığı Açma - Tıkanan Klozet Nasıl Açılır
MÜNAZARA YARIŞMASI. TANIM Teknolojinin Öğrencilere Olumlu Etkileri Teknolojinin geçmişten günümüze kadar öğrencilerin yaşamına birçok olumlu etkisi olmuştur.
Teknolojinin Çevreye Olumlu Ve Olumsuz Etkenleri
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
2018 Yılı Devam Eden Projeler
KONULAR GERİ DÖNÜŞÜM NEDİR ? NASIL YAPILIR? TEKNOLOJİK ATIKLAR NELERDİR? TEKNOLOJİK ATIKLAR HAKKINDA NE BİLİYORUZ? E ATIK NEDİR? ELEKTİRİKLİ VE ELEKTRONİK.
2018 Yılı Devam Eden Projeler
2018 Yılı Devam Eden Projeler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ALİ KAZ 6146 FATİH ÖZDEMİR MOBİL SİSTEM G A. MOBİL SİSTEM VE ÖZELLİKLERİ Mobil sistemde ısıtıcı cihazdan tek bir kolon tesisatı çekilir. Kolon tesisatından.
ELEKTRİK ÇARPMASI.
GERİ DÖNÜŞÜM NEDİR?  Atıkların özelliklerinden yararlanılarak içindeki bileşiklerin fiziksel veya kimyasal yolla başka ürünlere veya enerjiye çevrilmesine.
YOKSA SİZ ONLARI HALA ÇÖP OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ ?
Kuruluşumuz… yıl 2013 COMIDAT, 2013 yılında Yıllardır ithal edile gelen Yer altı Maden İşletmeleri için İş Güvenliği Ekipmanlarının Yerli Üretimlerini.
 - KARŞILIKLI OLARAK 5-5 OLMAK ÜZERE 10 KLOZETTEN OLUŞMAKTADIR.  8 ADET LAVABO BULUNMAKTADIR.  YERLERDE HİJYENİ BELLİ ETMEK İÇİN KREM RENGİNDE 30*30.
Sunum transkripti:

Kanal Açma - Kanal Neden Tıkanır - Kanal Tıkanıklığı Açma Teber İnşaat Altyapı

KANAL AÇMA KANAL NEDER TIKANIR? Kanal açma atık su tesisatlarında boru içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı meydana gelen tıkanmaları açma hizmetidir. Kanal içinde oluşabilecek bir tıkanıklığın sebebinin tespiti ve açılması kameralı kanal açma makinalarımız ile sağlanmaktadır. Amacımız yüksek teknoloji desteğiyle tıkanıklık sorunlarınıza kesin ve hızlı çözüm üretmektir. Mutfak giderlerine yemek artıklarının dökülmesi kanal borularında atık birikimi, yağ birikimine neden olur. Bu da kanal tıkanıklığı sonucunu ortaya çıkarır. Bununla birlikte lavabodan kötü kokular gelmesine neden olur. Tuvaletlere atılan katı cisimler, oyuncaklar, pedler, suda erimeyen peçete, tuvalet kağıdı benzeri cisimler tuvalet kanalının tıkanması Yağmur oluklarına yaprak, toz, kuş tüyü ve benzeri cisimlerin girmesi ile oluşan kanal tıkanıklığı Kanal tıkanması olayının gerçekleştiği durumlar hayatımız olumsuz etkiler. Bu tür tıkalı kanal sorunlarında tıkanıklığın açılması yeterli çözüm olmamakta, sorunun tekrar yaşanmaması için kanal tıkanıklık tespiti yapılması gerekir. Teber İnşaat Altyapı olarak tıkalı olan kanalları açmak için robotlu ve kameralı görüntüleme cihazlarımız ile profesyonel destek vermekteyiz.

KAMERALI KANAL AÇMA Kameralı kanal açma işlemlerinde kanalın girişinden kanal içine kanal görüntüleme kamerası ile müdahale edilir. Cihazın kamerasında bulunan led aydınlatma sayesinde karanlık olan kanalın içi rahat bir şekilde görülür. Tıkanıklığın sebebi belirlenir ve türüne göre en uygun aparat kanal tıkanıklık açma makinasının ucunda takılır. Bu aparatlar sayesinde kanal tıkanıklığı kolayca giderilir. Daha sonra kameralı kanal görüntüleme cihazı ile kanal içine, sorunun tamamen ortadan kalkıp kalmadığını kontrol etmek amacıyla tekrar bakılır. Bu sebeple kesinlikle tadilat gerektirmez. Kırmadan dökmeden kısa sürede tıkalı kanalı açabiliriz.

KANAL TIKANIKLIĞI AÇMA Gider kanalları zamanla kullanıma bağlı olarak yada içerisine katı atık, erimeyen cisimler atılması sebebiyle tıkanabilir. Tuvalet kanalları, lavabo kanalları, logar kanalları, yağmur kanalları tıkanıklığı meydana geldiğinde vakit kaybetmeden tıkalı kanallar açılmalıdır. Tıkalı olan kanallar kameralı kanal tıkanıklığı açma cihazları ile tadilatsız, kırmadan açılmaktadır. Son teknoloji robotla kanal açma hizmetimiz ile İstanbul Avrupa yakası tüm ilçe ve semtlere profesyonel hizmet veriyoruz. Kanallarda oluşan aşırı yağlanma ve katılaşmış tıkanıklıklara karşı kanal görüntüleme kamerası ile noktasal tespit yapılarak tıkalı kanal açılır. Yüksek basınçlı su veren kanal açma makinası, kanal açma spirali gibi kanal açma araçları sayesinde kanal tıkanıklıklarını kolay bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Korkulu kabuslarımızdan biri olan kanal tıkanıklıkları; giderlerden su gitmemesi, kanalizasyon tıkanıklığı yüzünden tuvalet taşması gibi sebeplerden ötürü yaşanabilir. Böyle durumlarda acilen kırmadan kameralı cihazla kanal açan tesisatçı çağırmalısınız. Her türdeki tıkanıklık, çevreye hiçbir şekilde zarar vermeden; fayanslar kırılmadan, beton delinmeden, evinize veya iş yerinize zarar verebilecek hiçbir faaliyet gerçekleştirilmeden açılır. İşlemlerde teknolojik gelişmeler takip edilerek robot cihazlar kullanılmakta ve %100 garantili, etkili kanal tıkanıklığı açma hizmeti sağlanmaktadır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Yeşilkent Mh. 77 Sk. No:29 Avcılar / İstanbul (0532) 772 56 27 (0539) 873 25 60 info@teberinsaataltyapi.com